- 8 Nisan 2016
- 3.456
- 1
- 5.021
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.661
Evet doktorun dediğide bol bol su zaten ilaç kadar etkili dedi şu için.insallah geçer o şekilde dikkatli ol kendine iyi bak bu süreçteNe zaman ayaklarim ususe kendini belli ediyor bu enfeksiyon canim sana yazmışım yarım kalmış sanırım uygulama dondu attı beni bol su içersem sıkıntı yok ama normal de bende hissediyorum var ağrı yanma hafiften. Size öyle bisey olmaz inşallah ilgi birden bebeğe kayinca olmuş onda da zaten canim ikisi de bir evlat gibi olacak artık
Kesinlikle öyle, sıkma canınıÇok çok saol canimmmm benim bazen isyan ediyoruz ama Zamanı var herşeyin demek
Cok cok teşekkür ederim Allah razı olsunEvet doktorun dediğide bol bol su zaten ilaç kadar etkili dedi şu için.insallah geçer o şekilde dikkatli ol kendine iyi bak bu süreçte
Günaydın inşallah minnoslarimiz icimizdedir diyerek hepinizi selamlıyorum bat a kaldı 8 gunGunaydin minnoslar
Bence varKızlar merhaba benim bat a 7 gün var. arkadaşlara özendim bende bi test yapayım dedim öylesine yaptım ilk idrar falan değil hem de bu saattesizce bişeyler var mı bana hafiften göründüler bi de
Olmus benceAa benimde 9 gün kaldı bataaynıyız bende de belirti yok ovülasyon yaptım pikin 8. Günü böyle çıktı Eki Görüntüle 2991686
İnşallah kuzum yaOlmus bence
Sabahlar olmasinİnşallah kuzum yayumurtalama olma olasılığı vardır diye yine bu akşamı değerlendircem
Ayyy inşallah. Şimdiden sevinmek olmaz yine de yarın bi erken gebelik testi yapayımOlmus bence
Ayyy var gibi yaaa.. hayırlısıyla gelsinAyyy inşallah. Şimdiden sevinmek olmaz yine de yarın bi erken gebelik testi yapayım
Aminnn inşallah. Rabbim bana da bekleyen isteyen tüm kullarına nasip etsin ezan vakti aminnAyyy var gibi yaaa.. hayırlısıyla gelsin
Günaydın canimmGünaydın canlarım, mutlu günler
Ay var❤Kızlar merhaba benim bat a 7 gün var. arkadaşlara özendim bende bi test yapayım dedim öylesine yaptım ilk idrar falan değil hem de bu saattesizce bişeyler var mı bana hafiften göründüler bi de
İnşallahhhAy var❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?