- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.867
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.681
Yaaa bayagii varrKızlar merhaba benim bat a 7 gün var. arkadaşlara özendim bende bi test yapayım dedim öylesine yaptım ilk idrar falan değil hem de bu saattesizce bişeyler var mı bana hafiften göründüler bi de
Değerlendir kız öpüşüp koklaşmadan ters pozisyonda ahahKızlar kaset olan laboquick denen marka diğeri bir gebenin günlüğü hemen hemen aynı cıkmış farka bakmak için aynı anda denedimA R Y A Selizay Margee M mavili_yeshll MaviSasa234 @hali2 gündür böyle silik geçen yumurtlama gibiydi degerlendiremesemde takip etcem gün gun bayadırmerak ediyorum yapmıyorum çünkü
Kaçıncı günündesin?Kızlar kaset olan laboquick denen marka diğeri bir gebenin günlüğü hemen hemen aynı cıkmış farka bakmak için aynı anda denedimA R Y A Selizay Margee M mavili_yeshll MaviSasa234 @hali2 gündür böyle silik geçen yumurtlama gibiydi degerlendiremesemde takip etcem gün gun bayadırmerak ediyorum yapmıyorum çünkü
Regl oldun galiba canım bugun 6.gunum Yurtdışında olduğumdan söktürücü alamam da elimde aslan pençesi var o işimi görür mü acaba 10.gune kadar bekliycem test yaptım negatifMasallah hormonlarım düzelmiş kesin ilaçtan bi manyadiydilar çok mutluyum masallah bana
Ama o pik değildi nasıl yumurtlama geçmiş olacak ki.. Bence de takipte kal bazen dalgalanma oluyor.. Bende ilk başladığımda öyle olmuştu. Ebru ablaya sormuştum dalgalanma demişti. O zaman 20.gün yumurtlama görmüştüm..Kızlar kaset olan laboquick denen marka diğeri bir gebenin günlüğü hemen hemen aynı cıkmış farka bakmak için aynı anda denedimA R Y A Selizay Margee M mavili_yeshll MaviSasa234 @hali2 gündür böyle silik geçen yumurtlama gibiydi degerlendiremesemde takip etcem gün gun bayadırmerak ediyorum yapmıyorum çünkü
Maşallah kaça düşmüş fsh. Kendi halinde 2-3 ay daha bırak o zaman sonra tedaviye devam edersin..Masallah hormonlarım düzelmiş kesin ilaçtan bi manyadiydilar çok mutluyum masallah bana
Silik çizgiler çok aynı demek ki testler doğru sonuç veriyo. Benimde hala silik ama akıntım çok hiç bişi anlamadımKızlar kaset olan laboquick denen marka diğeri bir gebenin günlüğü hemen hemen aynı cıkmış farka bakmak için aynı anda denedimA R Y A Selizay Margee M mavili_yeshll MaviSasa234 @hali2 gündür böyle silik geçen yumurtlama gibiydi degerlendiremesemde takip etcem gün gun bayadırmerak ediyorum yapmıyorum çünkü
Benim de böyle pik cikti şok oldum ayy hadi insallahAa benimde 9 gün kaldı bataaynıyız bende de belirti yok ovülasyon yaptım pikin 8. Günü böyle çıktı Eki Görüntüle 2991686
Senin bat ne zaman canım ?Benim de böyle pik cikti şok oldum ayy hadi insallah
1 hafta sonraSenin bat ne zaman canım ?
Senin bat ne zaman canım ?
Adam başka odada odadan çıkartmıyorum kiz hahaha başıma iş alamamDeğerlendir kız öpüşüp koklaşmadan ters pozisyonda ahah
Valla zaten değerlendirme olmayacak ama meraktan bakıyorum test yapıp canim reglim ne zaman gelicek bakalim oba göre az çok öğrenirim ne oldugunuAma o pik değildi nasıl yumurtlama geçmiş olacak ki.. Bence de takipte kal bazen dalgalanma oluyor.. Bende ilk başladığımda öyle olmuştu. Ebru ablaya sormuştum dalgalanma demişti. O zaman 20.gün yumurtlama görmüştüm..
Bende laboquick certain ve minikkurabiye testlerini karşılaştırmıştım aynı çıkmıştı..
Benim de akıntı yok suan hala canim bakalim koyulasicakmi tekrarSilik çizgiler çok aynı demek ki testler doğru sonuç veriyo. Benimde hala silik ama akıntım çok hiç bişi anlamadım
Ayy inşallah ağzından bal damlıyorYaaa bayagii varrtebrikler
Erken gebelik testi mi bu..
Ay varsa bende yapsam cikar mi ki daha yumurtlama üzerinden 5 gun gecti sadece
İnşallah tüpe gerek kalmadan tutar kuzucumKızlar bugün 2.aşılamaya başladım normalde bu ay pas geçecektik ama tüp bebek raporu çok uzun sürede çıkıyormuş o yüzden vakit kaybetmek istemedik şu aşılama şartlarını atlatayım sonra bi tık rahat etcm çok rezillik gerçekten devlet sabah 8 de gittim akşam 15.30 da zor çıktım
Adetin bittikten 2 gün sonra başla, iki çizgi de kopkoyu olunca pik yani yumurtlama demek oluyor, koyu olduğu zaman ve silikleştiği ilk günü değerlendir. Her gün aynı saatte, 2 saat öncesinde su kesmeyi içmeyi bırakarak ilk idrar hariç yapabilirsin. 12-5 arası ideal saatlerKızlar iyi akşamlar ovulasyon testleri hakkında hiç bir bilgim yok rica etsem ne zaman başlandığını ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?