• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar o kadar moralim bozuk ki çoğunluk soğan kürünü yaptığı ay hamile Bir umuttur yaptı korktuğum başıma geldi hala regl yok😭😭 test yaptım gene tertemiz negatiff masajlara başlasam mi sizce😞 Selizay Selizay 😭😭

Arkadaşlar aranızda çikolata kisti olup Ca125 değerine daha önce baktıran var mı. Kaç cm ken kaç çıkmıştı değeriniz acaba?

Kızlar ilki 2 ay önceki hormon değerlerim diğeri ise bugünkü tahlil sonuçlarım doktor ameliyatta olduğu için görüşemedik perşembe randevum var bilgisi olanlar bi bakabilir mi pco luyum ve bu ay kimyasal gebelik geçirdim lh yüksekti güzel düşmüş değil mi ❤

Eklentiler

• 20220117_173910.png
    20220117_173910.png
    186 KB · Görüntüleme: 34
  • 20220117_173835.png
    20220117_173835.png
    128,2 KB · Görüntüleme: 33
Evet bu sabah doktora gittim. Rahinde dudak gibi bir yapı gösterdi. Bak dudak oluşmuş. Bebeği öpüp saracak dudak dedi🥲
7.2 mm olmuş. İlaç dozunu değiştirmedi. Cumartesi bi daha kontrol var. Progestron estradiol seviyelerine bakacakmış. Onlarda yolunda ise haftaya cuma transfer dedi🙂
Ay çok tatlıs tutunca aglicam

Kızlar o kadar moralim bozuk ki çoğunluk soğan kürünü yaptığı ay hamile Bir umuttur yaptı korktuğum başıma geldi hala regl yok😭😭 test yaptım gene tertemiz negatiff masajlara başlasam mi sizce😞 Selizay Selizay 😭😭
Canım kaç gün gecikme var ? Ben masaj yoga neler neler yaptım regl olamadim tarlusal içtim yine olmadım 70 gün mahvolmuştum

Back