2023 YILI TÜM ADIMLARI İLE TÜP BEBEK SÜRECİM

Mrn

Merhaba! Hangi hastanede tedavi oldunuz

Konuyu takip eden herkese teşekkür ederim..

15 mayısta transfer oldum. Maalesef ki transfer için çözdürdüğümüz embriyomuz çözülürken öldü. Yani %1 denilen ihtimal başımıza geldi.
Ve 5AA ile çok iyi kalitede dondurduğumuz diğer embriyomuz çözüldü. O da çözüldükten sonra orta kaliteye düştü. Hatta orta kötü diyebiliriz. Bazen çözülürken embriyo kaliteleri düşebilirmiş.
Ve elimdeki tek embriyom ile transfer oldum.
Yani toplanan 15 yumurtam olmasına rağmen sonuçta elimde 1 embriyo kaldı ve bu demek oluyor ki eğer tutmazsa tekrardan bütün sürece en baştan başlayacağım.

Şimdi hepinizin dualarına ihtiyacım var. Lütfen güzel dualarınızı benden esirgemeyin. Teşekkür ederim.

Canım kalite düşse bile bu bi engel değil sonuçta bol bol dua et sakın olumsuz düşüncelere kapılma inşallah gebelik haberini de yazarsın buraya

Merhaba benimde 2bb kaliteli embriyom 15 mayıs günü transfer edildi.Doktorum hamilelik potansiyeli var dedi.Allahın izniyle sonucu bekliyorum

Merhaba benimde 2bb kaliteli embriyom 15 mayıs günü transfer edildi.Doktorum hamilelik potansiyeli var dedi.Allahın izniyle sonucu bekliyorum
Aynı gün transfer olmuşuz bende 2 tane 2bb embriyo transferi oldum. 27’si test günüm onu bekliyorum

Aynı gün transfer olmuşuz bende 2 tane 2bb embriyo transferi oldum. 27’si test günüm onu bekliyorum
Rabbim güzel sonuçlar versin.Benim tek embriyo.Az önce embriyologla görüştüm.%40-50 arası gebelik oluşturan bir embriyomuş.Doktorum 7. günde baktırabilirsin dedi.20 ve üzeri çıkarsa gebelik oluşmuş demektir zaten dedi.

Benimki 12 günden önce bakman kesinlikle yasak dedi sanırım o süreçte kimyasal ve düşük olursa diye belki bilmiyorum ama 7. Gün çok iyiymiş dayanamazsam baktırırım belki
Güzel haberlerinizi bekliyorum

Kaç gündür aklımdasıniz

Bence size dua edeceğim çok sağolun. Benim yumurtam da kalmadı sizin de son embriyonuz için dua edeceğim sizde bana edin

Bence size dua edeceğim çok sağolun. Benim yumurtam da kalmadı sizin de son embriyonuz için dua edeceğim sizde bana edin
Hepimiz için hayırlısı dualarım sizinle hayırlı haberler verin inşallah benimde dün toplama işlemi oldu 19 tane yumurta toplanmış 12si iyi kaliteli durumda dediler 5.gune gelmesini bekliyorum

Hepimiz için hayırlısı dualarım sizinle hayırlı haberler verin inşallah benimde dün toplama işlemi oldu 19 tane yumurta toplanmış 12si iyi kaliteli durumda dediler 5.gune gelmesini bekliyorum
Teşekkür ederim çok iyi masaAllah. Kalitesi iyi olsunda bence günü önemli değil..3.gun olup pozitifi gören çok var.. Bende 5. Gün embriyom diye çok sevinmiştim.cok umitlenmistim açıkçası..Doktorum transfer ederken çok güzel bı embriyon var dedi yerleştirdikten sonrada ekrandan gösterdi.Duygu dolu bir andı..Ama tutmadı..dün 1 ay oldu transfer olalı dün gibi doktorumun sözü ve ekranda gösterdiği görüntü bak işte burada deyişi hiç gitmiyor aklımdan ve gözümden.. Dondurulmuş olanda 5.gun bakalım onda nasibimiz varmı.. Güne takılmayın tutacak olan her türlü tutar. Allah yardımcınız olsun

İnsaAllah 5 gün sonra güzel haberlerle geleceksiniz.Rabbim bu süreçte günleri sana su gibi eylesin. Ferahlık versin gönlüne.insaAllah içinde mucizeni tasiyosundur

Ben dün dayanamayıp test yaptım.6. günümdü kanda beta 7,46 çıktı.Bakalım yükselicek mi? çarşamba tekrar yapıcam.embriyo küçüktü 2bb geç tutunma olabilirmi.Doktorun asistanı 12. günde yapın dedi

Tebrik ederim inşallah değeriniz yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…