- 20 Aralık 2020
- 17.142
- 2
- 76.164
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.621
Kuzucum öyle oluyor maalesef, masaj, maydanoz suyu vs iç istersenKızlar o kadar moralim bozuk ki çoğunluk soğan kürünü yaptığı ay hamile Bir umuttur yaptı korktuğum başıma geldi hala regl yoktest yaptım gene tertemiz negatiff masajlara başlasam mi sizce Selizay
Gecmis olsunKızlar esim korona oldukarantinadayız
Birdaha kürlere dokunmak mi aslaa düzenli regl görmek bile bür nimetmiş bunu anladımKuzucum öyle oluyor maalesef, masaj, maydanoz suyu vs iç istersen
Herşeyde bi hayır vardır kuzum. Yumurta toplamada covid olursan iptal ediyolar. O kadar yumurta ile baş başa kalıyorsun… Allah’tan öyle olmadı..Kızlar esim korona oldukarantinadayız
Çok geçmiş olsun canımKızlar esim korona oldukarantinadayız
Kistin olmasında amannn ağrı içinde nane kaynat iç bana iyi geliyoooYok doğru canimd a ilk gün çok sonra orta sonra bitiyor agri o kadar rolur heralde yok kıstım sukur=)
Off gecmis olsunnn nolcak tup bebisKızlar esim korona oldukarantinadayız
Saol canim iyiki tedavi başlamış belki herşey iptal ölürdü herseyde bi hayır var diyolar ya çok doğruÇok geçmiş olsun canım
Ben de regl oldum maalesef
Saol canimÇok geçmiş olsun canım
Ay çok tatlıs tutunca aglicamEvet bu sabah doktora gittim. Rahinde dudak gibi bir yapı gösterdi. Bak dudak oluşmuş. Bebeği öpüp saracak dudak dedi
7.2 mm olmuş. İlaç dozunu değiştirmedi. Cumartesi bi daha kontrol var. Progestron estradiol seviyelerine bakacakmış. Onlarda yolunda ise haftaya cuma transfer dedi
Saol canim eğer ben negatif isem devam ama bende pozitif çıkarsam ertenir septomlar yok bende dikkat etmeye calısıcamOff gecmis olsunnn nolcak tup bebis
Ay insallah yoktu aminnn her sey güzel olsun eskiler bi hamis kalalım.sirada yeniler kalsın aminSaol canim eğer ben negatif isem devam ama bende pozitif çıkarsam ertenir septomlar yok bende dikkat etmeye calısıcam
Vala benimde aklıma o geldi canim eger ilaclara baslasaydim bosa olcakti hersey Allah yardim etti belkideHerşeyde bi hayır vardır kuzum. Yumurta toplamada covid olursan iptal ediyolar. O kadar yumurta ile baş başa kalıyorsun… Allah’tan öyle olmadı..
Canım kaç gün gecikme var ? Ben masaj yoga neler neler yaptım regl olamadim tarlusal içtim yine olmadım 70 gün mahvolmuştumKızlar o kadar moralim bozuk ki çoğunluk soğan kürünü yaptığı ay hamile Bir umuttur yaptı korktuğum başıma geldi hala regl yoktest yaptım gene tertemiz negatiff masajlara başlasam mi sizce Selizay
Bak o kadar üzüldün, dedik biz sana herşeyin hayırlısı diyeVala benimde aklıma o geldi canim eger ilaclara baslasaydim bosa olcakti hersey Allah yardim etti belkide
Vala canim insalah bana geçmezBak o kadar üzüldün, dedik biz sana herşeyin hayırlısı diye
İnşallah kuzum, her ihtimale karşı bağışıklığını güçlendir. Hatta sana geçip atlatsan daha iyi bile olurVala canim insalah bana geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?