• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Transfer sonrası Beta Hcg değerleri ve günleri

10 Mart 5.gün embriyo transferi transfer günü saymazsak 5.gün bugün b-hcg:6,14 geldi

İnşallah güzel bir şekilde artış gösterir.Değerlerinizin devamını buradan ilk beta yı da dahil ederek paylaşırsanız çok sevinirim.

İdrar testi ile takip etmeye karsr verdim kolum delik deşik olacak yoksa 🙈 Şimdi akşam tekrar idrar testi yaptım bayağı koyulmuş sabaha göre ikinci çizgi 🙏🏻

Çok güzel sonuçlar çıkmış. tebrikler.Tüm belirtiler var bende ama 5.gun embriyosu transfer gunu hariç 4.gunde yaptırdıö 0.380 cıktı olmaycak sanırım :(

İdrar testi ile takip etmeye karsr verdim kolum delik deşik olacak yoksa 🙈 Şimdi akşam tekrar idrar testi yaptım bayağı koyulmuş sabaha göre ikinci çizgi 🙏🏻
Gayet güzel bir haber ❤️Tabi bu da bir tercih ama yanıltıp umutlandırada biliyor tecrübe edinmiş biri olarak kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim🌸

Gayet güzel bir haber ❤️Tabi bu da bir tercih ama yanıltıp umutlandırada biliyor tecrübe edinmiş biri olarak kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim🌸
Dün 6.14 gelmişti transfer sonrası 5.gün idi🙈

Eklentiler

• CFF1D8F1-773F-44E2-A36D-590F558CF7E9.webp
    CFF1D8F1-773F-44E2-A36D-590F558CF7E9.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 2.985
6. Günden önce kanda görünmemesi çok normal. Umudunuzu kaybetmeyin
Ben 4.gün erken idrar testinde baktım silik çizgi bile çıkmadı hiçbir şey muhtemelen kan versem sizinki gibi çıkardı, 5.gün idrarda silik çıkınca kan verdim onda bile 6.14 geldi. 4.gün çok erken🙏🏻

Merhaba arkadaşlar;
kaç günlük embriyo transferi oldunuz? Kaçıncı gün, kaç değerinde beta hcg sonucu aldınız?
Canım merhaba tek 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 7.gun akşamı kaset teste silik çizgi gördüm 8.gun sabah erken gebelik testinde net gördüm. 10.gun kan verdim 216 çıktı 12.gun verdim 435 cikti

Merhaba arkadaşlar;
kaç günlük embriyo transferi oldunuz? Kaçıncı gün, kaç değerinde beta hcg sonucu aldınız?
5 gün donuk 2 embriyo transferi oldum 8 gün evde test yaptım 2 çizgi gördüm kanda 77 çıktı 2 gün sonra 100 1 gün sonra 110 kimyasal gözüktü iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim mucize oldu 287 çıktı 🤲🏻 2 gün sonra 816 2 gün sonra 2456 kese için günü bekliyorum 🤲🏻 ve bu 4 transferimde oldu Allah isteyen her kese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🙏🏻❤️

5 gün donuk 2 embriyo transferi oldum 8 gün evde test yaptım 2 çizgi gördüm kanda 77 çıktı 2 gün sonra 100 1 gün sonra 110 kimyasal gözüktü iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim mucize oldu 287 çıktı 🤲🏻 2 gün sonra 816 2 gün sonra 2456 kese için günü bekliyorum 🤲🏻 ve bu 4 transferimde oldu Allah isteyen her kese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🙏🏻❤️
Bence 2 embriyodan biri kimyasal düşük oldu ondan düştü değeriniz öbürü devam ediyor

Back
X