Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş iyileşir.. çok geçmiş olsun.. Sana bulaşmadan atlatabilirsiniz inş..
Bende bu 1 haftada nasıl korkuyorum anlatamam..
Esin de sende cok dikkat edin valla kulucka donemi olmasi lazim dun kotu gibi oldum ama bugun cok sukur bisey yok bol bol vitaminli seylerle beslenioz canim

Kuzum zaten bizde patlamıyor
Silikleştikten 7 gün sonra bakıyorsun.. istediğin gibi değerlendir. İnş güzel ilerler.. Sen yazmasaydın ben yazacaktım sana..
Avakadoları yedekleyip bekleme moduna geçebilirsin
Aynen kuzu ya, oyüzden merak ediyorum progesteronu. Bugün silikleşti, 7 eklersek ozaman 27 si gibi baktırayım dimi? Sağlık ocağında bakarlar heralde. Bugün yarım avakado yedim, yarın alayım hemennn

Benim yaşım 40 olduğu için ve 1 yıldan kısa süredir evli olduğumuz için zaten rapor alma şansımız yok. Amh 0.87 bende başka bir sorun yok, 6-7 tane folikül görüyorlar ultrasonda, 1 tanesi büyüyor genelde. Eşimin morfoloji 2, hareket %20, epey kötü. İkimize de doktor 3 ay yoğun vitamin takviyeleri verdi.. Vitaminleri kullanın bu arada da nisana kadar takip yapalım, isterseniz 1 aşılama. Nisana kadar olmazsa değerleri tekrar kontrol edip tüp tedavisi uygulayalım dedi.

Aynen kuzu ya, oyüzden merak ediyorum progesteronu. Bugün silikleşti, 7 eklersek ozaman 27 si gibi baktırayım dimi? Sağlık ocağında bakarlar heralde. Bugün yarım avakado yedim, yarın alayım hemennn
Ayy hadi inş olgun yumurtadır ve çatlamıştır..
ejce ve karaca3443 daha iyi biliyor.. 8-9.günlerde bakılabilirdi sanki.. Ovulasyon ile tespit ettin ya moralini bozmadan net öğrenmen daha iyi olur sanki..
ejce sana da yazacaktım. Osman hoca ile görüşme nasıl geçti.. Neler dedi?

Size direk çıkıyor diyw biliyorum. Rezerv düşük ise 3 yıl evlilik şartı yok.. Maviesra de öyle başladı.. Yeni 1 yılı doldurdular galiba..

Kuzu zaten karantina 1 hafta, bitmesine kaç gün kaldı ki? Üzülme daha pik bile olmamış, belki karantina bitişinde pik olur değerlendirirsiniz
4 gün kaldı valla 4 gun e kadar odadan cikartmicam onu zaten bulaşıkları falan makineye atarken bile korkuyorum ağrımayan başımı agritmim 1 arkadaşım kocasıyla oturmuş yatmış 7 gün sonrada kendi pozitif oldu

Kuzu eşim grip oldu.. İnanmayacaksın ama eşim sana bulaşmasın dedi.. Biz 1 hafta beraber yattık bulaşmadı.. Birliktelik oldu bende grip oldum Sonra bana ben sana demiştim dedi
Bence en temizi ya göndersin ya da ayrı ayrı usulca günüzü bekleyin

Size direk çıkıyor diyw biliyorum. Rezerv düşük ise 3 yıl evlilik şartı yok.. Maviesra de öyle başladı.. Yeni 1 yılı doldurdular galiba..
40tan gün almamak gerekiyormuş biraz daha erken evlenseydim yakalardım.. neyse.. çok güvendiğim doktorum da zaten devletle anlaşmalı değil.. bayılıcaz paraları gibi görünüyor, umarım birden fazla deneme gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…