- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.281
Güzel haberler ver bize yarın canımYaptırdım canim yarın kontrol var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler ver bize yarın canımYaptırdım canim yarın kontrol var
Bence canını sıkacağın bir durum yok çünkü bu degerle ne vajinal ne de karından görülmez bir kaç gün sonra gidersen vajinal görünür, güzel haberlerle gel canımKızlar...
Dun kan verdim ben 989 cikmis beta. Bugun bi daha çağırdı beni doktor kese için. Fakat göremedi ve dış gebelik olacağını olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Karindan bakmadı vajinalden bakarak söyledi.
Sizin kacken göründü kese, görünmemesi normal mi? Dış gebelikse eğer nasil belli olur.
Cok karmakarisigim
Insallah ben de saglikla görürüm canimKuzu arkadaşta 800 ile görememişti. 3-4 gün sonra kese görünmüştü. Değer düşük daha
Insallah canim dua et benim için olur mu☘Bence canını sıkacağın bir durum yok çünkü bu degerle ne vajinal ne de karından görülmez bir kaç gün sonra gidersen vajinal görünür, güzel haberlerle gel canım
Sonra bize burada neler yaptığını anlatırsın kuzucummmInsallah canim dua et benim için olur mu☘
Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin, bu yolda ilerleyen herkesi Rabbim bekletmeden kavuştursun inşallahInsallah canim dua et benim için olur mu☘
Canim benim ☘ aşılamaydi benim bu aySonra bize burada neler yaptığını anlatırsın kuzucummm
Anladım kuzuummm inşAllah daha da güzel haberini alacazzCanim benim ☘ aşılamaydi benim bu ay
Insallah canim ❤Anladım kuzuummm inşAllah daha da güzel haberini alacazz
Ben dış gebelik gecirdim canim Ağustos ayinda hamile oldugumu ogrendim ama 6 haftalikti hala kese gorunmuyordu 7 ci haftamda igne ile tek doz ilac verildi ve 8 ci haftada düşük yaptim.Kızlar...
Dun kan verdim ben 989 cikmis beta. Bugun bi daha çağırdı beni doktor kese için. Fakat göremedi ve dış gebelik olacağını olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Karindan bakmadı vajinalden bakarak söyledi.
Sizin kacken göründü kese, görünmemesi normal mi? Dış gebelikse eğer nasil belli olur.
Cok karmakarisigim
Oyle canim düşünme bende senin gibi yapiyorum suan keyfime işime gücüme bakiyorumBenim eltim kız evlendiği gece kaldı düşün yani ve benden ne kadar sonra evlendi yani şans işte kader kısmet ne diyelim şimdi ise gezmenin tozmanın tadını çıkartmaya çalışıyorum günümü değerlendirip kafamı dağıtıyorum işte hakkımızda en hayırlısı olsun güzelim :)
maşallaaahhh, cok sevındım canım.Kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür haftayısla uyumlu henüz 5 haftalığız kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez tekrar Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin en kısa zamanda
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınmaşallaaahhh, cok sevındım canım.
darısı kalp atısına sonrad saglıkla kucagınıza almaya olsun..
amiiinnnnn.
amın canım benımmmİnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Baya olmuş ama nihalin bahçesi ürünleri faydasi oldu mu eşinize bende almayi düşünüyorum daKızlar esime nihalin bahcesinden kuvvet macunu alıyorum bide proxed plus kullanıyoz bakalim insallah biter şu masraflar yaaa
Merhabalar evet faydası oldu sayı ve hareket düzeldi ara ara alıp kullanıyoruz hatta yine alacağız faydalı bi ürünBaya olmuş ama nihalin bahçesi ürünleri faydasi oldu mu eşinize bende almayi düşünüyorum da
Insallah canim benim çok teşekkür ederim bilgi için ☘Ben dış gebelik gecirdim canim Ağustos ayinda hamile oldugumu ogrendim ama 6 haftalikti hala kese gorunmuyordu 7 ci haftamda igne ile tek doz ilac verildi ve 8 ci haftada düşük yaptim.
Benim betam duzenli artmadi artis oluyordu ama cok az az ve kese görünmedi dış gebelik teshisi koydular.
İnsallah bebeğin seninledir canim
Ayyyyy hayırlı olsun kızzzzz neler kaçırdım ben böyle sağlıkla gelsin ya naısl sevindim nasılKızlar bugün keseyi gördüm çok şükür haftayısla uyumlu henüz 5 haftalığız kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez tekrar Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin en kısa zamanda