- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.241
Adelim geçmiş olsun canim inşallah tez vakitte müjdeli haber verirsinKızlar herkese selammm . İzmirde 3 büyük hastanede 2 yıldır tedavi olduk 2 aşılama yaptırdık sonuç alamadık bi tavsiyeyle bugün 72 yaşındaki ürolog a gittik eşim sperm testi verdi herşey normal çıktı ama lökosit yani iltihap varmış ve üst sınırın 3 katı . İltihap olduğu sürece gebelik oluşmaz ki dedi . Şimdiye kadar sperm testlerinde iltihaba hiç bakılmamış . Şimdi ilaç verdi 14 gün kullanacak .
Eşinizde sorun yoksa bile lökosit e mutlaka baktırın kızlar belkide 14 günlük ilaçla herşey düzelecek
Gerçekten 1 kere daha anladım ki bilinen tüp bebek hastanesi olsa bile hepsi para tuzağı herşeye bakmışlar ama hiç biri iltihaba bakmamış
Selam canikom, sen nasılsın? Prp yaptırdın mıSelam kızlar nasılsınız ne var ne yokbayadır pozitif haberler gelmiyor ekim de güzel müjdeler veririz inşallah topluca
Benim eltim kız evlendiği gece kaldı düşün yani ve benden ne kadar sonra evlendi yani şans işte kader kısmet ne diyelim şimdi ise gezmenin tozmanın tadını çıkartmaya çalışıyorum günümü değerlendirip kafamı dağıtıyorum işte hakkımızda en hayırlısı olsun güzelim :)Ben birde hemen olur düşüncesiyle 1 sene korundukne biliyim boyle seylerde yasaniyor. Cevremdekiler 1 sene olmadan hamile kaldilar ve dogum yaptılar. Oyle olcak sanmistim hayal kırıklığı akisina birak canim biraz evliliginizin tadini çıkarın
Yok kuzum normal çıkmış.Kızlar genetik test sonucumuz çıktı esimde de aynı şeyler yazıyor bir bakabilir misiniz bir sıkıntı var mı
Çok şükür o zaman sadece pıhtılaşma var diyebiliriz mthfr iki gen ve pai heterozigot çıktıYok kuzum normal çıkmış.
Öncesini hatırlayamadım ama sadece pai ise bazı doktorlar pıhtılaşma bile demiyor. Ama geçmiş öykünden dolayı oksapar verirlerÇok şükür o zaman sadece pıhtılaşma var diyebiliriz mthfr iki gen ve pai heterozigot çıktı
2 dusugum bı tane kimyasalim var gelişimleri duruyor hep canm o yüzden oksapar kullanırım diye düşünüyorum doktor randevumu aldım haftaya gorusecem inşallahÖncesini hatırlayamadım ama sadece pai ise bazı doktorlar pıhtılaşma bile demiyor. Ama geçmiş öykünden dolayı oksapar verirler
Jülimmm geçmiş olsunn.Biraz daha beklesen mi acabaKızlar...
Dun kan verdim ben 989 cikmis beta. Bugun bi daha çağırdı beni doktor kese için. Fakat göremedi ve dış gebelik olacağını olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Karindan bakmadı vajinalden bakarak söyledi.
Sizin kacken göründü kese, görünmemesi normal mi? Dış gebelikse eğer nasil belli olur.
Cok karmakarisigim
Julimmmmmmm hayırlı olsun bu değerle ne görecekmiş? Ben de 700lü değerle vajinal hiçbir şey gözükmedi saçmalamasın istersen en az 1500 olması laızmKızlar...
Dun kan verdim ben 989 cikmis beta. Bugun bi daha çağırdı beni doktor kese için. Fakat göremedi ve dış gebelik olacağını olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Karindan bakmadı vajinalden bakarak söyledi.
Sizin kacken göründü kese, görünmemesi normal mi? Dış gebelikse eğer nasil belli olur.
Cok karmakarisigim
Valla suan ne düşüneceğim bilmiyorumJulimmmmmmm hayırlı olsun bu değerle ne görecekmiş? Ben de 700lü değerle vajinal hiçbir şey gözükmedi saçmalamasın istersen en az 1500 olması laızmönceki değerler artış nasıldı? Bunu sana hangi doktor söyledi?
canımm,Kızlar...
Cok karmakarisigim
Canım suan hiç düşünemiyorum biliyor musun kafam karmakarışıkJülimmm geçmiş olsunn.Biraz daha beklesen mi acabaPapatyamveben-Mavi kuzumunda başından geçti görür şimdii
Öncelikle sakin ol. Artış hafif düşük evet, ama bu şekilde düşük artış görüp sağlıkla ilerleyen çok oldu. Bir sonraki kontrol ne zaman? Ağrı leke vs durumların var mı?Valla suan ne düşüneceğim bilmiyorumpazartesi günü 390 di . Dun de 989. Bugun diyor ki en azından 1500 olmuştur suan görünmesi gerek. Benim hesabıma göre de 1350 oluyor yüzde 32.5 artışla.
Abdullah hocaya gittim canım sence napmaliyim suan
Tupteki keseyi nasil gorebildi canim bugun doktorum diyor ki tupte göremem suan diyecanımm,
ben hazıranda dıs gebelık gecırdım..
ama benım kan degerım 26-54-164 tü. ıkı gunde bır artısı normaldı..
164 ten 8 gun sonra gıttıgımde doktor kese goremedı, beta ıstedı 921 cıktı.. hesaplama yaptı 2000uzerı cıkması lazım demıstı .. benımkı düşük cıkınca süphelendı..
sonra vajınal ulturasonda rahım ıcı olmaması gereke yerde bı kese, ve sag tupte kese gorundu..
yani kese ıcın senın degern suan düşük zaten üzme hiç kendini, 1000 uzerı olması lazım kese için..(1500 gibi)