- 29 Aralık 2021
- 167
- 62
- 28
- 44
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
-
İstanbul Tüp bebek merkezi Aret Beyin ben orada tedavi goruyorum başka doktorlarda var ama ben aret beyi tercih ettim.Yumurta toplama hariç herşeyi kendi takıp edıyor eger onu tercih ederseniz.bende tüp bebeğe başlayacağım istanbul dışındayım burdaki doktorlarda aret beye yönlendiriyor yumurta takibini rahim durumunu burdaki doktorlae takip ediyorlarmış sizin takip aret beymi yaptı yada sadece yumurta toplama ve transfer içinmi oraya gittiniz
istanbulda olmadığım için sanırım bulunduğum yerdeki doktorlar takip ediyor ama ilaçların dozunu iğnenin ne zaman yapılacağını faln aret bey söylüyor dediler bizde acaba birde aret beyemi görünsek dedik bilemedik :)İstanbul Tüp bebek merkezi Aret Beyin ben orada tedavi goruyorum başka doktorlarda var ama ben aret beyi tercih ettim.Yumurta toplama hariç herşeyi kendi takıp edıyor eger onu tercih ederseniz.
Öyle bir şeyi ilk kez duydum dışarı hizmet verebilir doğrudur.Ama yumurta toplatma ve saklamada labaratuvar çok onemlı gercekten..Onu en azından burda yaparsınız.istanbulda olmadığım için sanırım bulunduğum yerdeki doktorlar takip ediyor ama ilaçların dozunu iğnenin ne zaman yapılacağını faln aret bey söylüyor dediler bizde acaba birde aret beyemi görünsek dedik bilemedik :)
doktorum adet olunca gel takiplere başlarız çatlatmadan sonra yumrta toplamaya gidersin dedi
zaten toplama işlemini istanbulda yapıyorlar orda toplanıp saklanacakÖyle bir şeyi ilk kez duydum dışarı hizmet verebilir doğrudur.Ama yumurta toplatma ve saklamada labaratuvar çok onemlı gercekten..Onu en azından burda yaparsınız.
hala elinizde mi hangi ildesinizArkadaşlar benimde dört adet Cetrotide kaldı ilgilenen olursa yardımcı olabilirim
Merhaba elimde ilaçlar varEczacim meriofert ve cetrotide yok dedi
Elinizde mevcut mu ilaçlarMerhaba elimde ilaçlar var
Gonal f kalem 09/2023
Gonal f flakon 09/2023
Gonapeptyl 02/2025
Meriofert 150 06/2023
Elinizde mevcut mu ilaçlar
Evet ilaçlar duruyor Sakarya’da yaşıyorum ama İstanbul’a geliyorum sık sık siz neredesinizhala elinizde mi hangi ildesiniz
cetrotide değil de bana gonalf ile oxotide lazımEvet ilaçlar duruyor Sakarya’da yaşıyorum ama İstanbul’a geliyorum sık sık siz neredesiniz
Bir adet Oxotide varcetrotide değil de bana gonalf ile oxotide lazım
gönderebilir misiniz banaBir adet Oxotide var
Evet nerede oturuyorsunuz özelden numaranızı yazabilirmisinizgönderebilir misiniz bana
Benim elimde varcetrotide değil de bana gonalf ile oxotide lazım
size özelden yazdım sizden dönüş bekliyorumBenim elimde var
İlginç nasıl getirttiniz? Bende çok aramıştım benim tedavi sırasında, ama Almanya'da kesinlikle oranın kadın doğum uzmanı reçete etmeden vermiyorlarmış. Ben Kıbrıs'tan buldum ama Rum kesiminden getirtmiştik... Türk kesiminde bulamamıştık.5 kutu cetrotide var elimde, malesef bende bulamadığım için Almanya'dan getirtmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?