- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.361
Özelde vercem bi iki saate çıkar heraldeÇok erken git ki hemen çıksın 7 gibi falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde vercem bi iki saate çıkar heraldeÇok erken git ki hemen çıksın 7 gibi falan
Bizim için 2 saatte çokÖzelde vercem bi iki saate çıkar heralde
Dananın ipi kopacak benim için yarınBizim için 2 saatte çok
Erken git sen hemen çıksın 9 gibi
Gazanız mübarek olsunDananın ipi kopacak benim için yarın
AminnnnnGazanız mübarek olsun
Güzel haberlerle gel
Ay hadi bakalim hicbirsey kalmamis, bu ay resmen transfer ayi oldu hepinizin guzel guzel pozitif degerlerinizi almak nasip olsun insallahespumm 22ocakta kısmet olursa
cumartesı bı kan vercem progestan ıcın ,pazar trasnfer dediler ..
Ben opuya alınmadan gelsin o sonuçDananın ipi kopacak benim için yarın
Evet kuzu, aminnnn aminnnAy hadi bakalim hicbirsey kalmamis, bu ay resmen transfer ayi oldu hepinizin guzel guzel pozitif degerlerinizi almak nasip olsun insallah
Kaçta senin opuBen opuya alınmadan gelsin o sonuç
Yaaa çok heyecanlı yarın inşşaallaaah bize mutlu haberler vereceksin canımDananın ipi kopacak benim için yarın
Saat 10 da olacakKaçta senin opu
Beni hatırlatmısiniz bilmiyorum ama takipdeyim, bir cogunuzla konuşmuştum nickler çok degistigi için ben karıştırıyorum kim kimdihayırlı olsun demek istedim görünce sağlıkla ilerlesin inşallah.Beklemiş halı çok belli ama .beklemiş halı gibi çıksaydı eşime soyleyecektim bıraktım
Attiklarim 10. Dk gibialti kırmızı olan foto 4-5 saat sonrası
Merhaba bende zeynep kamilde cuma gunu baslicam. Gonalfin yaninda merional meriofert gibi ikinci bir igne verilmedimi size ? Oxotide buldum ben onun yerine sanirim duphaston veriyorlar? Kac yumurtaniz olustu dolu dolu cikarlar ins. Taze transfer yapiyorlar hep sizde dondurulucakmi ?Neyse en azından opu için son 1 gün daha idare etmem lazım. Opu sonrasıda artık ağrı sızı idare ederiz bi kaç gün napalım. Acaba kanama vs oluyor mu opu sonrası. Ben gonalf kullanırken sabah akşam duphaston kullandım . Bugün bütün İğneleri kesiyorum artık sadece gonapeptyl onları vurucam o kadar. Opudan kaç gün sonra adet olurum acaba .normalde bugünadet bittikten 5. Gün . İyice takvim karışacak gibi
Ahhh hatırlamazmıyım zamanında az konuşmadıkBeni hatırlatmısiniz bilmiyorum ama takipdeyim, bir cogunuzla konuşmuştum nickler çok degistigi için ben karıştırıyorum kim kimdihayırlı olsun demek istedim görünce sağlıkla ilerlesin inşallah.
Darısı yarın sabah Teach_Mavi sana olsun
Aaa evet bildim şimdi bildim çok şükür sağlıkla devamı gelsin inşallah kan ne zaman senin simdi.Ahhh hatırlamazmıyım zamanında az konuşmadık
Sonra doğum yaptın ortadan kayboldun
Nasılsın bakalım
Eski nice hayallerimvarr dı
Arkadaşım Zeynep kamilde başladı cuma transferi olacakmış onada 2. Bir iğne verilmedi. Gonalf ten sonra oxotide vurmaya başladı. Ama benim doktorum oxotide daha yaptırmadı kişiye göre tedavi çok değişkenlik gösteriyor. Yarın opu var yanımda getirmem söylendi 2 kutu kalan 4 kutu ne zaman olacak bilmiyorum. Duphaston u sanırım aynı zamanda kistim olduğu için verdi sanırım. Bana taze transfer olmayacak. Pco olduğum için ohss riski var hormonların normal düzeye girmesi beklenecekmiş. 2 regl sonrası olacak planlandı şimdilik ama bakalım. Tamamen hormonlara ve rahimin o zaman ki durumuna bağlı sanırım. Yumurta sayımıda bilmiyorum yarın netleşcek bakalım hayırlısıylaMerhaba bende zeynep kamilde cuma gunu baslicam. Gonalfin yaninda merional meriofert gibi ikinci bir igne verilmedimi size ? Oxotide buldum ben onun yerine sanirim duphaston veriyorlar? Kac yumurtaniz olustu dolu dolu cikarlar ins. Taze transfer yapiyorlar hep sizde dondurulucakmi ?
Seni hatırlamaz olur muyumm tabi k de hatırlıyorum saol güzel dileklerin için canım benimmBeni hatırlatmısiniz bilmiyorum ama takipdeyim, bir cogunuzla konuşmuştum nickler çok degistigi için ben karıştırıyorum kim kimdihayırlı olsun demek istedim görünce sağlıkla ilerlesin inşallah.
Darısı yarın sabah Teach_Mavi sana olsun
Sağlıklı olsunlar da canım oyun ilgi feda olsun . Zamanında az beklenmediAaa evet bildim şimdi bildim çok şükür sağlıkla devamı gelsin inşallah kan ne zaman senin simdi.
Yaa evet biraz öyle oldu çok giremiyorum eskisi gibi buraya koşturmaca bitmiyor büyüdü biraz minnak bizim oyun istiyor ilgi istiyor ev de temizlik yemek gerekiyor vs çok fırsat olmuyor.