• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kaç gün gecikme var ? Ben masaj yoga neler neler yaptım regl olamadim tarlusal içtim yine olmadım 70 gün mahvolmuştum
Canım bugün 5. gün ya benim hiç şaşmazdı günü 28 günde 1 olurdu çarşamba gunude beklerim duruma göre yapacam bişiler Aksi gibi söktürücü de alamam yurtdışında reçetesiz satılmıyor😞

Canım bugün 5. gün ya benim hiç şaşmazdı günü 28 günde 1 olurdu çarşamba gunude beklerim duruma göre yapacam bişiler Aksi gibi söktürücü de alamam yurtdışında reçetesiz satılmıyor😞
Kekik suyu maydanoz suyu dene canim bol bol masaj ve yoga yap inşallah sende ise yarar bi bayan bana havlican koku önermişti o reglim öyle sokuyormus geçen ay 1 2 gün gecikti bi kullanım dedim tesadüf regl oldum 😁

Kekik suyu maydanoz suyu dene canim bol bol masaj ve yoga yap inşallah sende ise yarar bi bayan bana havlican koku önermişti o reglim öyle sokuyormus geçen ay 1 2 gün gecikti bi kullanım dedim tesadüf regl oldum 😁
Sağ ol canım benim önerilerin için uygulayacağım bakalımm olsunn artık düzenli regl canmış ya bir daha elimi birşeye sürmücem burda söz veriyorum :kızgın:

Arkadaşlar aranızda çikolata kisti olup Ca125 değerine daha önce baktıran var mı. Kaç cm ken kaç çıkmıştı değeriniz acaba?
Benimki normal kist folikul kisti dedi Dr ca125 18.75 çıkmış.
Bir başka de da anekoik kist demişti ama bilemiyorum. Senin kaç çıktı ?

Benimki normal kist folikul kisti dedi Dr ca125 18.75 çıkmış.
Bir başka de da anekoik kist demişti ama bilemiyorum. Senin kaç çıktı ?
Ca125 normal değerlerde senin canım.
Kistim 3 cmken 180 lerdeydi 1.8 cm e düştüğünde 76 ya indi bu ay 220 ye çıkmış ama kistim kaç cm bilmiyorm demedi doktor

merhaba
son zamanlarda etrafımda cok fazla regli gecikmesi yasayan var acaba covid ıcın oldugumuz asıların yan etkısı olabılır mı

ben ıkı doz ası oldum
reglımde bır duzensızlık oldu
sonrasında da corona oldum
bu ay ubaya bı gecıkme oldu
tarlusal sokturucu ıctım beklıyorum

Rica ederim canım ne demek 🥰bende aklıma çok takılmıştı vs kaç tane doktora gttim ayrı ayrı hepsi aynı şeyi söylüyormu diye teyit ettim içim rahatladi😅😅😅Kaan Kocatepe nin videosunu falanda izledim aynı şeyi açıklıyor istersen izle sende her lökosit yüksekliğinde ilaç verilmemeli diyor he kültürde bakteri vs çıkıyorsa o ayrı artık o zaman ne derlerse o ama ben hicbisey koru korune inanmam dibine kadar atistiririm önce bazne iyi bazen kötü bir huy tabi 🤗ayy Allah korusun canım olmasin öyle seyer insallah ben kedimi birakamam yaa çok seviyorum 🥰cokda minnoş sakin bir kedi bilemiyorum tabi nasıl davranır gorucez bakalim.tekir zaten benim kedim cins kediler daha hırçın alıngan oluyor genelde bizimki umrunda değil anca kendini sevdirsin mirlasin başka derdi yok garibimin 🤭1.kattayim ben en fazla kaçar herhalde bakalım inşallah zorlanmam.
Ne zaman ayaklarim ususe kendini belli ediyor bu enfeksiyon canim sana yazmışım yarım kalmış sanırım uygulama dondu attı beni bol su içersem sıkıntı yok ama normal de bende hissediyorum var ağrı yanma hafiften. Size öyle bisey olmaz inşallah ilgi birden bebeğe kayinca olmuş onda da zaten canim ikisi de bir evlat gibi olacak artık 🥰😍

Back