Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaaa ne güzel bir haber bu çok çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına alasın inşallah
Herkesten Allah razı olsun. Ne yazıkki süreç istediğimiz gibi ilerlemedi. 206 çıkan ilk sonucum 40 saat sonra 238 çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyor ve takipteyim. Dualarınıza ihtiyacım var

Herkesten Allah razı olsun. Ne yazıkki süreç istediğimiz gibi ilerlemedi. 206 çıkan ilk sonucum 40 saat sonra 238 çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyor ve takipteyim. Dualarınıza ihtiyacım var
ah yaaa...
ınsallaahh oyle bırsey degıldır canım, Rabbım yardımcın olsun..
hayırlı ,güzel haberlerini bekliyorum..

kuzuuumm dün 3.günleriydi, yarın arayacaklar 5.gün inşallaahh saglıkla ulaşır birçogu heyecanla beklıyorum

48 saat olmamis, bir de ayni yerde mi verdin kani?
48-50 saat aralikla ayni merkezde verdigim kanda %35-40 artislarim olmustu benim ilk ikisinde, ama saglikla ilerledi cok sukur.
Umarim seninki de saglikli bir ilerleyise doner

Yakın takipte ol mutlaka, bu tarz düzensiz yükselişler sonrası güzel haberler aldığımız oldu. İnşallah onlardan biri de sen olursun

Arkadaşlarım. Kendi hastanemde 178 çıkan beta hcg sonucum 45 saat sonra 299,9 çıktı. Yani %68 artış var. Nasıl sizce? Doktor dış gebelikten şüpheleniyordu. Sonucumu attım ama henüz yorum yapmad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…