- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.481
kan vs verırsın en azından canım,İnşallah papatyam inşallah bakalm ne dicekler regl değilken pek bisi yapılmıyor ama olsun başlansin
diğer regline de gun alırsın belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan vs verırsın en azından canım,İnşallah papatyam inşallah bakalm ne dicekler regl değilken pek bisi yapılmıyor ama olsun başlansin
İnşallah gebelikle sonculanir sonuclanmasa da randevu alırım dediğin gibi....,papatyammkan vs verırsın en azından canım,
diğer regline de gun alırsın belki
amiiiinnnn, Rabbım yavrunu en kısa zamanda saglıkla nasıp etsın canımİnşallah gebelikle sonculanir sonuclanmasa da randevu alırım dediğin gibi....,papatyamm
Hepimize inşallah hepimiz anne olarak çıkalım burdanamiiiinnnn, Rabbım yavrunu en kısa zamanda saglıkla nasıp etsın canım
Haziranda negatif mi olduydu sonuç. Bende ki de soru. İnşallah gerek yoktur kendiliğinden hamiş kalırsınYok kuzum geçen sene Haziran'da yaptırmıştım tüp bebek amacım kontrolden geçmek hemde zaten tüp bebeve gerek varmı yokmu ona bakmak
amiiinnnnnn canımmmHepimize inşallah hepimiz anne olarak çıkalım burdan
İnşallah canım aynen cnm negatifti baya ara vermiştim şimdi yeniden bı baslayalim dedikHaziranda negatif mi olduydu sonuç. Bende ki de soru. İnşallah gerek yoktur kendiliğinden hamiş kalırsın
Etti 2 gebemizz kuzumm geliyor gelmekte olanGünaydın
Testi tekrarladım kızlar 2. Dk da silik çıktı ama 10. Da resim çektim karşılaştırma yapabilmek için .sanki bu sefer bir tık koyulaşma var
Çok mutlu oldum kuzum hepsi de inşallah 5. güne kadar giderler. Senin de buradan pozitif haberini alırızKızlar ben dün Opu olmuştum, 5 yumurta toplandı 4 tanesi döllenmiş bugün haber aldım.. pek umudum yoktu bu tedavide, benim için güzel bir haber olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
Ohh harika haber güzel güzel bölünsünler hepsi 5.güne geksinler inşallahHayırlı olsun canım. Can olsun embriyoların. Benimde dün 17 toplandı. Şimdi bilgi aldım 13ü döllenmiş. Bakalım pazartesi yine bilgi verecekler.
Dondurulmuyo canım. Burda bi yer de okumuştum bi arkadaşın son 4 tane embriyosu vardı ve 4lü olarak dondurdukları için kalan 3 tanesi haliyle çöp olucaktı çok üzülmüştü. O yüzden mutlaka kaçarlı olarak donduracaklarını sor canım. Maliyeti az olsun diye çok sayılı dondurma yapan yerlerde var demek kiYa çok garip hissettiriyor çocuğum olma ihtimali taşıyan embriyolarımın bi kenarda durmaları hanım hanım onlar benim yavrularım bu yumurtalar çzdürülüp tekrar dondurulamıyor değil mi ?
bluequeen yanlış yazmışım canım donduruluyo ama kalitesi düşüyodu sanırım ama bunu da her yer yapmıyo galibaDondurulmuyo canım. Burda bi yer de okumuştum bi arkadaşın son 4 tane embriyosu vardı ve 4lü olarak dondurdukları için kalan 3 tanesi haliyle çöp olucaktı çok üzülmüştü. O yüzden mutlaka kaçarlı olarak donduracaklarını sor canım. Maliyeti az olsun diye çok sayılı dondurma yapan yerlerde var demek ki
Gozun aydin canim benim. Simdi 5. gun sonuclarini bekleyecegiz sanirim insallah en kalitelisinden guzel embryolariniz kalsin elinizdeKızlar ben dün Opu olmuştum, 5 yumurta toplandı 4 tanesi döllenmiş bugün haber aldım.. pek umudum yoktu bu tedavide, benim için güzel bir haber olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
Hadi rast gelsin kuzum.İnşallah canım aynen cnm negatifti baya ara vermiştim şimdi yeniden bı baslayalim dedik
Dondurulmuyo canım. Burda bi yer de okumuştum bi arkadaşın son 4 tane embriyosu vardı ve 4lü olarak dondurdukları için kalan 3 tanesi haliyle çöp olucaktı çok üzülmüştü. O yüzden mutlaka kaçarlı olarak donduracaklarını sor canım. Maliyeti az olsun diye çok sayılı dondurma yapan yerlerde var demek ki
Evet o konuyu bende okumuştum. Mutlaka sorucam bakalım benim hastanenin prosedürü ne. Sonuçta tek seferde 2 den fazla embriyo kullanamıyacağımıza göre 2 li dondurmaları gerekmez mi. Maliyeti düşürmek için bizimde şansımızı dşürmesinler vallabluequeen yanlış yazmışım canım donduruluyo ama kalitesi düşüyodu sanırım ama bunu da her yer yapmıyo galiba
Eger tek embryo konulacaksa tekli dondurulmasini da talep edebilirsin canim. Bunun bir kurali yok, senin ve doktorunun yonlendirmesiyle hareket ederler…Hadi rast gelsin kuzum.
Evet o konuyu bende okumuştum. Mutlaka sorucam bakalım benim hastanenin prosedürü ne. Sonuçta tek seferde 2 den fazla embriyo kullanamıyacağımıza göre 2 li dondurmaları gerekmez mi. Maliyeti düşürmek için bizimde şansımızı dşürmesinler valla
Tek , çift konuşmadık daha hiç. Ben çift düşünüyorum ama benim düşünmemle olmuyodur eminim ki. Tek tek dondurmaları için extra ücret talep ederler mi acaba. Du bakalım bi pazartesi olsunda hele.Eger tek embryo konulacaksa tekli dondurulmasini da talep edebilirsin canim. Bunun bir kurali yok, senin ve doktorunun yonlendirmesiyle hareket ederler…
Benim 3 embryom vardi; mutlaka tek transfer yapilacagi icin 3’u de ayri ayri dondurulmustu..
Evet canımcım.. beklemeler bitmiyor bizde biliyorsunGozun aydin canim benim. Simdi 5. gun sonuclarini bekleyecegiz sanirim insallah en kalitelisinden guzel embryolariniz kalsin elinizde
Ay çok sevindim ya çok şükür darısı başıma insallah aminnnnKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Canımm aminn çok amin hepp dualarımdasınızzAy çok sevindim ya çok şükür darısı başıma insallah aminnnn
Ay canım masallahKızlar ben dün Opu olmuştum, 5 yumurta toplandı 4 tanesi döllenmiş bugün haber aldım.. pek umudum yoktu bu tedavide, benim için güzel bir haber olduğu için sizinle de paylaşmak istedim