Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kaset olan laboquick denen marka diğeri bir gebenin günlüğü hemen hemen aynı cıkmış farka bakmak için aynı anda denedim A R Y A Selizay Margee M mavili_yeshll MaviSasa234 @hali2 gündür böyle silik geçen yumurtlama gibiydi degerlendiremesemde takip etcem gün gun bayadırmerak ediyorum yapmıyorum çünkü

Eklentiler

• 20220119_153437.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba benim bat a 7 gün var. arkadaşlara özendim bende bi test yapayım dedim öylesine yaptım ilk idrar falan değil hem de bu saatte sizce bişeyler var mı bana hafiften göründüler bi de
Yaaa bayagii varr tebrikler
Erken gebelik testi mi bu..
Ay varsa bende yapsam cikar mi ki daha yumurtlama üzerinden 5 gun gecti sadece

Masallah hormonlarım düzelmiş kesin ilaçtan bi manyadiydilar çok mutluyum masallah bana
Regl oldun galiba canım bugun 6.gunum Yurtdışında olduğumdan söktürücü alamam da elimde aslan pençesi var o işimi görür mü acaba 10.gune kadar bekliycem test yaptım negatif

Ama o pik değildi nasıl yumurtlama geçmiş olacak ki.. Bence de takipte kal bazen dalgalanma oluyor.. Bende ilk başladığımda öyle olmuştu. Ebru ablaya sormuştum dalgalanma demişti. O zaman 20.gün yumurtlama görmüştüm..
Bende laboquick certain ve minikkurabiye testlerini karşılaştırmıştım aynı çıkmıştı..

Silik çizgiler çok aynı demek ki testler doğru sonuç veriyo. Benimde hala silik ama akıntım çok hiç bişi anlamadım

Valla zaten değerlendirme olmayacak ama meraktan bakıyorum test yapıp canim reglim ne zaman gelicek bakalim oba göre az çok öğrenirim ne oldugunu

Yaaa bayagii varr tebrikler
Erken gebelik testi mi bu..
Ay varsa bende yapsam cikar mi ki daha yumurtlama üzerinden 5 gun gecti sadece
Ayy inşallah ağzından bal damlıyor yok laboquik normal kaset gebelik testi. Kendi kendime eğlencesine yaptım bu şekilde çıktı. Yarın sabah yeniden yapıcam bakalım

Kızlar bugün 2.aşılamaya başladım normalde bu ay pas geçecektik ama tüp bebek raporu çok uzun sürede çıkıyormuş o yüzden vakit kaybetmek istemedik şu aşılama şartlarını atlatayım sonra bi tık rahat etcm çok rezillik gerçekten devlet sabah 8 de gittim akşam 15.30 da zor çıktım

Kızlar iyi akşamlar ovulasyon testleri hakkında hiç bir bilgim yok rica etsem ne zaman başlandığını ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız?

İnşallah tüpe gerek kalmadan tutar kuzucum

Kızlar iyi akşamlar ovulasyon testleri hakkında hiç bir bilgim yok rica etsem ne zaman başlandığını ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
Adetin bittikten 2 gün sonra başla, iki çizgi de kopkoyu olunca pik yani yumurtlama demek oluyor, koyu olduğu zaman ve silikleştiği ilk günü değerlendir. Her gün aynı saatte, 2 saat öncesinde su kesmeyi içmeyi bırakarak ilk idrar hariç yapabilirsin. 12-5 arası ideal saatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…