- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.221
Bugün de test yap bakalım iyice siliklesmis mi, ve umarım dün iliski olmuştur olmadıysa zaten spermler yaşıyor iceride olduktan sonra her türlü olur ins.Kuzu valla cumartrsi deli gibi kaşık agrım olducuma be pazar yaptık sen var ya ters köşe yaptın su an da benı ahahaha ne diyosjn en son oazar oldu ılıskı
Aynen öyle şekerim uğraş uğraş ne psikoloji nede mental olarak hiçbirşey kalmıyor yaa bakıyorum evliliğin 1 senesi sadece bebek sahibi olabilmek için uğraşmakla geçmiş. Ki ben daha 14 aylık evliyim bi evliliğin tadını görmek lazımAynen canim dış gebelikten sonra hastane masraflari bizide çok yük altina soktu. 6 ay benim korunma surem var zaten. Nasip bakalım Rabb'im verirse olur inşallah bereketiyle gelsin
Anladım canım, güzel haberlerini bekliyorum takipte olacağım seniDogrudur canım Bahceci icinde ekstra seyler cıkarıyor vs diyolar rahim dinlendirme ayrı dondurma ücreti ayrı alıyorlarmıs
Pozitif olsa kimsenin umrunda olmaz paralar
1.5-2 saat arası sürüyor canım yol durumuna bağlı
Siğil tedavim yolunda giderse gidip görüşücem canım onlar ne zaman baslatırsaya kalacak iş benim rahim filmim yok mesela bunlar hep vakit
Amin kuzucum inşallahYaaa inşallah kızlar pozitiffff yazdığın mesajı görürüz tez zamandasu gibi geçsin sürecin, sağlıkla gelsin miniğin tez zamanda inşallah
Bende seni takipte olacagım canım sen daha önce görüşme sağlarsın yorumların önemliAnladım canım, güzel haberlerini bekliyorum takipte olacağım seni
Cumartesi günü görüşme yorumlarımı yazarım canımBende seni takipte olacagım canım sen daha önce görüşme sağlarsın yorumların önemli
Selam kızlar burayı geçen yıl haziran ayından beri takip ediyorum şimdiye kadar üye olmadan takip ettim.Eşimde varikosel çıkınca mart ayında ameliyat oldu ameliyattan evel ml 40 milyon toplamda 100 milyon çıkmıştı değerlerimiz morfoloji 3tü, 5 ay oldu yeni test verdi morfoloji aynı ml de 100 milyon toplamda 300 milyon olmuş değerler ama harekette değişmemiş bu ay bende rahim filmi çekilmeyi planlıyorum şimdiye kadar eş üzerinden ilerledik.En azından bunuda aradan çıkarıp yıl sonuna kadar sonuç alamazsam tüp bebek düşünüyorum benide listeye eklermisiniz@Selizay
Aa ne güzel yakın bir tarihCumartesi günü görüşme yorumlarımı yazarım canım
Ben birde hemen olur düşüncesiyle 1 sene korundukAynen öyle şekerim uğraş uğraş ne psikoloji nede mental olarak hiçbirşey kalmıyor yaa bakıyorum evliliğin 1 senesi sadece bebek sahibi olabilmek için uğraşmakla geçmiş. Ki ben daha 14 aylık evliyim bi evliliğin tadını görmek lazım
Kuzu vallla yapmadık dün ilişki olmadıBugün de test yap bakalım iyice siliklesmis mi, ve umarım dün iliski olmuştur olmadıysa zaten spermler yaşıyor iceride olduktan sonra her türlü olur ins.
Bugün de test yap bakalım iyice siliklesmis mi, ve umarım dün iliski olmuştur olmadıysa zaten spermler yaşıyor iceride olduktan sonra her türlü olur ins.
Hayır canım kötü bir şey değil sen test yapmaya devam et herkes 14. Günde yumurtlayacak diye birşey yokArkadaslar doktordan çıktım
Doktor yumurta gördü büyümus dedi ama yumurtlama göremedim dedi benden
E2 ve progrstron hormonu testi istedi dedi haftaya da gel bakalım dedi bu kötü bişi mi ve ben evde sizlere de atmıstım ovualsyonumu bugun 15 gündü
Ovulasyon da da cıkmadı yumurtlama
Tamam kuzum Benim cok teşekkür ederimHayır canım kötü bir şey değil sen test yapmaya devam et herkes 14. Günde yumurtlayacak diye birşey yok
Ne demek canım yolunda olmayan birşey olsa zaten doktor derdi sen sakin olTamam kuzum Benim cok teşekkür ederim
Yok yA derdi hatta bana kızdı var yumurtan saclamamş yumurta olmasa adet olmazsın dedi bi yumurta bi sperm yeter sana dedi :)Ne demek canım yolunda olmayan birşey olsa zaten doktor derdi sen sakin ol
Evet kuzum tabi öyleYok yA derdi hatta bana kızdı var yumurtan saclamamş yumurta olmasa adet olmazsın dedi bi yumurta bi sperm yeter sana dedi :)
Ne bilim kız insan üzülüyor ne bilim neyse umutluyumEvet kuzum tabi öyle
Çok geçmiş olsun kuzum…Kızlar herkese selammm . İzmirde 3 büyük hastanede 2 yıldır tedavi olduk 2 aşılama yaptırdık sonuç alamadık bi tavsiyeyle bugün 72 yaşındaki ürolog a gittik eşim sperm testi verdi herşey normal çıktı ama lökosit yani iltihap varmış ve üst sınırın 3 katı . İltihap olduğu sürece gebelik oluşmaz ki dedi . Şimdiye kadar sperm testlerinde iltihaba hiç bakılmamış . Şimdi ilaç verdi 14 gün kullanacak .
Eşinizde sorun yoksa bile lökosit e mutlaka baktırın kızlar belkide 14 günlük ilaçla herşey düzelecek
Gerçekten 1 kere daha anladım ki bilinen tüp bebek hastanesi olsa bile hepsi para tuzağı herşeye bakmışlar ama hiç biri iltihaba bakmamış
Teşekkür ederim canım . Evet bende gideceğim kafamda soru işareti kalmasınÇok geçmiş olsun kuzum…
Eşinde enfeksiyon varsa seninde vajinal kültür baktırmanda fayda var, sonuşta sana da geçmiş olabilir. Beraber tedavinolursunuz ve kafanız rahat eder..