Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm ilk seferde pozitif olsun sağlıkla bebişinn dünyaya gelsin insallahh
Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasin

Yaaa ne güzel bir süreç yaşıyorsun canim ilk denemen de bebiskona kavuşursun inşallah sağlıkla peki ilk regl ne zaman

Sürecin hayırlı olsun canım
Bakmıştım sana ne yaptı diye
Yalnız ilk adette gel dediğine emin misin.
Opu dan sonra zaten 10 gün içinde adet oluyorsun ondan bir sonraki adette gel derler
Tek embriyo mu transfer edilecek

Hayırlı olsun canım
Allah kucağına almayı da nasip etsin
Ne kadar süre sonra oldu
14. Ayımızda oldu. Bu süreçte birçok kez yumurta takibi ve Eylülde 1 aşılama yaptırdım. Ancak hiçbiri pozitif olmadı. Bu ay hiçbir tedavi uygulamadık. Hatta folik asiti bile çoğu günler içmedim. O kadar silmiştim aklımdan ve mucize oldu

Saol canımm ilk adette gel bakalım dedi canım, sıkıntı yoksa başlarız transfer sürecine yoksa bir ay doğum kontrol hapı kullanıp sonraki regl de transfer..
Tek transfer olacak çift olmasına ikna edemiyorum doktorumu

Ben ilk adette transfer olan hiç kimseyi görmedim duymadım ilginç
Bilindik r hastane mi
Bende ikna edemedim yaşın genç olmaz dedi

Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallah canım

Ben ilk adette transfer olan hiç kimseyi görmedim duymadım ilginç
Bilindik r hastane mi
Bende ikna edemedim yaşın genç olmaz dedi
Pendik medikalpark..
İlla ikinci adette transfer olur diye bir kural yoktur bence, ne fark var ki arasında
Rahimde sıkıntı görmezse başlarız transfer hazırlığına bence bakalım ne diyecek gidince

LH testin anlatiyordu durumu, cok tebrik ediyorum gozun aydin Saglikla ilerlesin ve saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

Pendik medikalpark..
İlla ikinci adette transfer olur diye bir kural yoktur bence, ne fark var ki arasında
Rahimde sıkıntı görmezse başlarız transfer hazırlığına bence bakalım ne diyecek gidince
Simdiden hayirli olsun canim, cok guzel olusmus embryolarin, ilk denemende sana bir yavru olarak donsun insallah

Maşallah herşey ne kadar da güzel gelişmiş ilk denemede pozitif olucak bence Allah en hayırlısını versin canım

Kizlar selam nasilsiniz yeni hamileler var aranızda gordum hayirli uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah minnaklar tüp bebek sürecine girenler var onlara da bol şans diliyorum rabbim çok ugrastirmadan nasıl etsin inşallah.
Selizay gordum bazı yazılarını yarın hastaneye gidiyorsun sanırım işin gücün rast gitsin inşallah senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun.saglikla kucaklamak nasip olsun

Yaaaaaa ne güzel bir haber bu çok çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına alasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…