• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 2.aşılamaya başladım normalde bu ay pas geçecektik ama tüp bebek raporu çok uzun sürede çıkıyormuş o yüzden vakit kaybetmek istemedik şu aşılama şartlarını atlatayım sonra bi tık rahat etcm çok rezillik gerçekten devlet sabah 8 de gittim akşam 15.30 da zor çıktım
Niye bu kadar beklettiler seni.. Tüp bebek süreci gerçekten devlette daha meşakkatli.. Kabul etti iseler; hemen başlaman iyi olmuş..

Adetin bittikten 2 gün sonra başla, iki çizgi de kopkoyu olunca pik yani yumurtlama demek oluyor, koyu olduğu zaman ve silikleştiği ilk günü değerlendir. Her gün aynı saatte, 2 saat öncesinde su kesmeyi içmeyi bırakarak ilk idrar hariç yapabilirsin. 12-5 arası ideal saatler
Teşekkür ediyorum 🙏🏻 Hayırlı haberler gelsin inşallah herkesten

Kızlar bugün 2.aşılamaya başladım normalde bu ay pas geçecektik ama tüp bebek raporu çok uzun sürede çıkıyormuş o yüzden vakit kaybetmek istemedik şu aşılama şartlarını atlatayım sonra bi tık rahat etcm çok rezillik gerçekten devlet sabah 8 de gittim akşam 15.30 da zor çıktım
Oh ne güzel biz daha 1 arpa buğday ı yol kat edemedik bide ustune esim corona oldu yaaaa ağlıcam sinirden artık :)

Hayırlısı olsun🙏🏻 Aşılamada tedavi sürecin nasıl göbekten iğne yapacakmısın ? Devlette tedavi süreci nasıl merak ettim. Ben çok fazla iğne ilaç kullandım aşılamada

Belki benden önce bile yapabilirsin bendeöyle şansizlik varki burda tek tek anlatmasam kimse inanmaz 🤣
Bazen Bnde kendimi çok şanssız hissedyrm ama bugün doktorum son yıllarda inanılmaz patladı üreyememek dedi artık salgın hastalık diye bilirim dedi bi tık rahatladım

Back