- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 34
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
Takviye olarak redostim + ımprly ve folik asit kullandım. Amh 0.79 du. 8 ay önce. Ocakta ayında 17 yumurta toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu var. Takviyeler sayesinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suratsız aksi ve ilgisiz olması yanında maalesef hastasını takip etmiyor, seri ezberden ilaç yazıyo. Ben 40 yaşındayım ama küçük gösteriyorum, üçüncü muayenede idrak etti benim yaşımı, meğer beni 35 altı sanıyordu. Ve bana yazması gereken reçeteyi göndermediğini fark etmediği için ben iğnelerimi geciktirmiştim.Merhaba bende Yasemin hanımla tedavi oldum kimyasal oldu transferim siz doktoru neden beğenmediniz
üzel öaşallah başlangıç kaçtıTakviye olarak redostim + ımprly ve folik asit kullandım. Amh 0.79 du. 8 ay önce. Ocakta ayında 17 yumurta toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu var. Takviyeler sayesinde
Ne güzel maşallah*Ne g
üzel öaşallah başlangıç kaçtı
4 yumurta toplanmıştı takviye öncesinde. 2 boş çıktı. 1 embriyo olduNe g
üzel öaşallah başlangıç kaçtı
Bende ezbere ilaç yazdığını fark ettim çok geç olmuştu transfer günü anlayabildim bütün hastalara aynı ilaçları veriyordu en ufak bi fark yok fazla ağır ilaçlardan yüzünden olumsuz sonuç aldığımı düşünüyorum çok yorulduk maddi manevi yıprandık ama elimizden bişey gelmediSuratsız aksi ve ilgisiz olması yanında maalesef hastasını takip etmiyor, seri ezberden ilaç yazıyo. Ben 40 yaşındayım ama küçük gösteriyorum, üçüncü muayenede idrak etti benim yaşımı, meğer beni 35 altı sanıyordu. Ve bana yazması gereken reçeteyi göndermediğini fark etmediği için ben iğnelerimi geciktirmiştim.
Aynen evet başka 2 doktora gittim ve bu kadar çok hormon hamilelik şansını artırmaz niye böyle gereksiz hormon yüklemiş size dediler.. geçmiş olsun, dersimizi çıkardık bundan sonraki sizin için de benim için de daha iyi olur umarımBende ezbere ilaç yazdığını fark ettim çok geç olmuştu transfer günü anlayabildim bütün hastalara aynı ilaçları veriyordu en ufak bi fark yok fazla ağır ilaçlardan yüzünden olumsuz sonuç aldığımı düşünüyorum çok yorulduk maddi manevi yıprandık ama elimizden bişey gelmedi
Bir günde on taneden fazla ilaç alıyodum bende giden paralara asla acımıyorum keşke hakkaniyetli tedavi etseydi bu burun ameliyatı değil ki çocuk yapıyosun sen zaten sonrasında da hiç ilgilenip arayıp sormadı yumurtalarım bile tam toplanmadı biliyo musun 12 tane yumurta var dedi sonra altı tane topladım dedi bi doktor nasıl toplayamaz yumurtaları pcos olan bi kız vardı yan sedyede ondan bile 4 tane toplamış pcos demek yumurta fazla demek zaten orda eyvah dedimAynen evet başka 2 doktora gittim ve bu kadar çok hormon hamilelik şansını artırmaz niye böyle gereksiz hormon yüklemiş size dediler.. geçmiş olsun, dersimizi çıkardık bundan sonraki sizin için de benim için de daha iyi olur umarım
çok üzücü... bizim hayatımızın ne kadar kritik bir noktası oysa ki, ama kasap gibi bi tedavi yöntemi var. umarım yeni embriyolarımız olur. benim kaç sene önce tedbiren dondurduğum yumurtalardan elde edilen 2 embriyom yasemin hanımın tedavisi ile heba oldu. Allah'a havale ediyorum artık onu. tek ümidim bu yumurtaları ve embriyoları telafi edebilmek. yaşım 40 olduğu için endişeliyim tabi. ama umarım olacak. şimdi başka bir doktorla uzun protokol tedavideyim, nisan ayı adet dönemimi bekliyoruz. sizin tedaviniz var mı?Bir günde on taneden fazla ilaç alıyodum bende giden paralara asla acımıyorum keşke hakkaniyetli tedavi etseydi bu burun ameliyatı değil ki çocuk yapıyosun sen zaten sonrasında da hiç ilgilenip arayıp sormadı yumurtalarım bile tam toplanmadı biliyo musun 12 tane yumurta var dedi sonra altı tane topladım dedi bi doktor nasıl toplayamaz yumurtaları pcos olan bi kız vardı yan sedyede ondan bile 4 tane toplamış pcos demek yumurta fazla demek zaten orda eyvah dedim
12 yumurta görüp 6 tane toplanması çok tuhaf olmuş gerçekten de, 12 görüp 10 topladım dese neyse ama o 6 taneyi ne yaptı acaba, ilginç olan bana böyle bir hikaye anlatıp işte başka merkezlerde böyle şeyler oluyor sonra bize geliyor hasta ve bizde tedavi ile herşey halloluyor demişti. beni ilk görüşmede böyle tavlamaya çalıştı. ben basiretim tutuldu ve bu doktorla devam ettim yoksa ilk günden zaten içim ısınmamıştı.çok üzücü... bizim hayatımızın ne kadar kritik bir noktası oysa ki, ama kasap gibi bi tedavi yöntemi var. umarım yeni embriyolarımız olur. benim kaç sene önce tedbiren dondurduğum yumurtalardan elde edilen 2 embriyom yasemin hanımın tedavisi ile heba oldu. Allah'a havale ediyorum artık onu. tek ümidim bu yumurtaları ve embriyoları telafi edebilmek. yaşım 40 olduğu için endişeliyim tabi. ama umarım olacak. şimdi başka bir doktorla uzun protokol tedavideyim, nisan ayı adet dönemimi bekliyoruz. sizin tedaviniz var mı?
