Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha noldu ne işleri yetişmiyor valla gizli saklı zor ya annene deşeydin keşke gizliden
Çok fazla proje var.. Dönem sonu sınavları kapanışlar.. Hep aralık ocak olunca baya zorlamaya başladı..
2 haftalık izin alacağım herşeyi ayarlayıp öyle çıkmam gerekiyor..
Eşimin ailesine gideceğiz yarın.. haftasonu kendi aileme.. Orada zaten iş yapılmayacak..
Böyle arkamdan dört nala yetişmeye çalışanlar var gibi hissediyorum..
Sonrada kendi kabuğumuza çekileceğiz.. Olursa zaten haberleri olacak.. Olmazsa zaten sessiz sedasız daha olmadı diyeceğiz🙂

Kızlarrr zurnanın zırt dediği yere geldim 😅 ovülasyon testim silik ama akıntım var reglin 10. Günündeyim elimizdeki bu verilere göre yumurtlamaya girdim mi ama testim sipsilik
10. Gununden geerlendirmeye basla cnm gun asiri en son pik yaptigi zamanida degerlendir tamamdir ondan sonraki gunu degerlendirende vr ben piki degerlendirdm ve onuncu gunmden basladm o sekilde kalmstm 17. Gun catlama oldu

Benim 36 acana yumurta olursa çift koyarlarmi 🤔 ay en merak ettiğin yumurta olcakmi tek stresim o :KK43:
Canim benim tedavilerimde ilk iki transferde tek tek sonra çift koymuslardi bu doktora bağlı embriyolarn kaçıncı gün olduğuna kaç tane oluştuğuna ve kalitelerini bakıp ona göre transfer yapiolar seninde mi ilk bebiş olcak

Kızlarrr zurnanın zırt dediği yere geldim 😅 ovülasyon testim silik ama akıntım var reglin 10. Günündeyim elimizdeki bu verilere göre yumurtlamaya girdim mi ama testim sipsilik
Benim birden siliklesip ertesi gün pik oluyor sürekli artan bisi değil bence bu lh

X