- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.701
Niye bu kadar beklettiler seni.. Tüp bebek süreci gerçekten devlette daha meşakkatli.. Kabul etti iseler; hemen başlaman iyi olmuş..Kızlar bugün 2.aşılamaya başladım normalde bu ay pas geçecektik ama tüp bebek raporu çok uzun sürede çıkıyormuş o yüzden vakit kaybetmek istemedik şu aşılama şartlarını atlatayım sonra bi tık rahat etcm çok rezillik gerçekten devlet sabah 8 de gittim akşam 15.30 da zor çıktım
Teşekkür ediyorumAdetin bittikten 2 gün sonra başla, iki çizgi de kopkoyu olunca pik yani yumurtlama demek oluyor, koyu olduğu zaman ve silikleştiği ilk günü değerlendir. Her gün aynı saatte, 2 saat öncesinde su kesmeyi içmeyi bırakarak ilk idrar hariç yapabilirsin. 12-5 arası ideal saatler
Oh ne güzel biz daha 1 arpa buğday ı yol kat edemedik bide ustune esim corona oldu yaaaa ağlıcam sinirden artık :)Kızlar bugün 2.aşılamaya başladım normalde bu ay pas geçecektik ama tüp bebek raporu çok uzun sürede çıkıyormuş o yüzden vakit kaybetmek istemedik şu aşılama şartlarını atlatayım sonra bi tık rahat etcm çok rezillik gerçekten devlet sabah 8 de gittim akşam 15.30 da zor çıktım
Keşke ama hiç umudum yok zaten gittiğim doktor aşılamaya karşı sırf zorunluluk diye yapıyo o öyle davranınca bana da umut bırakmıyorİnşallah tüpe gerek kalmadan tutar kuzucum
Valla beklemekten perişan oldum inşallah sonu hayırlı olur da bari değer şu raporu alayım direk özele geçicem zatenNiye bu kadar beklettiler seni.. Tüp bebek süreci gerçekten devlette daha meşakkatli.. Kabul etti iseler; hemen başlaman iyi olmuş..
Çok geçmiş olsun cnm sana yetişcm bu gidişle beraber ilerleriz geç olsunda güç olmasınOh ne güzel biz daha 1 arpa buğday ı yol kat edemedik bide ustune esim corona oldu yaaaa ağlıcam sinirden artık :)
Kuzucum öyle deme,Keşke ama hiç umudum yok zaten gittiğim doktor aşılamaya karşı sırf zorunluluk diye yapıyo o öyle davranınca bana da umut bırakmıyor
Sen bi şekilde değerlendir yinede boş geçme çift maske takınBenim de akıntı yok suan hala canim bakalim koyulasicakmi tekrar
Hayırlısı olsunKızlar bugün 2.aşılamaya başladım normalde bu ay pas geçecektik ama tüp bebek raporu çok uzun sürede çıkıyormuş o yüzden vakit kaybetmek istemedik şu aşılama şartlarını atlatayım sonra bi tık rahat etcm çok rezillik gerçekten devlet sabah 8 de gittim akşam 15.30 da zor çıktım
Dün geldi balım gelecek olan
Bişi sorucam rapor için illa aşılamanın devlette mi olması gerekiyorValla beklemekten perişan oldum inşallah sonu hayırlı olur da bari değer şu raporu alayım direk özele geçicem zaten
Tüm şartlar tamam olsa bile oran % 25. Bakma aslında bu oran çok çok düşük, ilk duyduğumda şok olmuştum. Dualarım seninle canım benim Allah’ın izniyle gelecek o güzel haberDün geldi balım gelecek olanbu aydan umutluyum üzgünüm biraccık ama napim.
İnşallah tutar kuzum da doktor hemen kaldırıyo ilişki de bile daha uzun duruyorum anlık yani geri akıyo hemen tabi yine kısmetKuzucum öyle deme,yildizsavascisi bak, hiç umut yok diye aşılama oldu sırf tüpe geçmek için, tuttu. Hiç belli olmaz
Teşekkür ederim Ben sadece letu kullanıyorum 2 tane yumurtam gelişiyor ilaçla iğneye gerek kalmıyorHayırlısı olsunAşılamada tedavi sürecin nasıl göbekten iğne yapacakmısın ? Devlette tedavi süreci nasıl merak ettim. Ben çok fazla iğne ilaç kullandım aşılamada
İnşallah balım inşallah, aynı anneler topicinde olmak çok isterdim seninle, nasip değilmişTüm şartlar tamam olsa bile oran % 25. Bakma aslında bu oran çok çok düşük, ilk duyduğumda şok olmuştum. Dualarım seninle canım benim Allah’ın izniyle gelecek o güzel haber
Evet devlette 2 aşılama şartı getirmişlerBişi sorucam rapor için illa aşılamanın devlette mi olması gerekiyor
Belki benden önce bile yapabilirsin bendeöyle şansizlik varki burda tek tek anlatmasam kimse inanmazÇok geçmiş olsun cnm sana yetişcm bu gidişle beraber ilerleriz geç olsunda güç olmasın
Esim hic yanaşmıyor odaya bile sokmuyor bende uzak duruyorum valla korkuyorum pozitif olmaktanSen bi şekilde değerlendir yinede boş geçme çift maske takın
Bazen Bnde kendimi çok şanssız hissedyrm ama bugün doktorum son yıllarda inanılmaz patladı üreyememek dedi artık salgın hastalık diye bilirim dedi bi tık rahatladımBelki benden önce bile yapabilirsin bendeöyle şansizlik varki burda tek tek anlatmasam kimse inanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?