Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın 😍
Testi tekrarladım kızlar 2. Dk da silik çıktı ama 10. Da resim çektim karşılaştırma yapabilmek için .sanki bu sefer bir tık koyulaşma var
Etti 2 gebemizz😍😍 kuzumm geliyor gelmekte olan :KK60: :KK60:
Kızlar ben dün Opu olmuştum, 5 yumurta toplandı 🤭 4 tanesi döllenmiş bugün haber aldım.. pek umudum yoktu bu tedavide, benim için güzel bir haber olduğu için sizinle de paylaşmak istedim 💙
Çok mutlu oldum kuzum hepsi de inşallah 5. güne kadar giderler. Senin de buradan pozitif haberini alırız😍🌸💜

Ya çok garip hissettiriyor çocuğum olma ihtimali taşıyan embriyolarımın bi kenarda durmaları 😍 hanım hanım onlar benim yavrularım 😂 bu yumurtalar çzdürülüp tekrar dondurulamıyor değil mi ?
Dondurulmuyo canım. Burda bi yer de okumuştum bi arkadaşın son 4 tane embriyosu vardı ve 4lü olarak dondurdukları için kalan 3 tanesi haliyle çöp olucaktı çok üzülmüştü. O yüzden mutlaka kaçarlı olarak donduracaklarını sor canım. Maliyeti az olsun diye çok sayılı dondurma yapan yerlerde var demek ki

Dondurulmuyo canım. Burda bi yer de okumuştum bi arkadaşın son 4 tane embriyosu vardı ve 4lü olarak dondurdukları için kalan 3 tanesi haliyle çöp olucaktı çok üzülmüştü. O yüzden mutlaka kaçarlı olarak donduracaklarını sor canım. Maliyeti az olsun diye çok sayılı dondurma yapan yerlerde var demek ki
bluequeen bluequeen yanlış yazmışım canım donduruluyo ama kalitesi düşüyodu sanırım ama bunu da her yer yapmıyo galiba

Kızlar ben dün Opu olmuştum, 5 yumurta toplandı 🤭 4 tanesi döllenmiş bugün haber aldım.. pek umudum yoktu bu tedavide, benim için güzel bir haber olduğu için sizinle de paylaşmak istedim 💙
Gozun aydin canim benim. Simdi 5. gun sonuclarini bekleyecegiz sanirim 🥰 insallah en kalitelisinden guzel embryolariniz kalsin elinizde 🙏🏻🙏🏻

İnşallah canım 🥰 aynen cnm negatifti baya ara vermiştim şimdi yeniden bı baslayalim dedik
Hadi rast gelsin kuzum.

bluequeen bluequeen yanlış yazmışım canım donduruluyo ama kalitesi düşüyodu sanırım ama bunu da her yer yapmıyo galiba
Evet o konuyu bende okumuştum. Mutlaka sorucam bakalım benim hastanenin prosedürü ne. Sonuçta tek seferde 2 den fazla embriyo kullanamıyacağımıza göre 2 li dondurmaları gerekmez mi. Maliyeti düşürmek için bizimde şansımızı dşürmesinler valla

Hadi rast gelsin kuzum.

Evet o konuyu bende okumuştum. Mutlaka sorucam bakalım benim hastanenin prosedürü ne. Sonuçta tek seferde 2 den fazla embriyo kullanamıyacağımıza göre 2 li dondurmaları gerekmez mi. Maliyeti düşürmek için bizimde şansımızı dşürmesinler valla
Eger tek embryo konulacaksa tekli dondurulmasini da talep edebilirsin canim. Bunun bir kurali yok, senin ve doktorunun yonlendirmesiyle hareket ederler…
Benim 3 embryom vardi; mutlaka tek transfer yapilacagi icin 3’u de ayri ayri dondurulmustu..

Eger tek embryo konulacaksa tekli dondurulmasini da talep edebilirsin canim. Bunun bir kurali yok, senin ve doktorunun yonlendirmesiyle hareket ederler…
Benim 3 embryom vardi; mutlaka tek transfer yapilacagi icin 3’u de ayri ayri dondurulmustu..
Tek , çift konuşmadık daha hiç. Ben çift düşünüyorum ama benim düşünmemle olmuyodur eminim ki. Tek tek dondurmaları için extra ücret talep ederler mi acaba. Du bakalım bi pazartesi olsunda hele.

X