2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Demi ya ne bilim çok korkum var düşünmemeeye çalışıyorum. 5 gün embriyosu iyi kalitede inşallah bi aksilik olmaz

Demi ya ne bilim çok korkum var düşünmemeeye çalışıyorum. 5 gün embriyosu iyi kalitede inşallah bi aksilik olmaz
İlk deneme de korku oluyor canım benim 2. Deneme de bile korkum var ilk denem de deli gibi her sayfada okuduğumu kendimde arıyordum herkes lekelenme yaşamış ben niye yaşamadım diye söyleniyordum oysaki bende pozitif görmüştüm yani her beden aynı değil sen önemli olan yatarken kendini dinle zaten anlıyorsun normalde böyle değildim şuan böyle hissediyorsam bir şeyler de değişiklik oluyor ben hep öyle düşünüyorum herkesin belirtisi ya da belirti sandığı şey kendine özel kendini strese sokma yok yere 3. Gün ya da 5. Gün şu kalite de bu kalite de diye de düşünme ne 5AA lar okudum negatif ne 3CC ler okudum pozitif yani olay biraz da tevekkül ve kader kısmet nasip işi sen elinden geleni yap için rahat olsun gerisini Allah’a bırak en azından ben elimden geleni yaptım olmadı dersin pozitif kal pozitif gör inşallah

Transfer olan var mı kızlar durumlar nedir? Ya da transfer günü netleşen var mı? :)
Benim bugun kontrolum vardi haftaya 12sinde transfer planlanmisti ama maalesef olmayacak.. bugun ki kontrolde kist gördü doktorum bu sekilde transfer yapamayiz dedi iptal oldu ilaclari birakiyorum... 2. Adetten sonra tekrar tarnsfer planlanacak... ben eylule kaldim.. temmuzda transfer olan/olacak arkadaslarim insallah pozitif sonuclar alir saglikla kucaginiza alirsiniz

Şöyle düşün şuan senin için hayırlı olan budur belki transfer olsan başka seni daha çok üzecek şeylerle karşılaşacaktın umarım inşallah kendini hemen toparlarsın ve şuradaki deneme senin için en hayırlısı olan tarih olsun gönlünü ferah tut

Mustafa hoca mı dedi canım?

Hangi hastane de tedavi goruyorsunuz bilmiyorum ama ben ocak sonunda baslamistim pendik medicalparka gidiyorum.. subat sonunda düşük yaptim.. mart ayinda da histerokopi oldum.. suana kadar toplam 80bin falan harcadim daha da devam ediyorum.. surekli bi aksilik cikiyor henuz transfer olamadm... dondurulmus 3 tupüm var bekleyen.. onlarda tutmaz surec basa donerse altindan nasil kalkariz bilmiyorum maddi manevi cok zor allah hepimizin yardimcisii olsun

Her defasinda transfer diye gidiyorum bisey çıkıyor üzülüyorum tabi elimde degil ama dediginiz gbi hayirlisi boyle sanirim... mayis ayinda opu olmustum.. bu kadar bekledik insallah ilk transferim tutar ve saglikla büyür tek avuntum bu

ben aile hekiminden kendim baktırdım canım ama ben et yemiyorum hem de akdeniz anemisine bağlı kansızlığım var. içinin rahat etmesi için sen de baktırabilirsin.
doğru söylüyorsun bende de d vitamini eksikliği vardı ama doktor bir şey söylemedi bi aile hekimine gitmekte fayda var , ne dedin peki aile hekimine bizimki biraz gıcık kan tahlili durup dururken isteyince tersliyor

