Mide bulantıları halsizlik falan yapıyor ama biraz dayanınca o da geçiyor zamanla çok şükürBenim 6. Hafta dayız, bu hafta bulantilarim baya baya başladı. Olsun şükür rahat geçiriyorum daha yolun başındayız
Sağlıkla buyusunlerde zamanla herşey geçiyor. Birşey soracaktım, 6. hafta ile 11. hafta(ense kalınlıgı ölçümü)aralığında herhangi birtest birşey yapılıyormuy acabaMide bulantıları halsizlik falan yapıyor ama biraz dayanınca o da geçiyor zamanla çok şükürbol bol yatabildiğince yatıp dinlenmeli
Öyle canım inşallah sağlıkla büyüsünler.Sağlıkla buyusunlerde zamanla herşey geçiyor. Birşey soracaktım, 6. hafta ile 11. hafta(ense kalınlıgı ölçümü)aralığında herhangi birtest birşey yapılıyormuy acaba
Ben Kocaelindeyim, konak hastanesi Şeyma hanıma gidiyorum.Öyle canım inşallah sağlıkla büyüsünler.
12 haftalarda perinatolog detaylı ultrason muayenesi yapıyor. Baş çevresini,kemik uzunluğunu,ense kalınlığını vs ölçüyor.
Sen hangi doktora gidiyorsun?
Sen neredesin canımÖyle canım inşallah sağlıkla büyüsünler.
12 haftalarda perinatolog detaylı ultrason muayenesi yapıyor. Baş çevresini,kemik uzunluğunu,ense kalınlığını vs ölçüyor.
Sen hangi doktora gidiyorsun?
İstanbul Avrupa yakasındayım canım. Perinatoloğa özel olarak gittim birkaç kere ama henüz takibe alındığım hastane yok malesef sıra alamıyorumSen neredesin canım
Kaçıncı aşılamada hamile kaldınız acaba? Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınİnşaAllah ya yok aşılama yaptırdık sizin normal mi
Uygulamaya uzun süredir girmiyordum yeni gördüm ilk aşılamada tuttu elhamdulillahKaçıncı aşılamada hamile kaldınız acaba? Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Umarım mutlu haberi almışınızdırBende asilama yaptircam bu ayhayirli olsun bebisleriniz
Maalesef negatif oldu 2. Asilamaya gectik ama deprem oldu burda onuda yaptiramadk maalesefUmarım mutlu haberi almışınızdır
Canımm Ağustos ayı aşılama grubundaydık, pozitif haberini almış sevinmiştik , üçüz olduğunu tesadüf gördüm . Çok şaşırdım benimde aşılamam o ay tutmuştu ve ikizlere hamileyim şimdi :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , Allah kolaylıklar versin inşallahUygulamaya uzun süredir girmiyordum yeni gördüm ilk aşılamada tuttu elhamdulillah