Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tupteki keseyi nasil gorebildi canim bugun doktorum diyor ki tupte göremem suan diye :KK43:
vajınal gordu kuzu doktor , sonra detaylşı ulturasona gırdım oda aynı sekılde gordu direk gorundu zaten..
ordan cıktık tup bebek doktrum vardı ona gıttık oda aynı sekılde gordu vajınal

Öncelikle sakin ol. Artış hafif düşük evet, ama bu şekilde düşük artış görüp sağlıkla ilerleyen çok oldu. Bir sonraki kontrol ne zaman? Ağrı leke vs durumların var mı?
389 dan 989 artışı düşük mü sence :KK43:
Bugun kan almadı sadece ben hesaplayarak bi günde bu kadar artış olur diye düşünüyorum. Ağrım da bazen çok hafif kasık ağrım var sadece

Kızlar...
Dun kan verdim ben 989 cikmis beta. Bugun bi daha çağırdı beni doktor kese için. Fakat göremedi ve dış gebelik olacağını olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Karindan bakmadı vajinalden bakarak söyledi.
Sizin kacken göründü kese, görünmemesi normal mi? Dış gebelikse eğer nasil belli olur.
Cok karmakarisigim
Kuzum bu değerde ne karından ne de vajinal görünür, niye erken gittin ki doktora? En az 1.500-2.000 civarında olması gerekiyor.
Bekle biraz, beta düzenli artış gösterirse hiçbir sorun yoktur

Anladım canım çok sagol. Bakalim benim durumum nedir :KK43:
senın degerınde gorunmez zaten doktorun neye dayanarak dıs gebelık dedı bılmıyorum ama..
benımkının suphesı dedıgım gıbı artısım cok azdı 8gune gore ve zaten vajınalde kabak gıbı cıktı..
sen ıcını ferah tut dua et ınsallah saglıkla ılerlesın hamılelıgın

Kuzum bu değerde ne karından ne de vajinal görünür, niye erken gittin ki doktora? En az 1.500-2.000 civarında olması gerekiyor.
Bekle biraz, beta düzenli artış gösterirse hiçbir sorun yoktur
Yarin bi daha kan verecegim 2000 civarı olursa eğer ve gorunmezse o zaman mi böyle dusunmeliyim?

senın degerınde gorunmez zaten doktorun neye dayanarak dıs gebelık dedı bılmıyorum ama..
benımkının suphesı dedıgım gıbı artısım cok azdı 8gune gore ve zaten vajınalde kabak gıbı cıktı..
sen ıcını ferah tut dua et ınsallah saglıkla ılerlesın hamılelıgın
Insallah canim benim dua et benim için olur mu:KK43:
Valla bayaga bulmak için baktı vajinalden bulamadı yüksek ihtimal dis gebelik deyince ne desem bilemedim

389 dan 989 artışı düşük mü sence :KK43:
Bugun kan almadı sadece ben hesaplayarak bi günde bu kadar artış olur diye düşünüyorum. Ağrım da bazen çok hafif kasık ağrım var sadece
Hafif kasık ağrısı normal. Bence çok anormal bir durum yok, pazartesi 389 çarşamba 989 gayet iyi normal değerlerde artmış iki kat ben testi bugün verdin sandım dün için artış normal

Insallah canim benim dua et benim için olur mu:KK43:
Valla bayaga bulmak için baktı vajinalden bulamadı yüksek ihtimal dis gebelik deyince ne desem bilemedim
etmez mıyım, Insallah saglıkla gelsın bebegın canım benım..
doktorlar dırek pat dıye soyluyorlar yaa, ama o degerle kese gorunmez zaten ..
vajınal benım dırek dıs gebelık gorunmustu tüpte. :KK43:

Son düzenleme:
Valla suan ne düşüneceğim bilmiyorum :KK43: pazartesi günü 390 di . Dun de 989. Bugun diyor ki en azından 1500 olmuştur suan görünmesi gerek. Benim hesabıma göre de 1350 oluyor yüzde 32.5 artışla.
Abdullah hocaya gittim canım sence napmaliyim suan
Canim normal degil mi artis yani pazartesi 300 kusur olan degerin 2 gun sonra boyle cikmasinin neresi anormal? 1500 altinda kese gozukmez ki ayrica bu doktorlarin amaci ne gercekten insan hayret ediyor 🤦🏻‍♀️

Ah Abdullah bu kadar aceleci davranmaz olumsuz şeylerde yarın tekrar gel deseymiş keşke. Ne zaman gideceksin bir daha?
Yarin bi daha kan ver sonra konuşalım dedi. Bende tamam dedim :KK43: yanındaki doktor çocuklardan biri beyazimsi bi şey görüyorum dedi o da hwyir değil dedi:KK43: sen beta kaçken görmüştün canim
Canim normal degil mi artis yani pazartesi 300 kusur olan degerin 2 gun sonra boyle cikmasinin neresi anormal? 1500 altinda kese gozukmez ki ayrica bu doktorlarin amaci ne gercekten insan hayret ediyor 🤦🏻‍♀️
1500 henüz olmamıştır bugun için diye düşünüyorum ama yarın bi daha kan verecegim bakalim. Insallah iyi haberler olur canım:KK43:

Yarin bi daha kan ver sonra konuşalım dedi. Bende tamam dedim :KK43: yanındaki doktor çocuklardan biri beyazimsi bi şey görüyorum dedi o da hwyir değil dedi:KK43: sen beta kaçken görmüştün canim

1500 henüz olmamıştır bugun için diye düşünüyorum ama yarın bi daha kan verecegim bakalim. Insallah iyi haberler olur canım:KK43:
Canım ben 800 civarı gittim sacece rahim kalınlaşması gördük kese falan yoktu, 1 hafta bekledim sık sık gitmedim stres olmamak için. Bence sen göreceksin keseyi, endişe etme 😍 artış güzel tutunduğu yer vs önemli ufak değerler daha dua et güzel olacak

Kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin karamsar olmayalım ben de diğer arkadaşlarım gibi daha erken olduğunu düşünüyorum.
Dualarımız seninle canım beniim inşAllah mucizen seninle sımsıkıda tutunacak💓

Canım ben 800 civarı gittim sacece rahim kalınlaşması gördük kese falan yoktu, 1 hafta bekledim sık sık gitmedim stres olmamak için. Bence sen göreceksin keseyi, endişe etme 😍 artış güzel tutunduğu yer vs önemli ufak değerler daha dua et güzel olacak
Insallah canim benim duanda unutma beni

Kızlar...
Dun kan verdim ben 989 cikmis beta. Bugun bi daha çağırdı beni doktor kese için. Fakat göremedi ve dış gebelik olacağını olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Karindan bakmadı vajinalden bakarak söyledi.
Sizin kacken göründü kese, görünmemesi normal mi? Dış gebelikse eğer nasil belli olur.
Cok karmakarisigim
Kuzu arkadaşta 800 ile görememişti. 3-4 gün sonra kese görünmüştü. Değer düşük daha

X