Ben ikili ya da fetal dna yaptırmadım canım de ilkten ikili yapacağız dedi ama sonra ikizlerde olmuyor dedi fetale gerek yok dedi 20-22. Haftalar da detaylıya girmek daha sağlıklı olur dedi benim doktorum benim içinKızlar bu konuyu yazdınız mı bilmiyorum ama ikili taramayı yaptıranınız var mı çarşamba doktor tarama için gel dedi yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum
Ya bende çok kararsızım bi arkadaşımın iki çocuğuna da tarama da down sendromu olabilir demiş ama sağlıklı normal doğdular bende kararsız kaldım yanılma payı var diye bu testinBen ikili ya da fetal dna yaptırmadım canım de ilkten ikili yapacağız dedi ama sonra ikizlerde olmuyor dedi fetale gerek yok dedi 20-22. Haftalar da detaylıya girmek daha sağlıklı olur dedi benim doktorum benim için
Doktorun da öneriyorsa maddi açıdan da uygundan fetal DNA yaptırabilirsin. Doktorun bu konuda ne öneriyor ona danışsan belki yol gösterir. Önce ikili yaptırıp sorun çakarsa fetal dan yaptıranlar öyle de düşünebilirsin. İkilinin yanılma payı var tabiki fetal %99 doğruluk payı ama bundan 5 sene önce çoğu doktor önerisi ikilydi Fetal yeni popülerleşti öyle bir ön görü de var insanlar eskiden genellikle ikili üçlü dörtlü yaptıyordu. Tamamen tercihYa bende çok kararsızım bi arkadaşımın iki çocuğuna da tarama da down sendromu olabilir demiş ama sağlıklı normal doğdular bende kararsız kaldım yanılma payı var diye bu testin
Doktoruma bi sorayım bakalım ne önerecek çarşamba kontrol günüm teşekkürler CansuDoktorun da öneriyorsa maddi açıdan da uygundan fetal DNA yaptırabilirsin. Doktorun bu konuda ne öneriyor ona danışsan belki yol gösterir. Önce ikili yaptırıp sorun çakarsa fetal dan yaptıranlar öyle de düşünebilirsin. İkilinin yanılma payı var tabiki fetal %99 doğruluk payı ama bundan 5 sene önce çoğu doktor önerisi ikilydi Fetal yeni popülerleşti öyle bir ön görü de var insanlar eskiden genellikle ikili üçlü dörtlü yaptıyordu. Tamamen tercih
Ben ikili taramayı tercih ettim canım çok şükür iyi çıktı ultrasonda ense kalınlığı ve burun ölçümü de iyi dediDoktoruma bi sorayım bakalım ne önerecek çarşamba kontrol günüm teşekkürler Cansu
Ben yaptırmadım canımKızlar bu konuyu yazdınız mı bilmiyorum ama ikili taramayı yaptıranınız var mı çarşamba doktor tarama için gel dedi yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum
Ne güzel sevindim sizin adınızaBen ikili taramayı tercih ettim canım çok şükür iyi çıktı ultrasonda ense kalınlığı ve burun ölçümü de iyi dedi
Rabbim hepimizinkine sağlık versin canımNe güzel sevindim sizin adınızaof ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmama arasında
Tamam canım çok sağolRabbim hepimizinkine sağlık versin canımdoktorunla konuş bakalım ben çok araştırmadım çevremdeki herkes yaptırmış bende yaptırdım öyle
Canım o 12. Haftadan sonra yavaş yavaş usg ile son adet birbirini yakalıyor doktor da bir süre sonra son adet tarihini baz alıyor transfer günü olarak bakmıyorlar. Benim 12. Haftaya kadar hep reglime göre bebekler hep 1 hafta önde gibiydi 14. Haftada şimdi regli ile aynı haftadalar o oynamalar ilk zamanlar çok oluyorArkadaşlar birşey sorucam benim transfer 7 ağustos ve doktorum transfer tarihi 17. Gün sayılıyor dedi 5. Gün embriosu
Şuan 9+4 dedi ve ben hesaplayınca evet 9+4 çıkıyor ama normalde netten hesaplatınca 2 gün oynuyor anlamadım ama doktoruma göre tam çıkıyor usg de sölemedi ama bilgisayardan söyledi bana varmı böle olan arkadaşlar
2 günde bir Yüzde 60 artması yeterli sizin de zaten yüzde 60 dan fazla artmış illa 2 kat artması şart değil merak etmeyin içinizi rahat tutun belki 1 tanesi gelişimi devam ediyordur ilkten yüksek çıkması ikiz kesin demeye yeterli olmayabilir. Belki de ikisi de tuttu yüzde 60 normal artmaya devam etmiş zaten. Benim ikiz 10. Gün değerim 382 çıkmıştı sizin 9. Gün benden daha fazla çıkmış değeriniz ona bakılırsa benim de ikiz tutmamış derdik ama o ultrasonda net belli oluyor kafanızı onunla karıştırıp üzmeyin gayet sağlıklı değerinizkızlar merhaba ilk tüp bebek deneyimim dış gebelikle sonuçlandı. ikincisi 9. gün kan testim 552 ile öğrendim çift embriyo transferiydi. doktorum ikiz olabilr dedi. 11. gün yani bugün sonucum 1050 cıktı iki kat artmamıs canım cok sıkıldı.. böyle bir sey yasayıp saglıklı olan varmı acaba?
Bugün daha 8. Gününüz 3. Gün embriyosu için bana kan verme gününüz erken geldi bence 12-15. Gün gibi vermeniz daha net sonuç elde etmenizi sağlardı doktor ne zaman kan verin demişti? Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 18 Eylül de biri 12 biri 9 hücreli dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer oldum az önce kan verdim 0.02 acaba böle olup hiç pozitife dönen oldu mu
Anladım canımm benim transfer reglinin 23. Günü yapılmıştı o yüzden çok önde değil aşağı yukarı benziyor ama bi kaç gün oynuyor sanırım doktorum regli günümü 5 gün ileri atmış şimdilik normalde 17 si ama 21 i yapmış ve fakat herşey iyi dedi Çok ŞÜKÜR O halde ilk 3 ay olabiliyor bir ileri bir geri gibi teşekkür ederim canımmCanım o 12. Haftadan sonra yavaş yavaş usg ile son adet birbirini yakalıyor doktor da bir süre sonra son adet tarihini baz alıyor transfer günü olarak bakmıyorlar. Benim 12. Haftaya kadar hep reglime göre bebekler hep 1 hafta önde gibiydi 14. Haftada şimdi regli ile aynı haftadalar o oynamalar ilk zamanlar çok oluyor
Dr 10.gün yanı qyın 28 ı demısti ama 2 günde birşey değişir miBugün daha 8. Gününüz 3. Gün embriyosu için bana kan verme gününüz erken geldi bence 12-15. Gün gibi vermeniz daha net sonuç elde etmenizi sağlardı doktor ne zaman kan verin demişti? Sağlıkla ilerlesin inşallah
Bir dolu bir boşa döndük biz bir hafta sonra komple bitirecez sadece fitile devam canımKızlar ilaçlara iğnelere nasıl devam ediyorsunuz iğneleri bırakan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?