2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

doğru söylüyorsun yaklaşık 1 seneden fazladır gidiyorum doktora kendini riske atmaz heralde

doğru söylüyorsun yaklaşık 1 seneden fazladır gidiyorum doktora kendini riske atmaz heralde
Yok canım atmaz tabiki vardır bir bildiği ön gördüğü ki estrofem 3 mantıklı bir doz en fazla zaten günde 6 kullanılıyor senin şuan için başlangıç dozu mantıklı

Yok canım atmaz tabiki vardır bir bildiği ön gördüğü ki estrofem 3 mantıklı bir doz en fazla zaten günde 6 kullanılıyor senin şuan için başlangıç dozu mantıklı
peki kaç gün sonra transfer oluyor tahmini ben internette baktığımda adetin 20 . günü falan diyor ama rahim kalınlaşmasına ve kan tahlilerine göre de belli olur sanırım o

peki kaç gün sonra transfer oluyor tahmini ben internette baktığımda adetin 20 . günü falan diyor ama rahim kalınlaşmasına ve kan tahlilerine göre de belli olur sanırım o
Yani kişiden kişiye değişiyor tabi canım. Benim ilk transferim adetin 19. Günü olmuştu 2. Transferim adetin 18. Günü oldu. İnternette genelde 15-22. Günler arası diyor. Tamamen kişinin rahim kalınlığıyla alakalı bir durum herkesin ilaca verdiği reaksiyon farklı oluyor kiminin erken kalınlaşır kiminin geç kalınlaşır kiminin o ay hiç kalınlaşmaz tamamen kişiye özel. E2 değerin ve progeston hormonları da önemli tabi pozitif düşün pozitif süreç gör inşallah

inşAllah Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek cuma saatinde kimsenin kucağını boş bırakmasın . Sizin ne zaman oldu transferiniz?

Ayak parmak uçlarıma kadar sızı hissediyorum. Oysa yapılırken hiç bir şey yok sızı normalse dayanırım da yan etkiyse sıkıntı sadece bende mi diye sormak istedim
Sadece sizde değildir bu tür yan etkiler zannetmem. Ateş ve idrar yolu enfeksiyonu da yapmıştı bana. Sonra göbekten olanları kullandım hep. Yine de doktorunuza bir sorun isterseniz

Merhabalar hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum kızlar 28 yaşındayım 3buçuk yıldır istiyorduk sebebsiz infertilite denildi artık dayanamadık ve tüp bebek tedavisine başvurduk 3 Temmuzda ben de 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 4.günüm Allahım hayırlı haberleri vermeyi nasib etsin

çok sevindim canım tatlıya bağlanmanıza. en büyük aşklarda bile inişler çıkışlar olur, robot değiliz zira. ilaçlar da iyice duygusallaştırıyor dediğin gibi. ne diyelim bununla geçmiş olsun inşallah =)

Kızlar ben iki gündür igne oluyorum kalçadan yapılan iğneler çok sızlatıyor ben geceleri uyuyamıyorum bacaklarım ugusuyor sürekli uykumdan ağrı ile uyanıyorum sadece benim mi başıma geliyor bu
geçmiş olsun, forumlarda bu şekilde ağrılı olduğunu okudum ben de.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun. pozitif sonuçlar görün inşallah.

gözün aydın canım her doktorun hastaya göre tedavi yöntemi farklı oluyor. bana da 3 gün femora kullandırdılar sadece bugün kontrolüm vardı. pazartesi tekrar çağırdılar. başka da ilaç vermediler şimdilik. sanırım bende doğal siklüs uygulayacaklar. hepimiz burada pozitif sonuçlarımızı da görürüz inşallah =)

3temmuzda çok transfer olan varmış hepimiz pozitifleri görelim inşallah . Belirtiler varsa paylaşalım rahatlatalım ve olumlu konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…