• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar… Ablamlara ilk gebelşk durumumdan bahsettiğimde.. Büyük ablam aramıştı.. 16-17 sene önce 2.çocuğunu düşürmüştü ve çok etkilenmişti.. Bana o dönem o çocuk için ne düşünüyorsam defter tutup ona yazmıştım dedi.. Ben yazdıkça içim rahatlamıştı.. Sonra gebe kalınca aklıma bile gelmedi dedi🙂
Bende o zaman defter tutmuştum. Üzüldükçe aklıma geldikçe yazıyordum.. Hatta fon müziğim bile vardı.. Daha da üzüleyim diye😄
Zamanla yazmayı bıraktım. En son tüp bebeğe başladığımı yazmışım..🙂
@A R Y A Maviesra Maviesra Margee Margee Hali Hali @yeshll @Yusra30
İsterseniz sizde öyle birşey yapın.. Gerçekten küçük bir terapi defteri gibi..
Bende bir ara terapiste gidiyordum terapistim de aynı şeyi tavsiye etmişti 3 senedir kendimi zorda hissettiğim dönemlerde hala yazmaya devam ederim gerçekten insan rahatlıyor

Aynen o 3 çizgili yapı🙂 siZde tüp bebek mi yapıyorsunuz?
Hayır tüp bebek değil henüz femera + çatlatma iğnesi ile deniyoruz bu ay geçen ay yumurtam kendi büyüdü iğne ile çatladı bu ay femera ile destekledik bakalım inşallah değerlendirme dönemindeyiz inşallah olur hayırlısıyla 🤲🥰

Canim benim tedavilerimde ilk iki transferde tek tek sonra çift koymuslardi bu doktora bağlı embriyolarn kaçıncı gün olduğuna kaç tane oluştuğuna ve kalitelerini bakıp ona göre transfer yapiolar seninde mi ilk bebiş olcak
Evet canim ilk tedavi bakalim hayırlısı sen kaç tane tedavi oldun pozitif varmı icindeicinde

Hanımlar… Ablamlara ilk gebelşk durumumdan bahsettiğimde.. Büyük ablam aramıştı.. 16-17 sene önce 2.çocuğunu düşürmüştü ve çok etkilenmişti.. Bana o dönem o çocuk için ne düşünüyorsam defter tutup ona yazmıştım dedi.. Ben yazdıkça içim rahatlamıştı.. Sonra gebe kalınca aklıma bile gelmedi dedi🙂
Bende o zaman defter tutmuştum. Üzüldükçe aklıma geldikçe yazıyordum.. Hatta fon müziğim bile vardı.. Daha da üzüleyim diye😄
Zamanla yazmayı bıraktım. En son tüp bebeğe başladığımı yazmışım..🙂
@A R Y A Maviesra Maviesra Margee Margee Hali Hali @yeshll @Yusra30
İsterseniz sizde öyle birşey yapın.. Gerçekten küçük bir terapi defteri gibi..
Bazen günlük tutmak da bi terapi canim

Kızlar bata 7 gün var.
Daha önce yalancı pozitif görmüştüm predictor de.
Yine böyle çıktı. Ne diyosunuz ?

Eklentiler

• 2B6429E1-6767-47E0-A2C2-F6F669618D1E.jpeg
    2B6429E1-6767-47E0-A2C2-F6F669618D1E.jpeg
    254,8 KB · Görüntüleme: 54
Evet canim ilk tedavi bakalim hayırlısı sen kaç tane tedavi oldun pozitif varmı icindeicinde
Ben bı kere tüp bebek tedavisi oldum canım embriyolarim donduruldu ilk transferim negatif oldu genelde öyle olur dediler 2-3-4. Transferlerimde hep gebe kaldım ama karnimda öldüler şuan hiç bebiş yok benimde 😞

Kızlar esim korona oldu😕😕😕😕karantinadayız :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Ben de covidim şu an ve 7. Günüm. Ev testlerinden yaptım hala pozitifim.
Eşime geçmedi ki aynı evdeyiz sadece ayrı odalarda uyuduk. Sen de eşinle beraber vitaminler almaya başla ama.
C+çinko+propolis olan bir tablet var onu mutlaka sen de iç. Ayrıca coraspin ve 8 saatte bir parol. Biz bebekten dolayı zaten d vitamini damla da kullanıyorduk. Hiç korkma sana geçmeden atlatabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun canım. Ben de covidim şu an ve 7. Günüm. Ev testlerinden yaptım hala pozitifim.
Eşime geçmedi ki aynı evdeyiz sadece ayrı odalarda uyuduk. Sen de eşinle beraber vitaminler almaya başla ama.
C+çinko+propolis olan bir tablet var onu mutlaka sen de iç. Ayrıca coraspin ve 8 saatte bir parol. Biz bebekten dolayı zaten d vitamini damla da kullanıyorduk. Hiç korkma sana geçmeden atlatabilirsiniz.
Bende cocuk düşündüğüm icin multivitaminler kullanıyorum 5 gün sonra test yaptırmak lazım galiba :( biz ilk korona çıkıncada beraber olmustuk cok ağır şekildeydi o bu sadece grip gibi baş ağrısı eklem ağrısı esim de şuan çok var bakalim umarım tez zamanda atlatırız o 3 doz aşılı ben 2 doz :( sizede geçmiş olsum canim

Back