- 15 Nisan 2022
- 113
- 199
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.721
Herkesten Allah razı olsun. Ne yazıkki süreç istediğimiz gibi ilerlemedi. 206 çıkan ilk sonucum 40 saat sonra 238 çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyor ve takipteyim. Dualarınıza ihtiyacım varYaaaaaa ne güzel bir haber buçok çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına alasın inşallah
Herkesten Allah razı olsun. Ne yazıkki süreç istediğimiz gibi ilerlemedi. 206 çıkan ilk sonucum 40 saat sonra 238 çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyor ve takipteyim. Dualarınıza ihtiyacım var
Canım aynı merkezde mi verdin kanı?Herkesten Allah razı olsun. Ne yazıkki süreç istediğimiz gibi ilerlemedi. 206 çıkan ilk sonucum 40 saat sonra 238 çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyor ve takipteyim. Dualarınıza ihtiyacım var
Hakkında hayırlısı olsun canımHerkesten Allah razı olsun. Ne yazıkki süreç istediğimiz gibi ilerlemedi. 206 çıkan ilk sonucum 40 saat sonra 238 çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyor ve takipteyim. Dualarınıza ihtiyacım var
Doğurmadım kuzu, doktor takiple biraz daha bekleyelim dedi. Bugün de çıkmadı ali beyPapatyamveben-Mavi canım sen ne durumdasın minnoşların kaçıncı güne ulaştı
Selizay buralarda olduğuna göre bugun doğum yok galiba canım senin son durum nedir inşaAllah güzel haberlerin vardır
kuzuuumm dün 3.günleriydi, yarın arayacaklar 5.gün inşallaahh saglıkla ulaşır birçogu heyecanla beklıyorumPapatyamveben-Mavi canım sen ne durumdasın minnoşların kaçıncı güne ulaştı
Selizay buralarda olduğuna göre bugun doğum yok galiba canım senin son durum nedir inşaAllah güzel haberlerin vardır
48 saat olmamis, bir de ayni yerde mi verdin kani?Herkesten Allah razı olsun. Ne yazıkki süreç istediğimiz gibi ilerlemedi. 206 çıkan ilk sonucum 40 saat sonra 238 çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyor ve takipteyim. Dualarınıza ihtiyacım var
Çok sevindimm canımDoğurmadım kuzu, doktor takiple biraz daha bekleyelim dedi. Bugün de çıkmadı ali bey
Aynı merkezde verdim evet. İlk olarak evime yakın bi tıp merkezinde vermiştim 206 çıktı. Sonra Asıl kendi hastanemde 36 saat sonra verdim orada 178 çıktı. Laboratuvar farkı olabilir dediler. Tekrar ilk gittiğim hastanede 40 saat sonra tekrar verdim 238 çıktı.Canım aynı merkezde mi verdin kanı?
Ohh maşaAllahh kuzumkuzuuumm dün 3.günleriydi, yarın arayacaklar 5.gün inşallaahh saglıkla ulaşır birçogu heyecanla beklıyorum
ah yaaa...
ınsallaahh oyle bırsey degıldır canım, Rabbım yardımcın olsun..
hayırlı ,güzel haberlerini bekliyorum..
Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun canımİnşaAllah öyle bi durum yoktur da iyi haberlerle gelirsin
İnşallah. Umarım her şey yolunda gider. Umut oldun bana48 saat olmamis, bir de ayni yerde mi verdin kani?
48-50 saat aralikla ayni merkezde verdigim kanda %35-40 artislarim olmustu benim ilk ikisinde, ama saglikla ilerledi cok sukur.
Umarim seninki de saglikli bir ilerleyise doner
Yakın takipte ol mutlaka, bu tarz düzensiz yükselişler sonrası güzel haberler aldığımız oldu. İnşallah onlardan biri de sen olursunAynı merkezde verdim evet. İlk olarak evime yakın bi tıp merkezinde vermiştim 206 çıktı. Sonra Asıl kendi hastanemde 36 saat sonra verdim orada 178 çıktı. Laboratuvar farkı olabilir dediler. Tekrar ilk gittiğim hastanede 40 saat sonra tekrar verdim 238 çıktı.
ınsallah canım benım, Allah razı olsunOhh maşaAllahh kuzumyarın güzel haberlerle gelirsin inşaAllahh transfer ne zaman düşünülüyo
inşallaahh canım benım ya,Allah razı olsunyarın tekrar kan vereceğim. İyi haberlerle gelirim inşallah
Amin inşallah. Allah razı olsunYakın takipte ol mutlaka, bu tarz düzensiz yükselişler sonrası güzel haberler aldığımız oldu. İnşallah onlardan biri de sen olursun
O zaman 2023 senin yılın olsun kuzummmınsallah canım benım, Allah razı olsun
ıkıncı adetle baslanacak kuzum opu sonrası henuz adet olmadın, sonra ıkıncı adetı beklıycez :)
Amin çiçeğimO zaman 2023 senin yılın olsun kuzummm