- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.721
Rapor için 2. Aşılamayı yaptırmak istiyodum ama ben özele gidiyorum anlamı yok demek kiEvet devlette 2 aşılama şartı getirmişler
Esim hic yanaşmıyor odaya bile sokmuyor bende uzak duruyorum valla korkuyorum pozitif olmaktan
Devlette ücretsiz bnce dene tabi ilaçlar yine 500 600 felan tutuyoRapor için 2. Aşılamayı yaptırmak istiyodum ama ben özele gidiyorum anlamı yok demek ki
Aslında bu siteyebakarsak gerçekten buda bil salgın binlerce milyonlarca var bizim gbiBazen Bnde kendimi çok şanssız hissedyrm ama bugün doktorum son yıllarda inanılmaz patladı üreyememek dedi artık salgın hastalık diye bilirim dedi bi tık rahatladım
Eşime dedim de sen delimisin dediinadına değerlendiresim gelirdi benim
Tabi ki hatta bugün konuştuğum herkesin problemi genel olarak düşük amh değeriydi çok şaşırdımAslında bu siteyebakarsak gerçekten buda bil salgın binlerce milyonlarca var bizim gbi
İnş hayırlısı ile biter..Valla beklemekten perişan oldum inşallah sonu hayırlı olur da bari değer şu raporu alayım direk özele geçicem zaten
Yok hayır..Rapor için 2. Aşılamayı yaptırmak istiyodum ama ben özele gidiyorum anlamı yok demek ki
Hadi insallah yaaa Allahim musmutlu etsin yarin daAyy inşallah ağzından bal damlıyoryok laboquik normal kaset gebelik testi. Kendi kendime eğlencesine yaptım bu şekilde çıktı. Yarın sabah yeniden yapıcam bakalım
Eminmsn cnm benim orada geçerli değil hatta bi arkadaş var şuan 3. Aşılamayı yaptırıyor tüp bebeğe geçeblmk için çünkü ilkini özelde yaptrmşYok hayır..
iğneli aşılama olması ve doktor tarafından raporlanmaso durumunda geçerli..
aşılama devlette olmak zorunda değil..
Bizim 4 biteli çok oldu cnm 5 in içindeyiz herşey tutuyoİnş hayırlısı ile biter..
rapor şartlarına iyice bakta..
Gonal-f uygulandığında
Evlilik yaşı falan bir sürü şartı var..
Allah kolaylık versin..
Hayirlisiyla biter insallah bu surec..Valla beklemekten perişan oldum inşallah sonu hayırlı olur da bari değer şu raporu alayım direk özele geçicem zaten
Canım ilk açıldığında görmüştüm de grubu açan arkadas etiket yapmıştı ondan yazmamıştım :)Dilos6342 sen bu grupta niye yoksun kaçırdın mı
İnşallah cnm valla çok beklettiler bnce çok kıymetli olurlarHayirlisiyla biter insallah bu surec..
Nur topu gibi bebisler gelsin siz kolay olmadınız diye diye başlarının etini yiyelim dimi
Hemde nasilİnşallah cnm valla çok beklettiler bnce çok kıymetli olurlar
Amin inşallahHemde nasil
Hadi saglikla gelsinlerde insallah
Şubatta tekrar aşılama yaptıracağım inşallah tüp bebek için rapora gerek kalmazYok hayır..
iğneli aşılama olması ve doktor tarafından raporlanmaso durumunda geçerli..
aşılama devlette olmak zorunda değil..
Canim tat koku gitti mi eşinde 3tane aşıya rağmenEsim hic yanaşmıyor odaya bile sokmuyor bende uzak duruyorum valla korkuyorum pozitif olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?