- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.781
Kuzum insaAllah guzel sonuclanirKızlar ben dün ilk tüp bebek iğnemi vurularak sürece başladım. Sorunumuz erkek infertilitesi sperm düşüklüğü. 3.seviye varikoselimiz var. Bir denemek istedik inşAllah güzek sonuçlanır.
Sorum şu gonalf kullanıyorum suan ama 4 kutun var sanırım yetmeyecek Menopur da var elimde ama doktorum çok sıcak bakmadı bu ilaca.
Gonalf ve Menopur kullanan oldu mu aranızda ?
Ben kendim yaptım yeter kimseye de şöyle yap diyememO Tür seyler reglden yumurtlamaya kadar kullaniliyor sonra Ara veriliyor diye biliyorum
Varikosel çift mi tek tarafımı canim ameliyat vs olmadi dimi hic sperm ve morfoloji kaçtı?
Anladım canim sizin baya düşük umarım hakkınızda hayırlısı olur pozitif haberler ile gelirsiniztek taraflı.
Ameliyat olmadı sper 1 milyon ile 3 milyon arası değişken . Morfoloji :1
Değerlerimiz iyi değil biliyorum ama denemek istedik.
size bi olay anlatayim o zaman, tanidiklarimizdan bi ciftten erkek olan es prostat kanseri gecirdi ve doktorlar -0- Sperminiz var bebek sahibi olmaniz ikmansiz demislerdi. Adamcagiz kanseri atlatti ve sonra bebekleri de oldu doktorlarin ongorusune inat.tek taraflı.
Ha bir de dogal bebek oldu tüp bebek degiltek taraflı.
Ha bir de dogal bebek oldu tüp bebek degil
Benim transferde doğal siklüs olacakmış. Yani cumartesi çatlatma iğnesi verecekmiş. Sebebini araştırıyorum. Gene ben gene kafamda sorular ile kk yı talan ediyorum
O neymiş canımBenim transferde doğal siklüs olacakmış. Yani cumartesi çatlatma iğnesi verecekmiş. Sebebini araştırıyorum. Gene ben gene kafamda sorular ile kk yı talan ediyorumAma öğrendiğim iyi birşey miş
Yapıyorlar onu kuzu biliyorum, okumuştum.Benim transferde doğal siklüs olacakmış. Yani cumartesi çatlatma iğnesi verecekmiş. Sebebini araştırıyorum. Gene ben gene kafamda sorular ile kk yı talan ediyorumAma öğrendiğim iyi birşey miş
Tüp bebek tedavisi görüyorum. Haftaya cuma transfer olacak.. Doktor bu Cumartesi çatlatma iğnesi yapacağım dedi.. Doğal siklüs dediği de fazla ilaç vermeden vücudun normal geneliği kabul etmesi şeklinde oluyormuş.. Diğerlerinden farkı yok.. Sadece arkadan gelişen yumurta olduğu için o yumurta sanki döllenmiş gibi hissetmesi için yapılıyormuş..O neymiş canımiyi bişeyse bizi aydınlat hiç duymadım
Bu harika bişey, ilaç vermeden kendiliğinden büyüyen yumurtaları mı toplayacaklar.. senin için çok daha az yorucu bir süreç olacakTüp bebek tedavisi görüyorum. Haftaya cuma transfer olacak.. Doktor bu Cumartesi çatlatma iğnesi yapacağım dedi.. Doğal siklüs dediği de fazla ilaç vermeden vücudun normal geneliği kabul etmesi şeklinde oluyormuş.. Diğerlerinden farkı yok.. Sadece arkadan gelişen yumurta olduğu için o yumurta sanki döllenmiş gibi hissetmesi için yapılıyormuş..
Gene transfer yakın progestan iğne fitil kullanılıyormuş..
Ama diğerleri gibi prednol antibiyotik gibi ekstra ilaçlar verilmiyormuş..
Kuzum zaten bizde patlamıyorKızlar ben 19 Ocak'ta yumurtlama gördüm, testlerde 21 yazana denk geliyor. Ama t böyle patlamadı, c ve t eşit gibiydi sanki. Oyüzden progesteron baktırıcam ilk defa. Ne zaman baktırmam gerekiyor? Bugün de silikleşti hemenMaviSasa234
Kötü canim ya bademcik var onda oda maffeti onu boğazlari cok kötü durmadan vitaminli seyler hazırlıyorum umarım iyileşir tez zamanda
Doğal siklüs daha çok yumurta rezervi ciddi düşük olanlara uygulanıyor.. Böylece daha kaliteli olgun yumurta elde ediliyor..Bu harika bişey, ilaç vermeden kendiliğinden büyüyen yumurtaları mı toplayacaklar.. senin için çok daha az yorucu bir süreç olacakinşallah sonuç da pozitif olur.. ben de nisan ayına kadar doğal yolla olmazsa ki ufak bir ihtimal, tüp bebek tedavisine başlayacağım. Kimlerde uygulanıyor acaba doğal sirküs?
Çok geçmiş olsun canım, bende de öksürük var akşamdan beri iyiyim genel anlamda. Öksürükle mi başladı eşin? Kekik çayı içiyorumKötü canim ya bademcik var onda oda maffeti onu boğazlari cok kötü durmadan vitaminli seyler hazırlıyorum umarım iyileşir tez zamanda
İnş iyileşir.. çok geçmiş olsun.. Sana bulaşmadan atlatabilirsiniz inş..Kötü canim ya bademcik var onda oda maffeti onu boğazlari cok kötü durmadan vitaminli seyler hazırlıyorum umarım iyileşir tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?