- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.461
Kı ne 15 gün yaaa, pazartesi yapsan çıkar15 gün sonra dedi hemşire. Ama o da cumaya denk geliyor, 2 gün sonra kontrol şansım olmuyor. Ben de o yüzden 7 ve 9unda yaptırayım da en azından 2 kat artmış mı kontrol edebilme şansım olsun dedim. Yani 7sinde yaptırcam 5 gün var.
Yaa hadi güzel haberler getir bize, sımsıkı tutunsun bebişin. Olumlu olumsuz tecrübeler var tabiki ama sen onları düşünme şimdiSelam arkadaşlar. Ben de ilk aşılamamı bugün 12:30 da yaptırdımÇok umut etmek istemiyorum ama ilk kez yaptırdığım için de içim kıpır kıpır bu süreçte önerileriniz varsa alırım ilk aşılamada hamile kalan var mı aranızda?
İnşallah pozitif olsunnn15 gün sonra dedi hemşire. Ama o da cumaya denk geliyor, 2 gün sonra kontrol şansım olmuyor. Ben de o yüzden 7 ve 9unda yaptırayım da en azından 2 kat artmış mı kontrol edebilme şansım olsun dedim. Yani 7sinde yaptırcam 5 gün var.
Geç döllenme ler oluyor biliyorsun. Beklemeye devamKızlar mfk da ilk ayımdı..
Dün regl günüydü bu sabah test yaptım negatif.. Doktor erken yapmışsın 5 gün geçince yap dedi.. Bakalım regl gelmezse 2 gün sonra tekrar test yapacağım
Sor bana istiyor muyumKı ne 15 gün yaaa, pazartesi yapsan çıkar
Gonal f 450 kullandım canım. Adam ayarlayamamış sanırım dozu. 75 birim yap her gün dedi. O kadar yaptım ben deİnşallah pozitif olsunnnçok yumurta olunca doktorlar genelde yapmıyor aşılama, sizinki iyi kabul etmiş gonalf mi kullandın klomen mi
Korkunun ecele faydası yokSor bana istiyor muyumbildiğin fobi geliştirdim
O kadar haklısın ki ne diyeyim bilemedim şimdiKorkunun ecele faydası yok
Şaka bir yana ne zaman istiyorsan o zaman yap ama sonu güzel olsun GizemimO kadar haklısın ki ne diyeyim bilemedim şimdi
İnşallah bebeğim de hayırlısı bakalımŞaka bir yana ne zaman istiyorsan o zaman yap ama sonu güzel olsun Gizemim
İçebiliyosun istersen ama o daha fena yapıyor. Gece yatarken atarsın sadece. Ay pozitif olsun da fitil mitil boş yahuİnşallah bebeğim de hayırlısı bakalımşuan en büyük temennim eğer hamileysem de 3. Aya kadar progestan kullanacaksın demesinler bana fitilden gına geldi
Selam 1,5 yıldır çocuk düşüyorum amh testi vermiştim sonuç 0.69 çıktı hastanenin referans aralığı 0.71-7.59 görünüyor değerim çok mu düşük
Evvettt, hayırlısı bakalımGeç döllenme ler oluyor biliyorsun. Beklemeye devam
O da şaşırdı demek beklemiyordu o kadarGonal f 450 kullandım canım. Adam ayarlayamamış sanırım dozu. 75 birim yap her gün dedi. O kadar yaptım ben desonra da bana diyor ki doğru kullandığından emin misin?
Ama bir ihtimal diyorum çok incir tükettim ondan da kaynaklanmış olabilir.
Bu değerlerle gebelik elbetteki elde ediliyor ama sizin şuan direk tüp bebek yaptırma hakkınız var.Selam 1,5 yıldır çocuk düşüyorum amh testi vermiştim sonuç 0.69 çıktı hastanenin referans aralığı 0.71-7.59 görünüyor değerim çok mu düşük
Nefret ettim bu durumdan adete bir hafta 10 gün kala başlıyor ve ağrı ve şişkinlik gün yaklaştıkça artıyor.prolaktin yüksekliğinden dolayı olur mu acaba diye düşünüyordum bendeDoktorlar bunun normal olduğunu iddia ediyor. E2ye falan baktılar, progesterona baktılar, yok yani hiçbir şey normal dışı değil. Her şey normal her şey olağan... sonuç olarak geriye koca bi göğüs doluluğu ve ağrısı kaldı. Her ay hamile kalmadığıma göre gereksiz bi ağrı oldu malesef...
Bu değerlerle gebelik elbetteki elde ediliyor ama sizin şuan direk tüp bebek yaptırma hakkınız var.
Geç kalmadan sürece başlayıp en azından embryo dondurduktan sonra doğal yoldan olması için beklemeniz daha faydalı.
Artık zaman aleyhinize işliyor..