- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.561
Hadi gözün aydın canım maşallahOldum kuzum çok şükür kese ve yolk kesesi oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın canım maşallahOldum kuzum çok şükür kese ve yolk kesesi oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Sağol canım benim, sağlıkla devam eder Allah’ın izniyleHadi gözün aydın canım maşallah
Canım benim, seni de yanımda götürmek istiyorum tez vakitte inşallah. Dualarımdasın sen de benim Her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Hepimiz için güzellikler getirsin bu yolTatlım çok tebrikler çok güzel haber bu
Çok yazamıyorum ama aklımdasın
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallahOldum kuzum çok şükür kese ve yolk oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Hadi gözün aydın kuzum hayırlısı ile kalp atışlarını görürsün inşallah amin inşallah hiç kimsenin kucağı boş kalmasınOldum kuzum çok şükür kese ve yolk oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah canımOldum kuzum çok şükür kese ve yolk oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın inşallahOldum kuzum çok şükür kese ve yolk oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Yok kuzu ya henüz olmamış. Benim bugün 19.günümdü hala yumurtlama göremedimKızlar selam tarihli bugun tarihsiz dün ki test yumurtlama henüz yok dimi bugün döngümün 12. Günü dün spontane değerlendirme oldu @Selizay A R Y A MaviSasa234 @yeshll ve diğer kızlar
Sağlıkla sıhhatle inşallahOldum kuzum çok şükür kese ve yolk oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Çok fazla proje var.. Dönem sonu sınavları kapanışlar.. Hep aralık ocak olunca baya zorlamaya başladı..Hahaha noldu ne işleri yetişmiyor valla gizli saklı zor ya annene deşeydin keşke gizliden
Aynen 35 yaş üstü direk çift koyuyorlar..Benim 36 acana yumurta olursa çift koyarlarmi ay en merak ettiğin yumurta olcakmi tek stresim o
10. Gununden geerlendirmeye basla cnm gun asiri en son pik yaptigi zamanida degerlendir tamamdir ondan sonraki gunu degerlendirende vr ben piki degerlendirdm ve onuncu gunmden basladm o sekilde kalmstm 17. Gun catlama olduKızlarrr zurnanın zırt dediği yere geldim ovülasyon testim silik ama akıntım var reglin 10. Günündeyim elimizdeki bu verilere göre yumurtlamaya girdim mi ama testim sipsilik
Ay bide sistit oldum değerlendirdiğim sırada çişimi yapmam umarım10. Gununden geerlendirmeye basla cnm gun asiri en son pik yaptigi zamanida degerlendir tamamdir ondan sonraki gunu degerlendirende vr ben piki degerlendirdm ve onuncu gunmden basladm o sekilde kalmstm 17. Gun catlama oldu
Canim benim tedavilerimde ilk iki transferde tek tek sonra çift koymuslardi bu doktora bağlı embriyolarn kaçıncı gün olduğuna kaç tane oluştuğuna ve kalitelerini bakıp ona göre transfer yapiolar seninde mi ilk bebiş olcakBenim 36 acana yumurta olursa çift koyarlarmi ay en merak ettiğin yumurta olcakmi tek stresim o
Artik o da esinle senin aranda :)Ay bide sistit oldum değerlendirdiğim sırada çişimi yapmam umarım
Ahahahahahauauauahah gece gece ne guldumArtik o da esinle senin aranda :)
Benim birden siliklesip ertesi gün pik oluyor sürekli artan bisi değil bence bu lhKızlarrr zurnanın zırt dediği yere geldim ovülasyon testim silik ama akıntım var reglin 10. Günündeyim elimizdeki bu verilere göre yumurtlamaya girdim mi ama testim sipsilik