- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.867
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.741
Tat koku var canim bas ağrısı haksızlıkla başladı boğazları kıpkırmızı oldu bugün itibariyle öksürük te varCanim tat koku gitti mi eşinde 3tane aşıya rağmen
Kanda pıhtılaşma her insanda olduğu gibi sende de var dedi gittiğim her doktor kan sulandırıcı kullanmana gerek yok ama sırf benim için rahat etsin diye verildi ki 3 gebeligimdede kullandım malesef dedikleri gibi oldu etki etmedi hem iğne hem hap olarakKan pıhtılaşmanız var mı?? Gebelıjte prednol, dekort vs kullandınız mı? Cd56 ya bakıldı mı ? Lupus antıagulan vs? Yada anti tpo??? Serklaj atıldıktan sonra dusenlı takip yapıldımı mesela? Bunlar çok önemli.
Ne etiketi anlamadımCanım ilk açıldığında görmüştüm de grubu açan arkadas etiket yapmıştı ondan yazmamıştım :)
Konuyu açan arkadaş bi kaç kişiyi etiketleyince kendi aralarında konuşacaklar sanmıştım sonra bi daha denk gelmedi konuNe etiketi anlamadım
Hee anladım canımKonuyu açan arkadaş bi kaç kişiyi etiketleyince kendi aralarında konuşacaklar sanmıştım sonra bi daha denk gelmedi konu
Kuzu en kötü şırınga yöntemini deneyinEsim hic yanaşmıyor odaya bile sokmuyor bende uzak duruyorum valla korkuyorum pozitif olmaktan
Saçmalama gız, bu kadar hamile kalan insan değerlendirdikten sonra adet gününe kadar yatağa girip beklemiyorIyi aksamlar kizlar
Uzun yola çıktım da ben şehir dışına..
İçimde bir şüphe varsa sorun olur mu diye..
Sizce endiselenmelimiyim? Yoksa varsa da daha yeni yeni sorun olmaz mi
Birseyler yazın icim.rahwt yolculuk yapayim
O ne demek kızCanım ilk açıldığında görmüştüm de grubu açan arkadas etiket yapmıştı ondan yazmamıştım :)
Ay ben bu konuşmayı ilk gördüğümde yanlış hatirlamiyorsam tablo yoktu sen de bi kaç kişiyi etiketlemistin konusalim diye, ben de aranızda konusacaksiniz sanmıştımO ne demek kız
Dur bakalım canım daha bu ay belli olmadı geçte olsa yumurtlama olabilir o yüzden umutsuzluk yoookkHee anladım canımbende buraya yazdırınca kendimi şubat topiğine yazdırmadım
O zaman tablo yapacak baktim yoktu, bebek sahibi olmayı istediğini bildiğim arkadaşları haberdar etmek için etiketlemiştim. Yoksa kapımız herkese açıkAy ben bu konuşmayı ilk gördüğümde yanlış hatirlamiyorsam tablo yoktu sen de bi kaç kişiyi etiketlemistin konusalim diye, ben de aranızda konusacaksiniz sanmıştım
Ben burada okumuştum… Klomen ya da femera ile yapılan aşılamalar geçersiz. Devlet ile anlaşmalı hastanelerde aşılama yapılırsa belgelenmesi durumunda kabul alıyor.. Böyle okumuştum. Bulursam paylaşayım..Eminmsn cnm benim orada geçerli değil hatta bi arkadaş var şuan 3. Aşılamayı yaptırıyor tüp bebeğe geçeblmk için çünkü ilkini özelde yaptrmş
Hihh dimi yaaa oh tamam rahatladım biraz İste analik içgüdüsü gelmeden sariyorsa demekSaçmalama gız, bu kadar hamile kalan insan değerlendirdikten sonra adet gününe kadar yatağa girip beklemiyor
Detaylı araştır istersen.. Ben burada okumuştum direk tüp bebeğe geçtiğim içşn şartlarına bakmadım hiç..Şubatta tekrar aşılama yaptıracağım inşallah tüp bebek için rapora gerek kalmaz
Yolculuk nereeeHihh dimi yaaa oh tamam rahatladım biraz İstanbul analik içgüdüsü gelmeden sariyorsa demek
Hatay dan İstanbulaYolculuk nereee
Hadi bakalım, yollar fena dikkat et. Benim de cumartesi yolculuk ama biletler iptal olacak gibiHatay dan İstanbula
Evet öyleymiş.. kazasiz belasiz olsun da .. evden çıkarken de fırtına vardi.. en sevdiğim havalarHadi bakalım, yollar fena dikkat et. Benim de cumartesi yolculuk ama biletler iptal olacak gibi
Yok estağfurullah ilk gördüm bir daha da denk gelmedi konu zaten bi daha banaO zaman tablo yapacak baktim yoktu, bebek sahibi olmayı istediğini bildiğim arkadaşları haberdar etmek için etiketlemiştim. Yoksa kapımız herkese açıkhoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?