- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.601
Bende bir ara terapiste gidiyordum terapistim de aynı şeyi tavsiye etmişti 3 senedir kendimi zorda hissettiğim dönemlerde hala yazmaya devam ederim gerçekten insan rahatlıyorHanımlar… Ablamlara ilk gebelşk durumumdan bahsettiğimde.. Büyük ablam aramıştı.. 16-17 sene önce 2.çocuğunu düşürmüştü ve çok etkilenmişti.. Bana o dönem o çocuk için ne düşünüyorsam defter tutup ona yazmıştım dedi.. Ben yazdıkça içim rahatlamıştı.. Sonra gebe kalınca aklıma bile gelmedi dedi
Bende o zaman defter tutmuştum. Üzüldükçe aklıma geldikçe yazıyordum.. Hatta fon müziğim bile vardı.. Daha da üzüleyim diye
Zamanla yazmayı bıraktım. En son tüp bebeğe başladığımı yazmışım..
@A R Y AMaviesra Margee Hali @yeshll @Yusra30
İsterseniz sizde öyle birşey yapın.. Gerçekten küçük bir terapi defteri gibi..
Ya masallah saglikla ilerlesin insallahOldum kuzum çok şükür kese ve yolk oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Var mi belirtinÇarşamba kuzu
Hayır tüp bebek değil henüz femera + çatlatma iğnesi ile deniyoruz bu ay geçen ay yumurtam kendi büyüdü iğne ile çatladı bu ay femera ile destekledik bakalım inşallah değerlendirme dönemindeyiz inşallah olur hayırlısıylaAynen o 3 çizgili yapısiZde tüp bebek mi yapıyorsunuz?
Benim bugün de silik anlamadim vala ooo baya çok gecikmişYok kuzu ya henüz olmamış. Benim bugün 19.günümdü hala yumurtlama göremedim
Evet canim ilk tedavi bakalim hayırlısı sen kaç tane tedavi oldun pozitif varmı icindeicindeCanim benim tedavilerimde ilk iki transferde tek tek sonra çift koymuslardi bu doktora bağlı embriyolarn kaçıncı gün olduğuna kaç tane oluştuğuna ve kalitelerini bakıp ona göre transfer yapiolar seninde mi ilk bebiş olcak
Bazen günlük tutmak da bi terapi canimHanımlar… Ablamlara ilk gebelşk durumumdan bahsettiğimde.. Büyük ablam aramıştı.. 16-17 sene önce 2.çocuğunu düşürmüştü ve çok etkilenmişti.. Bana o dönem o çocuk için ne düşünüyorsam defter tutup ona yazmıştım dedi.. Ben yazdıkça içim rahatlamıştı.. Sonra gebe kalınca aklıma bile gelmedi dedi
Bende o zaman defter tutmuştum. Üzüldükçe aklıma geldikçe yazıyordum.. Hatta fon müziğim bile vardı.. Daha da üzüleyim diye
Zamanla yazmayı bıraktım. En son tüp bebeğe başladığımı yazmışım..
@A R Y AMaviesra Margee Hali @yeshll @Yusra30
İsterseniz sizde öyle birşey yapın.. Gerçekten küçük bir terapi defteri gibi..
Yok gibi, cumartesi akşam negatif çıkmıştı zatenVar mi belirtin
EvetRegl sancısı mı?
Yanlış hatırlamıyosam senin reglin hep sancılı geçiyo ama kist mi var
Ben bı kere tüp bebek tedavisi oldum canım embriyolarim donduruldu ilk transferim negatif oldu genelde öyle olur dediler 2-3-4. Transferlerimde hep gebe kaldım ama karnimda öldüler şuan hiç bebiş yok benimdeEvet canim ilk tedavi bakalim hayırlısı sen kaç tane tedavi oldun pozitif varmı icindeicinde
Bı daha yapsana kuzu geç döllenme olabilir miYok gibi, cumartesi akşam negatif çıkmıştı zaten
Yok doğru canimd a ilk gün çok sonra orta sonra bitiyor agri o kadar rolur heralde yok kıstım sukur=)Yanlış hatırlamıyosam senin reglin hep sancılı geçiyo ama kist mi var
Çok geçmiş olsun canım. Ben de covidim şu an ve 7. Günüm. Ev testlerinden yaptım hala pozitifim.Kızlar esim korona oldukarantinadayız
Bende cocuk düşündüğüm icin multivitaminler kullanıyorum 5 gün sonra test yaptırmak lazım galibaÇok geçmiş olsun canım. Ben de covidim şu an ve 7. Günüm. Ev testlerinden yaptım hala pozitifim.
Eşime geçmedi ki aynı evdeyiz sadece ayrı odalarda uyuduk. Sen de eşinle beraber vitaminler almaya başla ama.
C+çinko+propolis olan bir tablet var onu mutlaka sen de iç. Ayrıca coraspin ve 8 saatte bir parol. Biz bebekten dolayı zaten d vitamini damla da kullanıyorduk. Hiç korkma sana geçmeden atlatabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun canımKızlar esim korona oldukarantinadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?