fostimon ve merioferti size nasıl uygulattılar? kaç doz kullandınız? ben bu tedavimde önce fostimon buldum 22 adet, meriofert piyasada yoktu. sonra bu hafta meriofert buldum eczacı bi arkadaşımdan kıbrıstan. ve böylece elimde 20 fostimon ve 22 meriofert oldu. bu durumda hemşirem dedi ki belki ikisini karışık bir protokol uygular doktor. ben de anlam veremedim. şimdi sizin tedavinizi okuyunca çok merak ettim nasıl bi protokoldü?Ben fostimon,meriofert,saizen,oxotide ovitralle kullandım takviye olarak folik asit balık yağı bi vitamin daha vardı
Bizimki zaten sebepsizdi o yüzden tekrar tüp bebeğe girmek istemiyorum bişey yapmak da istemiyorumçok üzücü... bizim hayatımızın ne kadar kritik bir noktası oysa ki, ama kasap gibi bi tedavi yöntemi var. umarım yeni embriyolarımız olur. benim kaç sene önce tedbiren dondurduğum yumurtalardan elde edilen 2 embriyom yasemin hanımın tedavisi ile heba oldu. Allah'a havale ediyorum artık onu. tek ümidim bu yumurtaları ve embriyoları telafi edebilmek. yaşım 40 olduğu için endişeliyim tabi. ama umarım olacak. şimdi başka bir doktorla uzun protokol tedavideyim, nisan ayı adet dönemimi bekliyoruz. sizin tedaviniz var mı?
Fostimonu 75 lik ve 150 lik karıştırıp vurdum merioferti 75 lik vurdum. Opuya 3 gün kala merioferti 150lik vurdum. Saizen de kullandım günde 4 iğne oluyordumfostimon ve merioferti size nasıl uygulattılar? kaç doz kullandınız? ben bu tedavimde önce fostimon buldum 22 adet, meriofert piyasada yoktu. sonra bu hafta meriofert buldum eczacı bi arkadaşımdan kıbrıstan. ve böylece elimde 20 fostimon ve 22 meriofert oldu. bu durumda hemşirem dedi ki belki ikisini karışık bir protokol uygular doktor. ben de anlam veremedim. şimdi sizin tedavinizi okuyunca çok merak ettim nasıl bi protokoldü?
Evet evet aynı hikayeler hep keşke 10 bin fazla verip bahçeciye gitseydim diyorum hep yapacak bişey yok bu saatten sonra allah yardımcımız olsun12 yumurta görüp 6 tane toplanması çok tuhaf olmuş gerçekten de, 12 görüp 10 topladım dese neyse ama o 6 taneyi ne yaptı acaba, ilginç olan bana böyle bir hikaye anlatıp işte başka merkezlerde böyle şeyler oluyor sonra bize geliyor hasta ve bizde tedavi ile herşey halloluyor demişti. beni ilk görüşmede böyle tavlamaya çalıştı. ben basiretim tutuldu ve bu doktorla devam ettim yoksa ilk günden zaten içim ısınmamıştı.
AminEvet evet aynı hikayeler hep keşke 10 bin fazla verip bahçeciye gitseydim diyorum hep yapacak bişey yok bu saatten sonra allah yardımcımız olsun
Bahçeci de öyle çok çok iyi bir yer değil belki de ben beğenmedim ben çikolata kisti yüzünden genelde eğitim araştırmalara gittim gop tüp bebek , koç Üniversitesi gibi hastanelere, bahçeciye gidecektim öyle cok arayıp taciz ettiler ki korktum vazgeçtim sırf para için gereksiz işlem yapılabilir bir yer gibi geldi bu benim düşüncem tabi tekrar başlarsanız göz önünde bulundurmak isterseniz diyeEvet evet aynı hikayeler hep keşke 10 bin fazla verip bahçeciye gitseydim diyorum hep yapacak bişey yok bu saatten sonra allah yardımcımız olsun
Allah düşürmesin hiç biyere güvenim kalmadı aslında daha doğal şeylere yöneldim bu süreçte ilacın da tedavininde doğada olduğunu düşünüyorum inşallah hiç birimizin bu tip merkezlere ihtiyacı kalmazBahçeci de öyle çok çok iyi bir yer değil belki de ben beğenmedim ben çikolata kisti yüzünden genelde eğitim araştırmalara gittim gop tüp bebek , koç Üniversitesi gibi hastanelere, bahçeciye gidecektim öyle cok arayıp taciz ettiler ki korktum vazgeçtim sırf para için gereksiz işlem yapılabilir bir yer gibi geldi bu benim düşüncem tabi tekrar başlarsanız göz önünde bulundurmak isterseniz diye
Bu gonalf biraz pahalıydı sanki doktorumuz da başta bize bu ilacı önerdi biz doğuda görev yaptığımız için bulamadık en erken siparişle pazartesi gelir demişti eczacılar bizde doktoru aradık bizde progestan yazdırdı onu kullanmaya başladım iki aydır kullanıyorum.Ben ilaclari bulamiyorum ve bu ay kismetse basliyacam.doktor bana regl ikinci gunu gonalfff yanina al gel dedi.ama diger yazdigi iki ilac hic bir yerde yok napicam bilmiyorum ya da diger ilaclara hangi surecte baslaniyor bilgi alabilir miyim.tahmini bir hafta icinde gidicem ve raporumda haziranda bitiyor yetismeyebilir mi tedavi.surec ne kadar coo karamsarim