- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 25
Doktorum bana da sıkıntı olmadığını söyledi umarım böyle devam eder AminOlmuyordur inşallah. En son gittiğim prof. Dr perinatolog du herşey yolunda dedi bebeklerin durumu açısından.
Umarım siz benim gibi olmazsınız
AminDoktorum bana da sıkıntı olmadığını söyledi umarım böyle devam eder Amin
İnşaAllah
Üçüde ayrı kesede benim senin nasıl canımM Minik Mucizemi Bekliyorum , K kartanesikar kızlar sizin keselerinizin durumu nasıl? Ayrı keselerde mi bebişler yoksa tek yumurta ikiziniz var mı?
Benimde bir ayrı kesede bir de tek yumurta ikizlerim var. Tek yumurta ikizleri Monokoryonik-diamniyotikÜçüde ayrı kesede benim senin nasıl canım
O ne oluyor canımBenimde bir ayrı kesede bir de tek yumurta ikizlerim var. Tek yumurta ikizleri Monokoryonik-diamniyotikDr mono-mono olursa daha da riskli olur demişti sonraki kontrolde mono-di çıktı çok şükür
Keseleri bir plesantaları ayrı oluyor canım bende yeni öğrendim böyle şeyler varmışO ne oluyor canım
Ne kadar garip Rabbim ne kadar güzel yaratıyorKeseleri bir plesantaları ayrı oluyor canım bende yeni öğrendim böyle şeyler varmış
Rabbim mutlu haberi almayı nasip etsin inşaAllahBende çift embriyo isticemm canım bugun opu oldum yarın arıcaklarmış sağlıklı çıkarsa 5.güne ulaşırsa inşallah3üz olsun isterdim bu kadar evlat hasretınden sonraa
Evet canım bu iyi bişey eğer plesanta da tek olsaydı kordona dolanma olayı olabiliyormuş Allah korusun yine de bişey olmaz inşallahNe kadar garip Rabbim ne kadar güzel yaratıyorAnladığım kadarıyla bu iyi bişey oluyor değil mi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey güzel ilerler. Bizimki de 5. Gün embriyosuydu. Dr 'umuz kendisi önerdi çift koyalım diye bizde kabul ettik sonuç üç tane oldularBende çift embriyo isticemm canım bugun opu oldum yarın arıcaklarmış sağlıklı çıkarsa 5.güne ulaşırsa inşallah3üz olsun isterdim bu kadar evlat hasretınden sonraa
Doktoruma sordum hamilelikte normal dedi bide bizim üçüzAğız tatlanmasının ilaçlardan olduğunu sanmıyorum farklı ilaçları kullanıyoruz ama yine durum aynı
Canım benim 3 de ayrı keselerdeM Minik Mucizemi Bekliyorum , K kartanesikar kızlar sizin keselerinizin durumu nasıl? Ayrı keselerde mi bebişler yoksa tek yumurta ikiziniz var mı?
Aynen üçüz oldğu için bazı durumları üç kat fazla yaşabiliyoruzDoktoruma sordum hamilelikte normal dedi bide bizim üçüz
Üç embriyo mu transfer edilmişti?Canım benim 3 de ayrı keselerde
Evet size kac embriyo transfer edildi.Aynen üçüz oldğu için bazı durumları üç kat fazla yaşabiliyoruz
Üç embriyo mu transfer edilmişti?
2 embriyoEvet size kac embriyo transfer edildi.
Benim 3. En ufak olan bebeğimin kalbi durmus.Karın ağrım oldu üşüttüm kontrole gittim orda belli oldu.Kızlar nasılsınız? Durumunuz nasıl,bebişler nasıl? İnşallah iyisinizdir
Takibinizi hangi doktora yaptırıyorsunuz?
Doğumu nerde yapacağınıza karar verdiniz mi?
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canımBenim 3. En ufak olan bebeğimin kalbi durmus.Karın ağrım oldu üşüttüm kontrole gittim orda belli oldu.