İğnenin yerini doğru ayarlamak lazım ben bazen hissetmiyordum bazen çok acıyordu yapacağın bölgeyi hafif sık elinle sonrasında ovala biraz faydası oluyor ve bu bilgiyi verdiler mi bilmiyorum ama göbek deliğini merkez olarak düşün 3 parmak sağına soluna yada altına yapacaksın yapmadan önce de ıslak mendille yada kolonya ile silersen daha iyi olurKızlar selam , prolutex iğneyi 3. Günüm iğneler çok canımı yakmaya başladı iğne yerleri morardı ve acıyorsizde de varmı bu durum
Ben geçen ay çektirdim. Reglim bitince doktorumun sekreterini arayıp gün almis
Eğer özel hastaneyse doktorunu ara canım ama bitiminde gitmen iyi olur bence
Rica ederimTeşekkür ediyorum bilgilendirme için.
Benim 5 embriyo var. Hepsini çözdüruyorlar mı acaba transfer için.
Bir tane trasfer olacak
ben henüz o iğneyi kullanmadım tatlım ama okuduğum yorumlarda sonradan iğne yerine masaj yapın yazıyordu. faydası olur belki.Kızlar selam , prolutex iğneyi 3. Günüm iğneler çok canımı yakmaya başladı iğne yerleri morardı ve acıyorsizde de varmı bu durum
bizdeki sıkıntı amh düşüklüğü (0.40 maalesef 36 yaşındayım) opudan önce gonal f kullandım ve estrofem ve duphastlon. sonra opudan sadece 2 embriyo elde edilebildi 3 yumurtadan (ama sonuçta bize gereken tek altın yumurta değil mi =) ) donduruldu. 1 regl atlandı. 2 reglimin 3. gününde gittim (2. gün çağırmışlardı ama haftasonuna denk geldi). şimdi sadece femara verdiler. cuma tekrar kontrole çağırdılar. belki doğal siklüs yaparız dediler ama hiç bilmiyorum sonraki aşamaları. cuma anlatırlar tahminim ve sizi bilgilendiririm =)Size hangi tedavi yöntemi uyguladılar?
Serum falan verdiler mi?
ben çektirmiştim lekelenmelerin tamamen geçse iyi olur canım enfeksiyon riskinin azalması açısından.merhaba kızlar, HSG çektiren var mı ? Bugün ilk tüp bebek görüşmemizi gerçekleştirdik. Tüpümün biri tıkalı gibi gözüküyor çikolata kistim var ve yumurtalıklarımı rahime yapıştırmış. Adet bitiminde çektir dedi adet bitiminde 1-2 gün lekelenmem olur lekelenmelerim bittikten sonra Mı çektirmeliyim 1-2 gün geçince çektirsemde olur mu ?
Merhaba bende progestan kullanıyorum hem morardı hem düzgün oturamıyorum bile çürüdü resmen. Corasprin falan kullanıyorsanız eğer morarması daha münkünKızlar selam , prolutex iğneyi 3. Günüm iğneler çok canımı yakmaya başladı iğne yerleri morardı ve acıyorsizde de varmı bu durum
Merhaba herkese , benim 2 .reglime gün sayıyorum sonra doktor kontrolüm var transfer sürecim için ama aklıma takılan bir şey var benim , transfer öncesi vitaminlerinize falan bakıldı mı benim doktorum bir şey söylemedi ama burada arkadaşların takviye aldıklarını görünce kafam karıştı
merhaba ben dün transfer oldum yatıyorum evdeTransfer olan var mı kızlar durumlar nedir? Ya da transfer günü netleşen var mı? :)
ayrı ayrı donduruldularsa tek tek çözülür =) bu arada senin de mi kedin var canım? =)Teşekkür ediyorum bilgilendirme için.
Benim 5 embriyo var. Hepsini çözdüruyorlar mı acaba transfer için.
Bir tane trasfer olacak
hadi geçmiş olsun. pozitif haberlerini kutlarız inşallah hep beraber =)Merhav
merhaba ben dün transfer oldum yatıyorum evde
Ay inşaLlah ama geçmiyor ki günler hele ki yatarakhadi geçmiş olsun. pozitif haberlerini kutlarız inşallah hep beraber =)
Harika canım pozitif gör inşallahhhhMerhav
merhaba ben dün transfer oldum yatıyorum evde
Dua edin nolur ya çok emek verdimHarika canım pozitif gör inşallahhhhkaçıncı gün embriyosu ? Tek transfer mi? Neler hissediyorsun:)
Öncelikle hiç endişelenip kendini strese sokma canım istemsiz stres okuyorsun ama minimuma indirmek en güzeliMerhaba kızlar aranızda yeniyim transferden sonra nelere dikkat etmelim tutmaycaak diye çok korkuyorum
Bu süreçte herkes inşallah pozitif görsün zor bir süreç bende çift embriyo transferi oldum 3. Günüm bugün bekliyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz pozitif görelimDua edin nolur ya çok emek verdimtutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?