- 22 Kasım 2011
- 1.210
- 904
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.501
Amin canım inşallah..bakalım neler bekliyor bizi?Hayırlı olsun şimdiden canım.. yolun su gibi aksın sonu güzelliklerle dolu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah..bakalım neler bekliyor bizi?Hayırlı olsun şimdiden canım.. yolun su gibi aksın sonu güzelliklerle dolu olsun
Güzel minicik keltoş bir şey bekliyor en sonunda gerisi teferruat acıbademde mi başlayacaksınız sürece?Amin canım inşallah..bakalım neler bekliyor bizi?
Ah inşallah..rabbim hayırlısını versin..Yarın yeditepe ile görüşeceğiz. Aklımızda kalmasın diye.içimize sinerse yeditepe, sinmez ise oradan acıbademe geçeceğiz prp için. Tahliller vs herşey hazır.bakalım..Güzel minicik keltoş bir şey bekliyor en sonunda gerisi teferruat acıbademde mi başlayacaksınız sürece?
Sürecin hayırlı olsun canım sonu sağlıklı bir bebiş olsun inşallahKızlarcım..herkese selam..uzun bir aradan sonra :) umarım herkes iyidir?yeni hamişler var mı?tebrik ederim hepsini..süreci devam edenlere de Allah kolaylıklar versin..
Bende tüp bebek sürecine girdim.acıbadem maslak ile görüştük.amh ım çok düşük olduğu için uzun bir protokol olacak denildi.sonra yeditepe ünv hastanesi ile telefonla görüştük.çarşamba gününe de randevu aldık.oranın laboratuvarı çok güçlü diye duydu .gen taramalı tüp bebek olacağı için sürecimiz uzun.çarşamba prp yaptıracağım. Uyuyan folikülleri uyandırma amacı ile. Sonra iki regl bekleyip yumurta toplama süreci olacak.. maddi ve manevi upuzun..herşeyde ateş pahası Allah yardım etsin..
Amin canım inşallah..Bu kadar düşük amh ile nasıl olacak hiç bilmiyorum ama Allah yardım etsin diyorumSürecin hayırlı olsun canım sonu sağlıklı bir bebiş olsun inşallah
Olur canım, düşük ama gebeliğe engel olacak durumda değilsin, ayrıca zaman kaybetmemek adına bence doğru yoldasınAmin canım inşallah..Bu kadar düşük amh ile nasıl olacak hiç bilmiyorum ama Allah yardım etsin diyorum
İmmm ben terazi olarak suprizler ile bol paracik alabilirim esrosum nasılsın nasıl gidiyor bakalimEki Görüntüle 3148623
Neredeymiş koç yengeç terazi oğlak kızlarımm ahanda geliyor gelmekte olaann tamam bu sefer olduu
Yaaaa kuzu hamile misin gozunuzaydin sağlıkla kucakla miniklerini maşallah sübhanallah@Selizay kızlar güncelleme yapıyorum,
İki tane kese varmis
Kuzumm vardır bunda da bir hayır dert etme kendini uzun ve meşakkatli bir yol ama sonu güzel olacak Allah'ın izniyle Papatyamveben-Mavi canisi senden naber bayadir bakamadım buralara nasilsinizGünaydın kızlar
Moralim çok bozuk
Ağustos ayında başladığım tüp benek sürecinde hala sona gelemedik
Opu dan sonraki 2. Adette gelin dediler
Zaten gecikmeli düzensiz adet olan biriyim bugün regl oldum hastaneyi aradım
Randevu almak için bide ne öğrenelim doktor kasımın ilk 2 haftası kongrelere gidecek miş de
Siz öbür adette gelin dediler
Bu nedir ya tartıştım hastane ile biraz haber verme yok bişey yok. Yerine bakacak başka doktor yok falan
@M-Mavera2048 sen ne yaptın canım transfer oldun mu
canımmm benımmm,İmmm ben terazi olarak suprizler ile bol paracik alabilirim esrosum nasılsın nasıl gidiyor bakalim
Yaaaa kuzu hamile misin gozunuzaydin sağlıkla kucakla miniklerini maşallah sübhanallah
Kuzumm vardır bunda da bir hayır dert etme kendini uzun ve meşakkatli bir yol ama sonu güzel olacak Allah'ın izniyle Papatyamveben-Mavi canisi senden naber bayadir bakamadım buralara nasilsiniz
Sürecin hayırlı olsun canımcanımmm benımmm,
cok sukur ıyıyım , sen nasılsınnn :) bebiş nasıl
tup bebege baslıyoruz bıraz kosturmacalı gecıyor,
ilaç bulma, reçete, sgk derken günlerdir çıldırmalık oldum ...
