- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.321
Ederim canim insallah hayirli haberlerle doneceksinÖğleden sonra randevum canım dua et olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim canim insallah hayirli haberlerle doneceksinÖğleden sonra randevum canım dua et olur mu
Canim benim şükürler olsun keseyi gördük biraz da olsa rahatladım suan yajuliieett inşAllah güzel haberlerin vardır kuzum
Çok şükür kuzumm darısı kalp sesini duymayaCanim benim şükürler olsun keseyi gördük biraz da olsa rahatladım suan ya
Canim benim şükürler olsun keseyi gördük ☘Ederim canim insallah hayirli haberlerle doneceksin
Amin canım benim inşallah valla ☘ halen bi tedirginligim yok degil ama biraz daha iyiyim ❤Çok şükür kuzumm darısı kalp sesini duymaya
İyi ol bebeğim nazlı çıkacak senin bebe deAmin canım benim inşallah valla ☘ halen bi tedirginligim yok degil ama biraz daha iyiyim ❤
Cok şükür oyle hissetmistim bendeCanim benim şükürler olsun keseyi gördük ☘
Ay oyle mi dersin bilmiyorum ki sağlıkla hayırlısı ile gelsin deİyi ol bebeğim nazlı çıkacak senin bebe de
Sagol canim benim amin inşallah ❤Cok şükür oyle hissetmistim bende
Saglikla büyüsün insallah
Gozunaydin
Hayırlı olsun, İnş kalp atımına sonrada eline almaya :)Canim benim şükürler olsun keseyi gördük ☘
Amin canım benim inşallah ☘❤Hayırlı olsun, İnş kalp atımına sonrada eline almaya :)
İnsallah yakin bir zamanda kalp atışınıda duyacaksin canimAmin canım benim inşallah ☘❤
Canim benimm❤Julimmmm hayırlı olsun juliieett
Kızlar nasılsınız? Bugün benim de kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür. Dönmemiş daha durumlar bu şekilde
Insallah canim benim ☘İnsallah yakin bir zamanda kalp atışınıda duyacaksin canim
Tebrik ederim, hayırlı olsun bebişInsallah canim benim ☘
Teşekkür ederim canım ☘Tebrik ederim, hayırlı olsun bebiş