2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar selam , prolutex iğneyi 3. Günüm iğneler çok canımı yakmaya başladı iğne yerleri morardı ve acıyor sizde de varmı bu durum
İğnenin yerini doğru ayarlamak lazım ben bazen hissetmiyordum bazen çok acıyordu yapacağın bölgeyi hafif sık elinle sonrasında ovala biraz faydası oluyor ve bu bilgiyi verdiler mi bilmiyorum ama göbek deliğini merkez olarak düşün 3 parmak sağına soluna yada altına yapacaksın yapmadan önce de ıslak mendille yada kolonya ile silersen daha iyi olur

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için.
Benim 5 embriyo var. Hepsini çözdüruyorlar mı acaba transfer için.
Bir tane trasfer olacak
Rica ederim benimde 5 embriyom vardı ilk transferim de dondurulmuştu ama sadece transfer edilecek olan tek bir embriyoyu çözdürüyorlar

Kızlar selam , prolutex iğneyi 3. Günüm iğneler çok canımı yakmaya başladı iğne yerleri morardı ve acıyor sizde de varmı bu durum
ben henüz o iğneyi kullanmadım tatlım ama okuduğum yorumlarda sonradan iğne yerine masaj yapın yazıyordu. faydası olur belki.

Size hangi tedavi yöntemi uyguladılar?
Serum falan verdiler mi?
bizdeki sıkıntı amh düşüklüğü (0.40 maalesef 36 yaşındayım) opudan önce gonal f kullandım ve estrofem ve duphastlon. sonra opudan sadece 2 embriyo elde edilebildi 3 yumurtadan (ama sonuçta bize gereken tek altın yumurta değil mi =) ) donduruldu. 1 regl atlandı. 2 reglimin 3. gününde gittim (2. gün çağırmışlardı ama haftasonuna denk geldi). şimdi sadece femara verdiler. cuma tekrar kontrole çağırdılar. belki doğal siklüs yaparız dediler ama hiç bilmiyorum sonraki aşamaları. cuma anlatırlar tahminim ve sizi bilgilendiririm =)

ben çektirmiştim lekelenmelerin tamamen geçse iyi olur canım enfeksiyon riskinin azalması açısından.

Merhaba bende progestan kullanıyorum hem morardı hem düzgün oturamıyorum bile çürüdü resmen. Corasprin falan kullanıyorsanız eğer morarması daha münkün

Transfer olan var mı kızlar durumlar nedir? Ya da transfer günü netleşen var mı? :)

ben aile hekiminden kendim baktırdım canım ama ben et yemiyorum hem de akdeniz anemisine bağlı kansızlığım var. içinin rahat etmesi için sen de baktırabilirsin.

Merhaba kızlar aranızda yeniyim transferden sonra nelere dikkat etmelim tutmaycaak diye çok korkuyorum
Öncelikle hiç endişelenip kendini strese sokma canım istemsiz stres okuyorsun ama minimuma indirmek en güzeli transferden sonra benim uyguladıklarım 2 gün ben yattım ilk transferimde de şimdikinde de 2 günden sonra 30-40 dk arası yavaş sakin yürüyüş yapıyorum dışarıda, paketli gıda tüketme demişti doktorum ona dikkat ediyorum, her sabah avokado ve köy yumurtası haşlanmış yiyorum, doktorum mutlaka her gün meyve yememi söyledi, ev yapımı yoğurt her gün 1 kase yiyorum, 1 kase yine her gün mutlaka kuruyemiş tüketiyorum, çay 1 bardak sadece sabahları açık içiyorum, doktorum günlük min 3 LT su içeceksin dedi ona dikkat ediyorum, ilaçları düzenli kullanmak önemli dediler onlara dikkat ediyorum, ev işi ütü çamaşır bulaşık yemek hazırlığı hiç yapmıyorum günlük iş ben yapmayı tercih etmiyorum ev işi kaçmıyor elbet tapılır kimyasala dokunmuyorum, doktorum parfüm tarzı şeyleri kullanmamı tercih etmiyor, doktorum 3 gün sonra ılık duş alabilirsin dedi duş jeli şampuan değil dalin bebek şampuanı kullanabileceğimi söyledi öyle yapıyorum, ayaklarımın altına Yastık koyarak uzanıyorum sürekli yan yatacağın zaman da bacaklarımın arasına yastık mutlaka koyuyorum kan akışı için benim bu şekilde oldu ilkinde de şuanda da kendini kasma vücudunu dinle o an sana nasıl iyi geliyorsa öyle davran ben doktorum dedikleri ve kendimi rahat iyi hissedeceğim pişman olmayacağım şekilde elimden geleni yapıyorum bana bu iyi geliyor

Dua edin nolur ya çok emek verdim tutsun
Bu süreçte herkes inşallah pozitif görsün zor bir süreç bende çift embriyo transferi oldum 3. Günüm bugün bekliyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz pozitif görelim stres yapma bu saatten sonra Allah’a bırak güven inan meryem suresi dinliyorum bana iyi geliyor her gün kendini rahatlatacak şeyler yap canım stres iyi değil bende çok evhamlı stresli panik biriyim ama bunun bir yararı yok bize sakin kalıp beklemek gerek

Bugün doktora geldim kızlar alttan 3 yumurta gördü zaten amh düşüklüğü vardı bende... Histereskopi yapalım dedi bir tane düşük olduğu için, ve aynı zamanda havuzlama yapilacak çünkü yumurta sayısı az kısacası biz 100 bin TL lik oluyoruz yani bunun altından nasıl kalkacaz bilmiyorum sizlerin de fiyatlar bu aralikta mi? Her havuzlama için 20 bin TL istiyorlar 2_3 havuzlama olacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…