neyse sonumuz hayır olsunda napalım :)
Ayy ne bileyim canım yaİmmm ben terazi olarak suprizler ile bol paracik alabilirim esrosum nasılsın nasıl gidiyor bakalim
Yaaaa kuzu hamile misin gozunuzaydin sağlıkla kucakla miniklerini maşallah sübhanallah
Kuzumm vardır bunda da bir hayır dert etme kendini uzun ve meşakkatli bir yol ama sonu güzel olacak Allah'ın izniyle Papatyamveben-Mavi canisi senden naber bayadir bakamadım buralara nasilsiniz
sagol canım benımm,Sürecin hayırlı olsun canım
Rapor işini halledebildin mi
Tüp bebek süreci kişiden kişiye göre süresi değişiyor kimi aynı ay transfer oluyor. Kimi aksilik çıkıyor aylarca bekliyor. Kiminde kist vs oluyor onu bekliyorlar.
Bende ağustosta başladım opu ya kadar sıkıntısız ilerledik. Opudan sonra Bi transfer olamadık bekle babam bekle oldu.
biz planlar yaparken işte hayatında kendıne göre planları oluyor ,Ayy ne bileyim canım ya
Biz çabuk olsun istedikdikçe bişeyler çıkıyor.
Bekleyeceğiz mecbur başka çare yok
Sonu güzel olur inşallah
Benim raporum sisteme hemen düşmüştü seninki uzamış.sagol canım benımm,
rapor cıktı hastane kendısı cıkardı 6 gun surdu o bile , ilaçlar yazıldı bu seferde rapor düşmemiş vs..
baya 6 gundur ugraşıyorum , ılacları bulmak ayrı bır olay zaten otuz tane eczane ıle gorustum rahat..
en son bı yerde kısmen buldum ılacları, 20 adet merıofert var onu tamamlamaya calısıyorlar 7 adet var suan ellerınde ..
5-6 gun sonra sanırım regl olurum bakalım neler olacak :)
evet tüp bebek kişiyle ve vucut ile alakalı bir süreç kesinlikle ..
herşeyde vardır bir hayır ben mayısta başlayacakken bır dış gebelik yaşadım üzerine bebeğin düşmesi vs bu zamana kaldı demekki en hayırlı zaman bu zamanmış..
inşallahh seninde sürecin hayırlı sona ulaşır canım ,
Allah hepimizin yardımcısı olsun
benım uzun surdu 6 gun falan :)Benim raporum sisteme hemen düşmüştü seninki uzamış.
İlaçlar gerçekten bulmak çok zor
Reçete ederken 1 reçede ederlerse raporlu olunca hepsini aynı yerden almak gerekiyor yoksa rapor bozulur demişti Bi eczane.
Sana yazılan o 20 kutu ilacı ben hiç kullanmadım görevi ne.
Bize cetrotide yazılmıştı 50 eczane aradım bulmak için.
Sonuç doktor kullandırmadı
Güzel sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah
Mavişimmmm al bebeğim bol paracık seninle olsunn ben aynı devam kuzum dönmedik bekliyoruz halaa sen napıyonn nasıl miniğim büyüyor muİmmm ben terazi olarak suprizler ile bol paracik alabilirim esrosum nasılsın nasıl gidiyor bakalim
Ben gonal f kullanmıştımbenım uzun surdu 6 gun falan :)
işi yapan kısı ıle degısıyor durumlar özensiz olması ıle alakalı..
banada oyle dedıelrde uc recete yazıldı bana
receetde hata yapmıslar bır kısmını aldım, merıofert alamadım onuda bugun yazdılar raporlu..
gonalf ıle aynı ıgne canım yumurta buyutmek ıcın ...
cetrodıte zaten suan karaborsa bende yok o iğne,
neden kullandırmadı kı ?
amın yaa ınsallahh canım,
sneın kac dondurulmus var ?
ınsallah sende ılk denemede kaparsın bebişini
Şifa olsun canım bol bol yumurtlarsın inşallah nasıl geçti yeditepe ile görüşmeniz genel olarak?Kızlar prp yaptırdım yeditepe ünv de. Çok memnun kaldım.şaşırtıcı ve beklemediğim derece de ilgili ve alakadardılar?hocanın kendi muayene ediyor kendi operasyonu yapıyor vs. 2 ay sonra gideceğim bakalım nasıl sonuçlanmış olacak?
Senin ilaçla deneyimin oldu mu?