Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar...
Dun kan verdim ben 989 cikmis beta. Bugun bi daha çağırdı beni doktor kese için. Fakat göremedi ve dış gebelik olacağını olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Karindan bakmadı vajinalden bakarak söyledi.
Sizin kacken göründü kese, görünmemesi normal mi? Dış gebelikse eğer nasil belli olur.
Cok karmakarisigim
Bence canını sıkacağın bir durum yok çünkü bu degerle ne vajinal ne de karından görülmez bir kaç gün sonra gidersen vajinal görünür, güzel haberlerle gel canım 🙏

Kızlar...
Dun kan verdim ben 989 cikmis beta. Bugun bi daha çağırdı beni doktor kese için. Fakat göremedi ve dış gebelik olacağını olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Karindan bakmadı vajinalden bakarak söyledi.
Sizin kacken göründü kese, görünmemesi normal mi? Dış gebelikse eğer nasil belli olur.
Cok karmakarisigim
Ben dış gebelik gecirdim canim Ağustos ayinda hamile oldugumu ogrendim ama 6 haftalikti hala kese gorunmuyordu 7 ci haftamda igne ile tek doz ilac verildi ve 8 ci haftada düşük yaptim.
Benim betam duzenli artmadi artis oluyordu ama cok az az ve kese görünmedi dış gebelik teshisi koydular.
İnsallah bebeğin seninledir canim 🙏

Benim eltim kız evlendiği gece kaldı düşün yani ve benden ne kadar sonra evlendi yani şans işte kader kısmet ne diyelim şimdi ise gezmenin tozmanın tadını çıkartmaya çalışıyorum günümü değerlendirip kafamı dağıtıyorum işte hakkımızda en hayırlısı olsun güzelim :)
Oyle canim düşünme bende senin gibi yapiyorum suan keyfime işime gücüme bakiyorum ❤️😃

Kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür🙏🏻 haftayısla uyumlu henüz 5 haftalığız kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez tekrar 😊 Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin en kısa zamanda 🙏🏻
maşallaaahhh, cok sevındım canım.
darısı kalp atısına sonrad saglıkla kucagınıza almaya olsun..
amiiinnnnn.

Ben dış gebelik gecirdim canim Ağustos ayinda hamile oldugumu ogrendim ama 6 haftalikti hala kese gorunmuyordu 7 ci haftamda igne ile tek doz ilac verildi ve 8 ci haftada düşük yaptim.
Benim betam duzenli artmadi artis oluyordu ama cok az az ve kese görünmedi dış gebelik teshisi koydular.
İnsallah bebeğin seninledir canim 🙏
Insallah canim benim çok teşekkür ederim bilgi için ☘

Kızlarrrrrrr
Kendı durumumu size guncellıyorum
Biliyorsunuz carsmaba doktora gittim ve doktor yumurtlama görmedi
Sonra benden estradiol ve progestron testlerini istedi yumurta var büyümus ama yumurtlama görmedım dedi tabi ben tribe girmiştim 😂😂😂
Ovulasyona da devam ettim hep sizlere attım
Sonra sonra ovualsyonunn kotulastıgını fark ettik sizlerle
Test sonuçları çıktı doktorumu aradım söyledim tamam guzel yumurtlama yok onun ıcn yaptırıdm dedi ovulasyon yaptığımı söyledim akıntılarım da başladı dedim tamam yaklaşmış bırlıktelik olsjn dedi
Şimdi bugünün testini 19:35 de yapcam
Ama testlerimin son haline bakınn
Biz bu hafta hiç ılıskıye de girmedik
Dua edin daha da koyu cıksın ben tam yumurtlamanın bugunn olacağını düşünüyorum cunku hem hafif kask agrım var be beyaz akıntım var
Siödi işten eve geldım dünkü test cok koyulaşmış şoktayım 😂😂😂
Teste devam edicem
19:35 de yapcam kızlar

Eklentiler

• 934775D8-24A4-4061-BE48-8BB646642895.jpeg
    934775D8-24A4-4061-BE48-8BB646642895.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 57
X