- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.712
- 53
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
-
1.12 çok iyi hiç endişeniz olmasınmerhaba benim amh degerim 1 .12 cıktı, doktor gonal f 300 ve meriofert 150 verdi, daha opu yapılmadı yeni başladım sayılır, bakalım bana da uzun protokol önerdiler 34 yaşındayım, artık hayırlısı diyorum bu ilk denemem olacak
Bana da aynı ilaçları vermişti eski doktor ve benim AMH 0.2. Şimdiki doktorum uzun protokol önerdi. Bunda daha farklı olacak şimdilik genotropin ile başladık.1.12 çok iyi hiç endişeniz olmasın
Canım bende 40 yaşındayım. Uzun protokol yaptık. Sorun olursa bana sorabilirsin. Bende konu açmıştım hiç yazan olmadı. İnsan bu süreçte karşılaştırıyor bir umut. Ben gonapeptly 0.1 kullandım. Adetin 21. Günü başladım. Bir gün evvel e2 ve progestron kontrol edildi. Ona göre başladı doktorum.Bana da aynı ilaçları vermişti eski doktor ve benim AMH 0.2. Şimdiki doktorum uzun protokol önerdi. Bunda daha farklı olacak şimdilik genotropin ile başladık.
çok teşekkür ederimmm, ben de kendimden birini aradım :) benim şimdi bu ay çok düşük miktarda genotropin kullanıp deha ve folik asit alıyorum. bunlara ek kendimce birkaç gıda takviyesi daha kullanıyorum, ayrı bi yazı yazdım onunla ilgili, çok araştırma yaptım. temmuzda doğumgünüm ve yaş etkenini nasıl ortadan kaldırırıma baktım. Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)Canım bende 40 yaşındayım. Uzun protokol yaptık. Sorun olursa bana sorabilirsin. Bende konu açmıştım hiç yazan olmadı. İnsan bu süreçte karşılaştırıyor bir umut. Ben gonapeptly 0.1 kullandım. Adetin 21. Günü başladım. Bir gün evvel e2 ve progestron kontrol edildi. Ona göre başladı doktorum.
Rica ederim canım.çok teşekkür ederimmm, ben de kendimden birini aradım :) benim şimdi bu ay çok düşük miktarda genotropin kullanıp deha ve folik asit alıyorum. bunlara ek kendimce birkaç gıda takviyesi daha kullanıyorum, ayrı bi yazı yazdım onunla ilgili, çok araştırma yaptım. temmuzda doğumgünüm ve yaş etkenini nasıl ortadan kaldırırıma baktım. Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)
Hangi ilaçlar bulamadıklarınız?Ben ilaclari bulamiyorum ve bu ay kismetse basliyacam.doktor bana regl ikinci gunu gonalfff yanina al gel dedi.ama diger yazdigi iki ilac hic bir yerde yok napicam bilmiyorum ya da diger ilaclara hangi surecte baslaniyor bilgi alabilir miyim.tahmini bir hafta icinde gidicem ve raporumda haziranda bitiyor yetismeyebilir mi tedavi.surec ne kadar coo karamsarim
benımde amh 1,32 idi uzun prtokol uygulandı,Bana da aynı ilaçları vermişti eski doktor ve benim AMH 0.2. Şimdiki doktorum uzun protokol önerdi. Bunda daha farklı olacak şimdilik genotropin ile başladık.
Nasıl sonuç aldınız? Epey yoğun olmuş ilaçlar aslında amh iyi sizinbenımde amh 1,32 idi uzun prtokol uygulandı,
amh a gore yumurtam azdı ılk kontrolde ,
reglın 21.gunu lucrın depot kullandım sonrakı ay da merıofert 300 ıle basladık, 7gun kullandım sonra 225e dusuruldu 3 gunde o sekılde kullandım, sonrasında e2-lh -progesteron tahlılı yapıldı ve opu gunu belırlenmıstı ..
Amh yi ama yumurtam ilk kontrolde çok değildi yani amha göre azdi..Nasıl sonuç aldınız? Epey yoğun olmuş ilaçlar aslında amh iyi sizin
Üzülmeyin bi dahakine olurAmh yi ama yumurtam ilk kontrolde çok değildi yani amha göre azdi..
Uzun protokol uygulandı o yüzden..
Aslında başarılı oldu tuttu ama maalesef mol gebelik geçirdim.. üzüm gebeliği..
Kromozom sıkıntısından kaynakli oluyormuş
İnşallah canımÜzülmeyin bi dahakine olur
Ben isteyebilirim. Meriofert kıbrısta bir eczacı arkadaşım buldu stoklarında varmış ama bunu bulamadımMerhaba tedavimden 4 kutu cetrotide kaldı. İhtiyacı olana yardımcı olmak isterim.
Merhaba bende Yasemin hanımla tedavi oldum kimyasal oldu transferim siz doktoru neden beğenmedinizMerhaba, 39 yaşındayım AMH çok düşük. Tüp bebekte farklı doktorlar farklı tedaviler veriyor. Benim profilimde hastalara uzun protokol denilen tedavinin uygulandığını gördüm. Ama daha önceki doktorum doğrudan 250 gonal f 150 meriofert vermişti. Vitamin de önermedi. Hatta transferden sonra folik asit gereksiz demişti. Bu arada dr çok kötüydü (Yasemin Çekmez). Şimdi başarılı tedavi ilaçları nelerdir merak ediyorum. 2023'te en iyi tüp bebek tedavisi ilaçları nelerdir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?