Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim tat koku gitti mi eşinde 3tane aşıya rağmen
Tat koku var canim bas ağrısı haksızlıkla başladı boğazları kıpkırmızı oldu bugün itibariyle öksürük te var sorma 3 asi oldu olmasa nasıl atlatırdı allah bilir zühre ana kozalak macunu siparişi verdim yarına gelir heralde covit gecirenlere birebirmis inşallah tez zamanda bana bulaşmadan atlatırız

Kanda pıhtılaşma her insanda olduğu gibi sende de var dedi gittiğim her doktor kan sulandırıcı kullanmana gerek yok ama sırf benim için rahat etsin diye verildi ki 3 gebeligimdede kullandım malesef dedikleri gibi oldu etki etmedi hem iğne hem hap olarak

Dediğiniz tahlillerin hepsi lupus antitpo bunlar hep yapıldı tıbben hiç bir şeyin olmadigi söyleniyor

Serkilaj dan sonra takiplerim düzenli idi ama benim erken sancım başlıyor hastanede kalmama rağmen iğne vs serum kullanmama rağmen erken doğum gerçekleşiyor genetik olan testlerimiz eşimle yapıldı onalrda da bir sıkıntı yok şükür ama sebepsiz malesef olmadı

Prednol kortizon bildiğim kadarı ile ama hiç bir gebeligimde kullanamadim ilk defa duyuyorum dekort da ayni şekilde kullanmadım bunuda ilk defa duyuyorum bunlar ne için aceba sizde mi kullandiniz

Bu arada benim wbc tahlilim olması gerektiğinden nedense fazla çıkıyor yani gebelikte yüksek her zaman bunuda anlamis değilim ilginize teşekkür ederim banada dua edin lütfen şimdi tekrar deniyoruz ama önemli olan ilerlemesi ben elimden gelen her şeyi yaptım ama belki bir gün olur düşüncesiyle ben bu bebeği istiyorum inanıyorum bir gün olacak

Esim hic yanaşmıyor odaya bile sokmuyor bende uzak duruyorum valla korkuyorum pozitif olmaktan
Kuzu en kötü şırınga yöntemini deneyin bu sistemin saçma olduğunu çoğu konuda bağırdım ama İstanbulda hatrı sayılır bir özel hastanede hasta haklarında çalışan arkadaşıma bizzat doktor önermiş etkili diye

Saçmalama gız, bu kadar hamile kalan insan değerlendirdikten sonra adet gününe kadar yatağa girip beklemiyor

Ay ben bu konuşmayı ilk gördüğümde yanlış hatirlamiyorsam tablo yoktu sen de bi kaç kişiyi etiketlemistin konusalim diye, ben de aranızda konusacaksiniz sanmıştım
O zaman tablo yapacak baktim yoktu, bebek sahibi olmayı istediğini bildiğim arkadaşları haberdar etmek için etiketlemiştim. Yoksa kapımız herkese açık hoşgeldin

Eminmsn cnm benim orada geçerli değil hatta bi arkadaş var şuan 3. Aşılamayı yaptırıyor tüp bebeğe geçeblmk için çünkü ilkini özelde yaptrmş
Ben burada okumuştum… Klomen ya da femera ile yapılan aşılamalar geçersiz. Devlet ile anlaşmalı hastanelerde aşılama yapılırsa belgelenmesi durumunda kabul alıyor.. Böyle okumuştum. Bulursam paylaşayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…