2023 YILI TÜM ADIMLARI İLE TÜP BEBEK SÜRECİM

Destek olan herkese teşekkür ederim
Ben bugün negatif sonucumu aldım
Kısmet değilmiş
Donmuş yumurtam olmadığı için yumurta toplama için yeniden hazırlanacağım
Allah sizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin
Bu da bizim sınavımızmış..

Mesajları okurken sonucu büyük bir heyecanla beklemiştim. Hayırlısı ile en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah lütfen moralinizi bozmayın

arkadaşlar merhaba ,sürecim pozitif sonuçlandığı için elimde 1 adet oxotide ve 1 adet cetrotide ilaç var. İhtiyacı olan var mı ? Varsa yazabilir mi ücretsiz olarak ihtiyacı olana kargolamak istiyorum

Canım sen muhtemelen OHSS geçirmişsin aynı şey benimde başıma geldi sık görülen bir durum değil ve gebellikle pcosu olanlarda görülüyor araştırırsan anlarsın ne demek istediğimi. Geçmiş olsun. Benimde sırf bu yüzden naklim 2 ay ertelendi ve şükür 4 gün önce nakil oldum umarım tutmuştur :) hepimiz için hayırlısı

Benimde amh 14 küsür.hoemon değerlerim hepsi iyi.insülin direnci yonve zayıfım.sizim Kilo hormon sorunu varmıydı aca ba

Doktorunu uz kimdi acaba

Okurken gözlerim doldu Rabbim hayırlısını versin bizim çok zor içimiz yanıyor ama vardır bı bildiği belkide evladsizlikla sinanicaz cok üzülüyorum ama elimizden bu tedavilerden dualardan başka bişey gelmiyor çok yıpratıcı bı dönem tekrar tekrar çok Rabbim acımızı görsün ve yüzümüze gülsün inşallah

Belki bu halimiz bizim dünya ve ahiretimiz için daha hayırlıdır..Rabbimize alacakliymisiz gibi davranamayiz..verirse rahmetinden vermezse hikmetini bilemeyiz..Ahir zamanda evlat yetiştirmek onun mesuliyetini almkta çok zor...Rabbim verecekse hayırlısı dan güzel ahlaklisindan versin..Hepimizinde kalbini bu süreçte mutmain eylesin ..

Hayır benim de kilo sorum ve insülin direncim yok neden amh16 ben de anlamıyorum
Pkokularda amh yüksek oluyor canım malesef ama bu dezanvamtaj değil.öok şükür Kilo şeker hormon sorunu yok olur bizimde inşallah

Gebelik testi yaptırdınız mı ne durumdasınız?

Merhaba 31 yaşındayım. 3 aşılama sonucu negatifi gördüm. İki defa yumurta toplama işlemi yaptım. Toplamda 4 embriyo donduruldu. 29 Mayıs pazartesi çift embriyo transfer oldu. O günden itibaren sağ kasığımda batma hissi oluşuyor. Başka bir belirtim yok. Yorumlara bakıyorum bazen seviniyor bazen üzülüyorum. Bugün 5. İnci günüm . Rabb'im yardımcımız olsun inşallah. Sizde belirtiler nasıl?

Daha yaşınız gencmis zorlu bir süreç ama başaracağınıza inanıyorum. Hangi hastahaneye gittiniz? Ben de Kocaeli eğitim araştırmada aşılama oldum ama oradaki süreç cok koşuşturmalı ve özensiz olacağını düşündüğümden özel hastabaneye gidiyorum şimdi tüp bebek için heyet raporu aldım.

Genetik test yaptırılması için özel para alıyorlar peki yumurtayi dollerken genetik test yaptırılmaz ise neye bakiyorlar bunu çok merak ediyorum.

Trabzon Farabi üniv. Hastanesi .. Kocaeli'de nasıl bir tedavi uygunladi bilmiyorum ama. Bulunduğum şehirde uygulanan aşılama ile Trabzon'da uygulanan aşılamanın arasında dağlar kadar fark vardı..Hastaneye göre değişiyor. Çoğu özel hastane rapor kabul etmiyor bulabildinizmi kabul eden yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…