- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.867
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.801
Bugun benimde koyu ciktiKızlar ben 19 Ocak'ta yumurtlama gördüm, testlerde 21 yazana denk geliyor. Ama t böyle patlamadı, c ve t eşit gibiydi sanki. Oyüzden progesteron baktırıcam ilk defa. Ne zaman baktırmam gerekiyor? Bugün de silikleşti hemenMaviSasa234
Esin de sende cok dikkat edin valla kulucka donemi olmasi lazim dun kotu gibi oldum ama bugun cok sukur bisey yok bol bol vitaminli seylerle beslenioz canimİnş iyileşir.. çok geçmiş olsun.. Sana bulaşmadan atlatabilirsiniz inş..
Bende bu 1 haftada nasıl korkuyorum anlatamam..
Aynen kuzu ya, oyüzden merak ediyorum progesteronu. Bugün silikleşti, 7 eklersek ozaman 27 si gibi baktırayım dimi?Kuzum zaten bizde patlamıyor
Silikleştikten 7 gün sonra bakıyorsun.. istediğin gibi değerlendir. İnş güzel ilerler.. Sen yazmasaydın ben yazacaktım sana..
Avakadoları yedekleyip bekleme moduna geçebilirsin
Bas agrisi bogaz agrisi canim cumartesi test verdi negatifti salı sabah pozitif çıktıÇok geçmiş olsun canım, bende de öksürük var akşamdan beri iyiyim genel anlamda. Öksürükle mi başladı eşin? Kekik çayı içiyorum
PİK OLDU MU, kaçıncı gündesin? En son ne zaman birlikte oldunuz?Bugun benimde koyu ciktibosa gidio bu ayda
Bir şekilde yap diyorum sanaBugun benimde koyu ciktibosa gidio bu ayda
16. Gun canim pik degil de koyu cikti 12. Günde böyle koyuydu. En son pazar günü 11. Gun oldu beraberlik sonra korona çıktıPİK OLDU MU, kaçıncı gündesin? En son ne zaman birlikte oldunuz?
Dedim salakmisin sen dediBir şekilde yap diyorum sanakaba çıkarsın şırıngayla yolla içeri ahah
Boşver bacım.. Koyu olmasına takılma.. Senin 16 gün sonra tedavin başlayacak.. Sağlıklı sıhhatli şekilde başlasın diye dua et, kendini muhafaza et..Bugun benimde koyu ciktibosa gidio bu ayda
Benim yaşım 40 olduğu için ve 1 yıldan kısa süredir evli olduğumuz için zaten rapor alma şansımız yok. Amh 0.87 bende başka bir sorun yok, 6-7 tane folikül görüyorlar ultrasonda, 1 tanesi büyüyor genelde. Eşimin morfoloji 2, hareket %20, epey kötü. İkimize de doktor 3 ay yoğun vitamin takviyeleri verdi.. Vitaminleri kullanın bu arada da nisana kadar takip yapalım, isterseniz 1 aşılama. Nisana kadar olmazsa değerleri tekrar kontrol edip tüp tedavisi uygulayalım dedi.Doğal siklüs daha çok yumurta rezervi ciddi düşük olanlara uygulanıyor.. Böylece daha kaliteli olgun yumurta elde ediliyor..
Ama benimki yumurta toplama sürecinde değil, transfer sürecinde uygulanacak..
her ikisi de yapılıyor. Hem yumurta toparken hem transfer sürecinde..
Siz aşılamaya geçerek süreci en azından rapor alacak şekilde planlayabilirsiniz..
Eşinizin testleri sizin testleriniz herşey normal mi?
Inşallah canim valla öyle şansız insanimki yine gelir beni bulur biselerBoşver bacım.. Koyu olmasına takılma.. Senin 16 gün sonra tedavin başlayacak.. Sağlıklı sıhhatli şekilde başlasın diye dua et, kendini muhafaza et..
Ayy hadi inş olgun yumurtadır ve çatlamıştır..Aynen kuzu ya, oyüzden merak ediyorum progesteronu. Bugün silikleşti, 7 eklersek ozaman 27 si gibi baktırayım dimi?Sağlık ocağında bakarlar heralde. Bugün yarım avakado yedim, yarın alayım hemennn
Kuzu zaten karantina 1 hafta, bitmesine kaç gün kaldı ki? Üzülme daha pik bile olmamış, belki karantina bitişinde pik olur değerlendirirsiniz16. Gun canim pik degil de koyu cikti 12. Günde böyle koyuydu. En son pazar günü 11. Gun oldu beraberlik sonra korona çıktı
Bu şekilde hamile kaldığını iddaa eden bir arkadaşım varBir şekilde yap diyorum sanakaba çıkarsın şırıngayla yolla içeri ahah
HahahahhaDedim salakmisin sen dedi
Size direk çıkıyor diyw biliyorum. Rezerv düşük ise 3 yıl evlilik şartı yok..Benim yaşım 40 olduğu için ve 1 yıldan kısa süredir evli olduğumuz için zaten rapor alma şansımız yok. Amh 0.87 bende başka bir sorun yok, 6-7 tane folikül görüyorlar ultrasonda, 1 tanesi büyüyor genelde. Eşimin morfoloji 2, hareket %20, epey kötü. İkimize de doktor 3 ay yoğun vitamin takviyeleri verdi.. Vitaminleri kullanın bu arada da nisana kadar takip yapalım, isterseniz 1 aşılama. Nisana kadar olmazsa değerleri tekrar kontrol edip tüp tedavisi uygulayalım dedi.
4 gün kaldı valla 4 gun e kadar odadan cikartmicam onu zaten bulaşıkları falan makineye atarken bile korkuyorum ağrımayan başımı agritmim 1 arkadaşım kocasıyla oturmuş yatmış 7 gün sonrada kendi pozitif olduKuzu zaten karantina 1 hafta, bitmesine kaç gün kaldı ki? Üzülme daha pik bile olmamış, belki karantina bitişinde pik olur değerlendirirsiniz
Yaştan dolayı çıkmaz diye biliyorum canim bu arkadaşa 40 demiş en son 39 yaş sınırı varSize direk çıkıyor diyw biliyorum. Rezerv düşük ise 3 yıl evlilik şartı yok..Maviesra de öyle başladı.. Yeni 1 yılı doldurdular galiba..
Kuzu eşim grip oldu.. İnanmayacaksın ama eşim sana bulaşmasın dedi.. Biz 1 hafta beraber yattık bulaşmadı.. Birliktelik oldu bende grip oldum4 gün kaldı valla 4 gun e kadar odadan cikartmicam onu zaten bulaşıkları falan makineye atarken bile korkuyorum ağrımayan başımı agritmim 1 arkadaşım kocasıyla oturmuş yatmış 7 gün sonrada kendi pozitif oldu
40tan gün almamak gerekiyormuşSize direk çıkıyor diyw biliyorum. Rezerv düşük ise 3 yıl evlilik şartı yok..Maviesra de öyle başladı.. Yeni 1 yılı doldurdular galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?