Canım seni çok iyi anlıyorum ilk transferim boş gebelikle sonuçlanınca 5 ayın sonunda 2. Ye deneme kararı aldık mayıs ayında Bu ay benim ayım çok hazırım diyip sürece girdik planlar yaptık transfer günüm belli oldu son kontroller derken transfere 2 gün kala covid pozitif transfer iptal! Tekrar mayıs sonu covid bitince regli oldum çok etken olmuştum yine sevindik falan hazırlandık transfere 5 gün kala yine transfer günüm belli oldu seviniyoruz ben yine regli oldum 1 hafta arayla neredeyse! Kafayı yiyeceğim sandım hiçbir şey planladığım gibi gitmiyordu sonra dedim ki ben neyi planlıyorum ki neyin sabırsızlığı hakkımızda nasıl hayırlı olacaksa öyle devam yani sağlıkla kucağımıza alabileceksek bu transfer gerçekleşsin dedim haziran da yine regli oldum doktorum rahmin ince olduğunu aktif yumurta olduğunu onun bir kistte olabileceğini transfer %80 olmaz dedi vardır bir hayır dedim hiç üzülmedim sevinmedim de nötr bir duyguyla kontrole yine gittim o yumurta aktif bir yumurta değilmiş vucüt kendi kendine attı rahim 1 hafta da 3 mm den 8.1 mm yükselmişti ve transferimi oldum kısacası umutsuzluğa kapılma şuan yaşadıklarımız aslında bizim için hayırlısı olan şeyler öyle düşün kendini bir sonraki sürece hazırla elinden geleni yap olursa ne mutlu sana olmazsa vardır onda da bir hayır

Aynı şekilde söylediler canım göbek deliğinden 3 parmak hesaplayarak yap diye ama ama bu seferkiler acıtıyor. Opu öncesi günde 3 tane yapıyordum hiç iğne sonrası acı yoktu bu seferki fena yaptı beni sonucu güzel olur inşallah da tüm acılarımıza emeklerimize değer

Ne kisti gördü canım çikolata kistimi

ben devlette yaptırdığım için fiyatları hiç bilmiyorum canım ama amh düşüklüğü için havuz yöntemi öneriliyor diye biliyorum. bende de amh düşüklüğü var (0.40 maalesef yaş 36). opu ile 3 yumurta toplanmıştı. 2si embriyo oldu. opudan 2 ay sonra yani bu ay 8 yumurta oluşmuş mesela. üzülmediğim değil. ay ay fark ediyor yumurta sayısı amh düşüklüğü olsa bile. özelde olsa havuz yaptırırdık dedim hatta işime. imkanınız varsa mantıklı derim.

hakkında hayırlısı canım. doktorunun bir bildiği vardır. transfer olup negatifle sonuçlansa daha çok üzülürdün. ara ara yaz bize =) inşallah hepimiz pozitifi görürüz transferimiz sonucu ve beraber seviniriz =)

doğru söylüyorsun bende de d vitamini eksikliği vardı ama doktor bir şey söylemedi bi aile hekimine gitmekte fayda var , ne dedin peki aile hekimine bizimki biraz gıcık kan tahlili durup dururken isteyince tersliyor
benim akdeniz anemisinden dolayı zaten 6 ayda bir tahlil vermem gerekiyor. folik asit ve demirim düşebiliyor ara ara. ve de hg seviyem. en son gittiğimde tüp bebek öncesi vitamin takviyesi gerekli mi diye kan baktırmak istiyorum dedim. ona göre tahlil yazdı canım. yine demirim düşük çıktı =) d vitamini bakmıyorlardı sanırım ama ben haftada 1 süte veya yoğurda 1 damla d vitamini takviyesi damlatıyorum kalsiyum ile emilimi arttırdığı için. kardeşim doktor zaten herkeste neredeyse d vitamini düşüklüğü var dedi. bu şekilde kullanıyormuş o da d vitamini ama sen yine de aile hekimine danış. o daha iyi yönlendirir.

Bu fiyatlar Kayseri acıbadem hastanesi için... Keşke kesinlikle olacağını bilsem hiç gozumde yok vereceğim ama yine ihtimaller üzerine oluyor bu durum.. ondan dolayı açıkçası başka yer araştırıyorum şu an.. system hastanesi ile görüşme yapacağım birde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…