- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.701
Kuzumm ilk seferde pozitif olsun sağlıkla bebişinn dünyaya gelsin insallahhKızlar durum güncellemesi yapayım ben de..
2 kasımda başladık tüp bebek sürecine..
12 kasımda opu oldu
14 yumoş toplandı 10u dolu çıkmış 9 u döllenmiş..
5 tanesi 5.güne ulaşıp donduruldu
Şimdi sırada transfer süreci var.. İlk reglde gel dedi doktor.. Bakalım neler bekliyor süreçte beni..
Ah papatyaam inşallahh kucuzum emeklerimizin karşılığını alalımmKuzumm ilk seferde pozitif olsun sağlıkla bebişinn dünyaya gelsin insallahh
Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasin
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah sihirli kelimeyazmak nasip olmuş..
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım..
Darısı bizlere
Yaaa ne güzel bir süreç yaşıyorsun canim ilk denemen de bebiskona kavuşursun inşallah sağlıklaKızlar durum güncellemesi yapayım ben de..
12 kasımda opu oldu
Şimdi sırada transfer süreci var.. İlk reglde gel dedi doktor.. Bakalım neler bekliyor süreçte beni..
Sürecin hayırlı olsun canımKızlar durum güncellemesi yapayım ben de..
12 kasımda opu oldu
14. Ayımızda oldu. Bu süreçte birçok kez yumurta takibi ve Eylülde 1 aşılama yaptırdım. Ancak hiçbiri pozitif olmadı. Bu ay hiçbir tedavi uygulamadık. Hatta folik asiti bile çoğu günler içmedim. O kadar silmiştim aklımdan ve mucize olduHayırlı olsun canım
Allah kucağına almayı da nasip etsin
Ne kadar süre sonra oldu
İnşallahh canımm benimYaaa ne güzel bir süreç yaşıyorsun canim ilk denemen de bebiskona kavuşursun inşallah sağlıklapeki ilk regl ne zaman
Saol canımmSürecin hayırlı olsun canım
Bakmıştım sana ne yaptı diye
Yalnız ilk adette gel dediğine emin misin.
Opu dan sonra zaten 10 gün içinde adet oluyorsun ondan bir sonraki adette gel derler
Tek embriyo mu transfer edilecek
Ben ilk adette transfer olan hiç kimseyi görmedim duymadım ilginçSaol canımmilk adette gel bakalım dedi canım, sıkıntı yoksa başlarız transfer sürecine yoksa bir ay doğum kontrol hapı kullanıp sonraki regl de transfer..
Tek transfer olacak çift olmasına ikna edemiyorum doktorumu
Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallah canımSevgili kaderdaşlarım. Gecenin bir vakti bu gruba bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdiHep hayalini kurduğum o tek kelimelik mucize cümleyi yazacağım. “Hamileyim”
Adetim 3 gün gecikince evde LH testi vardı onu yaptım. 2. Çizgi çok koyu çıktı. Gece aklıma bi şüphe düştü dayanamadım gebelik testi aldım. İkinci çizgi silikti. Tabii bana sabah olmazdı. Gidip kan verdim ve sonuç 206… henüz doktora gitmedim. Süreç nasıl ilerleyecek hiçbir fikrim yok. Koşa koşa ilk size yazdım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahAllahım bu duyguyu isteyen herkese tattırsın dualarınızda bana da yer verin nolur
Pendik medikalpark..Ben ilk adette transfer olan hiç kimseyi görmedim duymadım ilginç
Bilindik r hastane mi
Bende ikna edemedim yaşın genç olmaz dedi
LH testin anlatiyordu durumu, cok tebrik ediyorum gozun aydinSevgili kaderdaşlarım. Gecenin bir vakti bu gruba bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdiHep hayalini kurduğum o tek kelimelik mucize cümleyi yazacağım. “Hamileyim”
Adetim 3 gün gecikince evde LH testi vardı onu yaptım. 2. Çizgi çok koyu çıktı. Gece aklıma bi şüphe düştü dayanamadım gebelik testi aldım. İkinci çizgi silikti. Tabii bana sabah olmazdı. Gidip kan verdim ve sonuç 206… henüz doktora gitmedim. Süreç nasıl ilerleyecek hiçbir fikrim yok. Koşa koşa ilk size yazdım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahAllahım bu duyguyu isteyen herkese tattırsın dualarınızda bana da yer verin nolur
Simdiden hayirli olsun canim, cok guzel olusmus embryolarin, ilk denemende sana bir yavru olarak donsun insallahPendik medikalpark..
İlla ikinci adette transfer olur diye bir kural yoktur bence, ne fark var ki arasında
Rahimde sıkıntı görmezse başlarız transfer hazırlığına bence bakalım ne diyecek gidince
Canımm inşallahh çokk teşekkür ederimmSimdiden hayirli olsun canim, cok guzel olusmus embryolarin, ilk denemende sana bir yavru olarak donsun insallah
Insallah ilk hakkında bebişin ben geldim anne der canım dualarımız seninleCanımm inşallahh çokk teşekkür ederimm3 transfer hakkım var o yüzden ilk transferde biraz daha sakin kalabilrim ve ilkte olur inşallahh
Ahh kuzumm inşallahh inşallahhhInsallah ilk hakkında bebişin ben geldim anne der canım dualarımız seninle
Maşallah herşey ne kadar da güzel gelişmişKızlar durum güncellemesi yapayım ben de..
12 kasımda opu oldu
Yaaaaaa ne güzel bir haber buSevgili kaderdaşlarım. Gecenin bir vakti bu gruba bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdiHep hayalini kurduğum o tek kelimelik mucize cümleyi yazacağım. “Hamileyim”
Aminnn canımmMaşallah herşey ne kadar da güzel gelişmişilk denemede pozitif olucak bence Allah en hayırlısını versin canım