- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.301
Bekleyen testin koyulaşmasını çok dikkate alma canım, son test nasl geldi?Kızlarrrrrrr
Kendı durumumu size guncellıyorum
Biliyorsunuz carsmaba doktora gittim ve doktor yumurtlama görmedi
Sonra benden estradiol ve progestron testlerini istedi yumurta var büyümus ama yumurtlama görmedım dedi tabi ben tribe girmiştim
Ovulasyona da devam ettim hep sizlere attım
Sonra sonra ovualsyonunn kotulastıgını fark ettik sizlerle
Test sonuçları çıktı doktorumu aradım söyledim tamam guzel yumurtlama yok onun ıcn yaptırıdm dedi ovulasyon yaptığımı söyledim akıntılarım da başladı dedim tamam yaklaşmış bırlıktelik olsjn dedi
Şimdi bugünün testini 19:35 de yapcam
Ama testlerimin son haline bakınn
Biz bu hafta hiç ılıskıye de girmedik
Dua edin daha da koyu cıksın ben tam yumurtlamanın bugunn olacağını düşünüyorum cunku hem hafif kask agrım var be beyaz akıntım var
Siödi işten eve geldım dünkü test cok koyulaşmış şoktayım
Teste devam edicem
19:35 de yapcam kızlar
İnşallah canımAdelim geçmiş olsun canim inşallah tez vakitte müjdeli haber verirsin
Kuzum bu sekıldeBekleyen testin koyulaşmasını çok dikkate alma canım, son test nasl geldi?
6sı koyu ama yine de tam pik değil gibi yaKuzum bu sekılde
Son 2 sine bak test yanlıştır diye yanlışlıkla 2 tame yaptımn
Ama değerlendirdim sana gece 1 de yazıyorum su anda
Vallla yaptım dün hayrlısı olsun6sı koyu ama yine de tam pik değil gibi ya
Teşekkür ederim selizcimmAyyyyy hayırlı olsun kızzzzz neler kaçırdım ben böylesağlıkla gelsin ya naısl sevindim nasıl
Bi kal gün daha takip et, dalgalanma da olabilir.Vallla yaptım dün hayrlısı olsun
Zatenn doktor alttan baya baktı göremedi yumurta benden test istedi e2 ve progrstorn yumurtlama yok ama az kalmış dedi takp edicem bugünde test yapım de bakalımBi kal gün daha takip et, dalgalanma da olabilir.
Benimde tam koyulaşmıyordu. Gelişiyordur, ama bazen ara dalgalanma yapıyor
Hayirli uğurlu olsun inşallahKızlar bugün keseyi gördüm çok şükürhaftayısla uyumlu henüz 5 haftalığız kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez tekrar Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin en kısa zamanda
Dusuk değerde kese gözükmüyor zatenYarin bi daha kan ver sonra konuşalım dedi. Bende tamam dedimyanındaki doktor çocuklardan biri beyazimsi bi şey görüyorum dedi o da hwyir değil dedi sen beta kaçken görmüştün canim
1500 henüz olmamıştır bugun için diye düşünüyorum ama yarın bi daha kan verecegim bakalim. Insallah iyi haberler olur canım
Allah razı olsun canım, pazartesi insallah. Insallah güzel haberler alırımDusuk değerde kese gözükmüyor zaten
Ne zaman gideceksin tekrar
Dualarımda olacaksın
Izmır funda gode gel beraber başlayalımGünaydın kızlar
Dün Bursa Bahçeci Betül hocayla görüşmemiz vardı..
Okuyacaklar ön yargı oluşturmasın
Ama tam bir ticarethane gerçekten..
Doktora bir şey diyemem fena değil yaklaşımı açıklamaları vs ama anladığım herkese aynı tekdüze standart uygulama..
Direkt dondurulmuş transfer demeleri, ek ücrerlerin transfer zamanınki ücretle değerlendirilecek olması, bunlar hoşuma gitmedi ve gerçekten pahalı..
Pahalılığı da değil olay her yer artık pahalı ama benim tek şansım var maddi olarak ve raporsuz başlayacağım için bari merkez uygun güvenilir olsun..
İlaçlara 8 bin gider diyo 15 i geçer biliyorum dedim hani kabul edeyim diye oyunlar dönüyor gibi hissettiediler...
Anadolu yakasında, İzmit te ya da Bursa da doktor önerisi olan.. Kasım a kadar doktoru netleştirip başlamak istiyorum
Ah Esramm yol 2 saat olsa kesinn oraya giderdim ama çok uzak git gel yapamam kalmak lazım işten o kadar izin rapor alınmaz..Izmır funda gode gel beraber başlayalım
Sen bi gelde bakarız birşeylereAh Esramm yol 2 saat olsa kesinn oraya giderdim ama çok uzak git gel yapamam kalmak lazım işten o kadar izin rapor alınmaz..Ama görüşmeye geleceğim
Bakalım nasipSen bi gelde bakarız birşeylereaklını celer seninde funda hoca
Ne yaptın gittin mi doktoraAllah razı olsun canım, pazartesi insallah. Insallah güzel haberler alırım
Öğleden sonra randevum canım dua et olur muNe yaptın gittin mi doktora
hayırlı guzel haberlerıı beklıyorum canım,Öğleden sonra randevum canım dua et olur mu