- 28 Ağustos 2023
- 681
- 156
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.961
Hamile kaldinmi canım antibiyotigi kullanınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi, bir sorun yok rezervlerde.Kizceler amh 3.66 nasıl sizce yorumlar mısınız
İçimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim bendesikinti yok gibi duruyor sıra eşim de o ayın 2 sinde üroloji gidip sprem testi verecek o da normal çıkarsa en son rahim filmi kaldı yaptirmadigim onu yaptiricam inşallah gerek kalmaz daGayet iyi, bir sorun yok rezervlerde.
Rica ederim, inşallah gerek kalmadan olurİçimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim bendesikinti yok gibi duruyor sıra eşim de o ayın 2 sinde üroloji gidip sprem testi verecek o da normal çıkarsa en son rahim filmi kaldı yaptirmadigim onu yaptiricam inşallah gerek kalmaz da
InsallahhhhhRica ederim, inşallah gerek kalmadan olur
Gittiniz mi uğur aHakani düsünmeyin lütfen
Burdayım kuzum sadece eskisi gibi bakamiyoookKızlar grup bı yere mi taşındı kimse yok
eskılerden bır kac kısı kaldık , ara ara gelıyorum bende,Kızlar grup bı yere mi taşındı kimse yok
İyim canım sen nasılsıneskılerden bır kac kısı kaldık , ara ara gelıyorum bende,
nasılsın canımm, mınnoş nasıl buyudu mu?
Cok. Sukur iyiyim bende canımİyim canım sen nasılsın
Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin oğlunun bizde 2 aylık olduk büyüyor
Oy masallah yaaKızlar bende çok giremiyorum. 1 yaşımıza girdik bizde şükürler olsun.
Sagol canım benimKızlar hayırlı olsun hepinize. Görmediklerim olmuş. Hepiniz kucağınıza almışsınız gözünüz aydın olsun
Sizin 3AA transfer sonucunuz ne oldumaşallah ne güzel haber
valla canım pek anlayamıyorum bu kalite dir hücre sayısıdır falan
hastane embriyolog güzel embriyoların var diyince bende 5a 5b 5 c falan sanıyordum doktor en iyisi 3AA onu transfer edicez diyince biraz moral gitmişti çok sağol
Pozitif oldu canım çok şükür .şuan 5 aylık kucağımdaSizin 3AA transfer sonucunuz ne oldu
Eşinizin ameliyatı uludağda mı oldu acaba?Ben hormonlarim a baktırdım bir yıldır Uludağ üniversitesi infertilite bölümüne gidiyorum rahim filmi hormonlar hepsi iyi kocamda varikosel vardı ameliyat oldu onunda değerleri iyi bu ay normal e dönmüş.