AmiiiinnnAllah yardımcımız olsun o zaman
Çok şükür benim o kadar çok değil ama ileriki günlerde ne olur bilemiyorumAmiiiinnn13-15. Haftalarda geçiyormuş bakalım nolacak merakla bekliyorum
Aynen insan ileriyi kestiremiyor ama gelecek gün yakındırÇok şükür benim o kadar çok değil ama ileriki günlerde ne olur bilemiyorum
Çok şükür iyiyim ben bi sıkıntım yok elhamdülillah hadi ya niye öyle oldu ki normal miymişKızlar nasıl gidiyor hamilelik.Benim ağzımın içi seker yemis gibi tap tatli oluyor.Su bile icsem seker yemis gibi oluyor.İcim bulaniyor.
Bilmiyorum ki ilac kullaniyorum ondan mi yoksa gebelikten miÇok şükür iyiyim ben bi sıkıntım yok elhamdülillah hadi ya niye öyle oldu ki normal miymiş
Hangi ilaçları kullanıyorsun bence gebeliktendirBilmiyorum ki ilac kullaniyorum ondan mi yoksa gebelikten mi
Estrofem,ecoprin,regenesis,prednolHangi ilaçları kullanıyorsun bence gebeliktendir
Normal yolla mı üçüz gebe kaldınız bana hiçbirini vermedi doktorumEstrofem,ecoprin,regenesis,prednol
Tüp bebekNormal yolla mı üçüz gebe kaldınız bana hiçbirini vermedi doktorum
Aaa aynı ben. Ağzım katlanıyor garip bi şekilde neden oluyor acaba?Benimde öyle oluyor su içesim gelmiyor midem zaten çok fena günde iki üç kezKızlar nasıl gidiyor hamilelik.Benim ağzımın içi seker yemis gibi tap tatli oluyor.Su bile icsem seker yemis gibi oluyor.İcim bulaniyor.
Benimde tüp bebek şuan sadece progestan kullanıyorum kan sulandırıcı kullanıyordum doktor işlem gerekebilir bırak dedi daha da başlamadım.Tüp bebek
Aramızda bir hafta var sanırım ama benim 8. Haftada bulantım vardı.Benim henüz başlamadı çok şükür bulantı ve kusmalarım o yüzden neyin faydası olur çok bilmiyorum
Ya normalde 7+2 ama bugün ultrasonda 7+4 çıktı hangisini baz alacağımı bilemedimKaçıncı haftadasın?
Bazı gebeliklerde olmuyormuş ama üçüz gebelikte biraz fazla oluyomuş böyle değişik bi durum
İnşallah hiç yaşamazsın rahat rahat geçirirsin hamileliğini
Ultrasonda bizimkiler de birkaç gün önde gözüküyor ama bence doktorunuzun dediğini baz alınYa normalde 7+2 ama bugün ultrasonda 7+4 çıktı hangisini baz alacağımı bilemedim
Bazen kötü oluyor midem çıkarsam rahatlayacak gibi oluyorum ama çoğu gebeye göre gayet iyiyim. İnşaAllah ya umarım sizin de hafifler
Önde olması sıkıntı olmuyor sanırım değil mi Allah yardımcınız olsun sizin durumunuz bana göre kötü oluyodur tabikiUltrasonda bizimkiler de birkaç gün önde gözüküyor ama bence doktorunuzun dediğini baz alın
Aynen çıkarınca rahatlayacek gibi oluyorum bende hatta afedersin çıkarıyorum ama bu sefer de halsiz bırakıyor gün içinde birkaç kez oluyor
İnşallah hafifler
Olmuyordur inşallah. En son gittiğim prof. Dr perinatolog du herşey yolunda dedi bebeklerin durumu açısından.Önde olması sıkıntı olmuyor sanırım değil mi Allah yardımcınız olsun sizin durumunuz bana göre kötü oluyodur tabiki