- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.867
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.761
27 29 araları şuanda canim doktor normal dedi ben incir yiyince fırlıyor anında bana yaramıyor demek bide propolis yediğim zamanlar fırlamıştı belki 2 si yan etki yapıyor bana onları kestim bi kaç aydi r bu seviyelerde senin kac? Asilama ilaçlarıda çıkartır diyolar arastirdinmiMaviesra cnm senin prolaktinin düştü mü benim üst seviye de seyrediyor biraz kafama takıldı
İnşallah canım çam kozalağı pekmezi de ciğerlere inmeyi englliyor bide dağ kekiği bulursan suda kaynat çok iyi gelir boğazınaTat koku var canim bas ağrısı haksızlıkla başladı boğazları kıpkırmızı oldu bugün itibariyle öksürük te varsorma 3 asi oldu olmasa nasıl atlatırdı allah bilir zühre ana kozalak macunu siparişi verdim yarına gelir heralde covit gecirenlere birebirmis inşallah tez zamanda bana bulaşmadan atlatırız
Kaynanam toplamıştı organik kekik var bugün hem ona hem bana yapıcaz kozalak kargonda geliyor bugün onada başlıcam ciğerlere inmeden toplanmamiz lazım çok saol canimİnşallah canım çam kozalağı pekmezi de ciğerlere inmeyi englliyor bide dağ kekiği bulursan suda kaynat çok iyi gelir boğazına
Ya bunu bende duydum hamile kalanlar olmuş ama nasıl yapılıyor acaba uzun bı Siringa olsada kendi kendimize aşılama yapmış gibi olsakKuzu en kötü şırınga yöntemini deneyinbu sistemin saçma olduğunu çoğu konuda bağırdım ama İstanbulda hatrı sayılır bir özel hastanede hasta haklarında çalışan arkadaşıma bizzat doktor önermiş etkili diye
İns canımKaynanam toplamıştı organik kekik var bugün hem ona hem bana yapıcaz kozalak kargonda geliyor bugün onada başlıcam ciğerlere inmeden toplanmamiz lazım çok saol canim
ocak zaten benden geçti canım regl tarihim şubata geliyorDur bakalım canım daha bu ay belli olmadı geçte olsa yumurtlama olabilir o yüzden umutsuzluk yoookk
Valla bilmiyorum ama ben yapamamYa bunu bende duydum hamile kalanlar olmuş ama nasıl yapılıyor acaba uzun bı Siringa olsada kendi kendimize aşılama yapmış gibi olsak
Normal de 24 felandı 2 aydır 30 larda o zamn demek ki ilaçlardan27 29 araları şuanda canim doktor normal dedi ben incir yiyince fırlıyor anında bana yaramıyor demek bide propolis yediğim zamanlar fırlamıştı belki 2 si yan etki yapıyor bana onları kestim bi kaç aydi r bu seviyelerde senin kac? Asilama ilaçlarıda çıkartır diyolar arastirdinmi
Ben yaparım wala nasıl yapıldığını bilsemValla bilmiyorum ama ben yapamam
Evet ilaçlar yükseltebiliyormus benim ki yükselmeye meyili anında dikkat etmedikçe fırlıyor 29 normal dedi bana doktor canimNormal de 24 felandı 2 aydır 30 larda o zamn demek ki ilaçlardan
Evet canım 7.4 a düşmüş 17den ilaçtan oldu zaarMaşallah kaça düşmüş fsh. Kendi halinde 2-3 ay daha bırak o zaman sonra tedaviye devam edersin..
Kiz bisi diyemem ben karışamam ben kullandım ama fsh icindiRegl oldun galiba canım bugun 6.gunum Yurtdışında olduğumdan söktürücü alamam da elimde aslan pençesi var o işimi görür mü acaba 10.gune kadar bekliycem test yaptım negatif
Hava şartlarında mi iptal olacak gibi canim bende persembe yolculuğa çıkacağım ama full karlı gösteriyor ya nasıl olacak hiç bilmem inşallah seferler de aksama olmazHadi bakalım, yollar fena dikkat et. Benim de cumartesi yolculuk ama biletler iptal olacak gibi
O Tür seyler reglden yumurtlamaya kadar kullaniliyor sonra Ara veriliyor diye biliyorumKiz bisi diyemem ben karışamam ben kullandım ama fsh icindi
Ben gonal-f ile beraber meriofert kullandım. Menopur kullanmadım. Ama kasım ayı ve aralık ayı tranafer topikleri çok aktifti. Oraya yazarsan daha net cevap alırsın. Burada çok tüp bebek denemesi yapan yok..Kızlar ben dün ilk tüp bebek iğnemi vurularak sürece başladım. Sorunumuz erkek infertilitesi sperm düşüklüğü. 3.seviye varikoselimiz var. Bir denemek istedik inşAllah güzek sonuçlanır.
Sorum şu gonalf kullanıyorum suan ama 4 kutun var sanırım yetmeyecek Menopur da var elimde ama doktorum çok sıcak bakmadı bu ilaca.
Gonalf ve Menopur kullanan oldu mu aranızda ?
Hayırlı olsun canım.. bizim de sperm hız düşüklüğü ve morfoloji 2. Doktor 3 ay takviyelerden sonra tüp bebek deneyelim dedi, 2 ay sonra yani.. siz direkt tedaviye başladınız mı yoksa öncesinde eşiniz tedavi oldu mu hiç?Kızlar ben dün ilk tüp bebek iğnemi vurularak sürece başladım. Sorunumuz erkek infertilitesi sperm düşüklüğü. 3.seviye varikoselimiz var. Bir denemek istedik inşAllah güzek sonuçlanır.
Sorum şu gonalf kullanıyorum suan ama 4 kutun var sanırım yetmeyecek Menopur da var elimde ama doktorum çok sıcak bakmadı bu ilaca.
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
edalar
Benide ekleyinMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Varikosel çift mi tek tarafımı canim ameliyat vs olmadi dimi hic sperm ve morfoloji kaçtı?Kızlar ben dün ilk tüp bebek iğnemi vurularak sürece başladım. Sorunumuz erkek infertilitesi sperm düşüklüğü. 3.seviye varikoselimiz var. Bir denemek istedik inşAllah güzek sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?