- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.921
Tesekkur ederım canıl ınsallah devamı gelırYaaa hamilemisin çok sevindim canım tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederım canıl ınsallah devamı gelırYaaa hamilemisin çok sevindim canım tebrik ederim
Amin cok tesekkur ederım hrpınıze Allah tazı oldun vok öutlu ettınız beniHali kuzum hayirli ugurlu olsun insaAllah saglikla sorunsuz ilerlesin Rabbim nazarlardan saklasin sakinsincok mutlu oldum darisi tüm bekleyenlere icinde de Tiniminimavihanim a insaAllah
Pazartesı gıdıcem ınsallah canım deger artıyor sımdılık sukurler olsun hayırlıca devam etsın ınsallah:)Hali tekrar gittin mi ne durumdasın
Nerde yaptırdın transferi? Hala maraşta musun? Evin depremden etkilendi mi kuzuPazartesı gıdıcem ınsallah canım deger artıyor sımdılık sukurler olsun hayırlıca devam etsın ınsallah:)
Evet marastayım etkılendı ama bişi yok yani oturuyoruz sukur sız naptınızNerde yaptırdın transferi? Hala maraşta musun? Evin depremden etkilendi mi kuzu
Canım bir arkadaşım için soruyorum amh 0.1 İstanbul ve Ankara’da doktor arıyorEvet marastayım etkılendı ama bişi yok yani oturuyoruz sukur sız naptınız
Ankara memorial da yaptırdım canım
.Canım bir arkadaşım için soruyorum amh 0.1 İstanbul ve Ankara’da doktor arıyor
Ankara’daki doktor kim ona Yönlendirelim
İyi çok şükür, Bizim hasarlı ya, konteynera geçtikEvet marastayım etkılendı ama bişi yok yani oturuyoruz sukur sız naptınız
Ankara memorial da yaptırdım canım
Hayırlısı olsun canım dıkkat edin bisi lazım olursa haberleselim insallahİyi çok şükür, Bizim hasarlı ya, konteynera geçtik
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına al Suan ne durumda gittin mi doktora darısı tinime en hayırlı sağlıklı şekilde TiniminimavihanimSag ol canım ama cok erken test gunum pazartesı ve cok bosluktayım nolcak bılmıyorum endıselıyım ne bılım garıp bısı sevınılmıyoda devamı hayırlıca gıtsın ınsallah cok tesekkur ederım
Kuzummmm nasıl gidiyor bebisli hayat uzun zaman oldu buralara bakmayali sizler böyle gördükçe çok mutlu oldum nerden nerelere ❤Yaaa kimlerin mucize haberini aldımm, inanamıyorum.Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla ilerletsin şimdi bu kim diyeceksin 2022 gebelik planlayanlardan HTCNM, sonra littledreams en sonda mavinin uğruna bu nick:))
Sag ol canım keseyı gördüm ama keseyi görünce telasım arttı bebek var mıdır yok mudur nolcak bilmiyorum bugun bi garibimCanım çok sevindim sağlıkla kucağına al Suan ne durumda gittin mi doktora darısı tinime en hayırlı sağlıklı şekilde Tiniminimavihanim
Kuzummmm nasıl gidiyor bebisli hayat uzun zaman oldu buralara bakmayali sizler böyle gördükçe çok mutlu oldum nerden nerelere ❤
Oyyy mavişimmmm inşallah kuzummm dualarınıza daha çok ihtiyacım var. Ekimde nasipse transferim varCanım çok sevindim sağlıkla kucağına al Suan ne durumda gittin mi doktora darısı tinime en hayırlı sağlıklı şekilde Tiniminimavihanim
Kuzummmm nasıl gidiyor bebisli hayat uzun zaman oldu buralara bakmayali sizler böyle gördükçe çok mutlu oldum nerden nerelere ❤
Canım benim çok uğraştın endisen ondan güzel düşünSag ol canım keseyı gördüm ama keseyi görünce telasım arttı bebek var mıdır yok mudur nolcak bilmiyorum bugun bi garibim
Insallah hayırlısı olsun hepimiz emegimizin karsılıgını saglıklıca saglamca bebıslerle alalımCanım benim çok uğraştın endisen ondan güzel düşün
Hiç korkma mesajlarini gördüm keseye p.tesi gtmissin sanırım.yolk için erkenmis zaten için rahatlasın bir aksilik olsa doktorun söylerdi.5+5 de vajinal olarak kese yolk gorunmustu bende karından olsa görünmedi muhtemelen.herkesin bir olmaz korkma.Sag ol canım keseyı gördüm ama keseyi görünce telasım arttı bebek var mıdır yok mudur nolcak bilmiyorum bugun bi garibim
Sag olasın ıcımı rahatlattınızHiç korkma mesajlarini gördüm keseye p.tesi gtmissin sanırım.yolk için erkenmis zaten için rahatlasın bir aksilik olsa doktorun söylerdi.5+5 de vajinal olarak kese yolk gorunmustu bende karından olsa görünmedi muhtemelen.herkesin bir olmaz korkma.
Bende 5+4 keseyi karından görmüştüm yolk yoktu sonra 7+4 hem bebeği hemde kalp atışını görmüştük oyüzden erken şuan görürsün bebeğide iyi düşün lütfenSag ol canım keseyı gördüm ama keseyi görünce telasım arttı bebek var mıdır yok mudur nolcak bilmiyorum bugun bi garibim
Sağlıkla ilerlesin canım güzel düşünelim hersey yolunda çok şükür keseydi bebekti kalp atışıydı derken bi bakıyorsun aylar geçmiş doğuma sayılı günler kalmışSag ol canım keseyı gördüm ama keseyi görünce telasım arttı bebek var mıdır yok mudur nolcak bilmiyorum bugun bi garibim
Yaaaa öyle mi çok sevindim en hayırlısı olsun canım güzel haberlerle insallah artık kesin dönüş yaptın dimi Türkiye’desinOyyy mavişimmmm inşallah kuzummm dualarınıza daha çok ihtiyacım var. Ekimde nasipse transferim var
Insallah canım hayırlısı olsun))Sağlıkla ilerlesin canım güzel düşünelim hersey yolunda çok şükür keseydi bebekti kalp atışıydı derken bi bakıyorsun aylar geçmiş doğuma sayılı günler kalmış
Yaaaa öyle mi çok sevindim en hayırlısı olsun canım güzel haberlerle insallah artık kesin dönüş yaptın dimi Türkiye’desin