Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maviesra cnm senin prolaktinin düştü mü benim üst seviye de seyrediyor biraz kafama takıldı
27 29 araları şuanda canim doktor normal dedi ben incir yiyince fırlıyor anında bana yaramıyor demek bide propolis yediğim zamanlar fırlamıştı belki 2 si yan etki yapıyor bana onları kestim bi kaç aydi r bu seviyelerde senin kac? Asilama ilaçlarıda çıkartır diyolar arastirdinmi

İnşallah canım çam kozalağı pekmezi de ciğerlere inmeyi englliyor bide dağ kekiği bulursan suda kaynat çok iyi gelir boğazına

İnşallah canım çam kozalağı pekmezi de ciğerlere inmeyi englliyor bide dağ kekiği bulursan suda kaynat çok iyi gelir boğazına
Kaynanam toplamıştı organik kekik var bugün hem ona hem bana yapıcaz kozalak kargonda geliyor bugün onada başlıcam ciğerlere inmeden toplanmamiz lazım çok saol canim

Ya bunu bende duydum hamile kalanlar olmuş ama nasıl yapılıyor acaba uzun bı Siringa olsada kendi kendimize aşılama yapmış gibi olsak

Normal de 24 felandı 2 aydır 30 larda o zamn demek ki ilaçlardan

Kızlar ben dün ilk tüp bebek iğnemi vurularak sürece başladım. Sorunumuz erkek infertilitesi sperm düşüklüğü. 3.seviye varikoselimiz var. Bir denemek istedik inşAllah güzek sonuçlanır.
Sorum şu gonalf kullanıyorum suan ama 4 kutun var sanırım yetmeyecek Menopur da var elimde ama doktorum çok sıcak bakmadı bu ilaca.
Gonalf ve Menopur kullanan oldu mu aranızda ?

Hadi bakalım, yollar fena dikkat et. Benim de cumartesi yolculuk ama biletler iptal olacak gibi
Hava şartlarında mi iptal olacak gibi canim bende persembe yolculuğa çıkacağım ama full karlı gösteriyor ya nasıl olacak hiç bilmem inşallah seferler de aksama olmaz

Ben gonal-f ile beraber meriofert kullandım. Menopur kullanmadım. Ama kasım ayı ve aralık ayı tranafer topikleri çok aktifti. Oraya yazarsan daha net cevap alırsın. Burada çok tüp bebek denemesi yapan yok..

Hayırlı olsun canım.. bizim de sperm hız düşüklüğü ve morfoloji 2. Doktor 3 ay takviyelerden sonra tüp bebek deneyelim dedi, 2 ay sonra yani.. siz direkt tedaviye başladınız mı yoksa öncesinde eşiniz tedavi oldu mu hiç?

Varikosel çift mi tek tarafımı canim ameliyat vs olmadi dimi hic sperm ve morfoloji kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…