Selam canım çpk geçmiş olsun bana prilam iyi geldi mide koruyu ile birlikte alıyorum aç karnına 2 tane etki ediyor bende çok şükürKızlar merhaba bayadır yokum mide bulantılarımla cebelleşiyorum prilam diye bi ilaç içiyordum geçirmedi geçmiyor hatta arttı 10 haftalık olduk doktorum zofer diye bi ilaç yazdı ama kanser hastaları kullanıyormuş aklım bulandı kullanan var mı zoferi?
Ben hiç duymadım canım bu ilaç isminiKızlar merhaba bayadır yokum mide bulantılarımla cebelleşiyorum prilam diye bi ilaç içiyordum geçirmedi geçmiyor hatta arttı 10 haftalık olduk doktorum zofer diye bi ilaç yazdı ama kanser hastaları kullanıyormuş aklım bulandı kullanan var mı zoferi?
Benim doktorum zofer önermişti, kullanmadım ama. Onun yerine mide bulantısıyla yaşamaya alıştım ilk üç ay ilaç kullanmak istemiyorum mecbur kalmadıkça. Çalışmadığım için zorlansam da çok sorun olmuyor zaten evdeyim idare ediyorum bir şekilde diye kullanmadım bu arada, çok zorlanıyorsanız bence deneyin doktorun bir bildiği vardır herhaldeKızlar merhaba bayadır yokum mide bulantılarımla cebelleşiyorum prilam diye bi ilaç içiyordum geçirmedi geçmiyor hatta arttı 10 haftalık olduk doktorum zofer diye bi ilaç yazdı ama kanser hastaları kullanıyormuş aklım bulandı kullanan var mı zoferi?
Canım benimde öyleydi magnezyumu düzenli kullandım geçti doktora zaten söylediğim an magnezyum kullan dedi hatta yanında kalsiyum verdi ama ben kalsiyum kullanmadım peynir süt yoğurt çok yiyorum magnezyum yeterli geldi banakızlar benim kolumda 2 gündür inanılmaz bi ağrı var kemik ağrısı gibi sanki kolumu kesiyorlar zor dayandım,sizde de kol Ağrısı vs oluyor mu
Magnezyum kullanmıyorum işe yarar mı ki
Bende korktum ilaç ağır bi ilaç çünkü ilk 3 ay bende istemiyorum ilaç kullanmak sadece prilam içiyordum o da en hafif ilaç dedi doktorum ama bu ilaç için endişelerim var galiba bende içmeyeceğim :/Benim doktorum zofer önermişti, kullanmadım ama. Onun yerine mide bulantısıyla yaşamaya alıştım ilk üç ay ilaç kullanmak istemiyorum mecbur kalmadıkça. Çalışmadığım için zorlansam da çok sorun olmuyor zaten evdeyim idare ediyorum bir şekilde diye kullanmadım bu arada, çok zorlanıyorsanız bence deneyin doktorun bir bildiği vardır herhalde
Bende ilk defa duydum eczanedekiler kanser olanlar kullanıyor diyince korktum vallaBen hiç duymadım canım bu ilaç ismini
Prilamı bende gece yatmadan önce 2 tane içiyorum sabah rahat edeyim diye ama hiç fayda etmedi üstüne çok uyku yaptı çaresiz kalınca doktora ilacı değiştirmek istiyorum dedim o da zofer diye bi ilaç söyledi onu da araştırdım yorumlar hep ortada o yüzden içmeyeceğim sanırım bu bulantılar beni mahvetti inşallah 4. Aydan sonra geçer herkes öyle diyor bende inanmak istiyorum geçecek diye neyse bebiş iyi olsundaSelam canım çpk geçmiş olsun bana prilam iyi geldi mide koruyu ile birlikte alıyorum aç karnına 2 tane etki ediyor bende çok şükürsen nasıl kullandın ki
Ben tup bebek tedavısı görüyorum doktorum ıstedı dedım yaptı normalde sebepsız yapılmıyor dıye bılıyorum her testi devlet karsılamıyor olabılır danısmak lazım daha sonra ben de cıkınca annem babam benim sonucumu gostererek test yaptırdılarGünaydın ,Kızlar bu pıhtılaşma testleri devlette yapılıyor mu isteğimizle yaparlar mı
Sağol canım ,yaşam kalitemi sıfıra indirdi resmen yarın mutlaka alacağımCanım benimde öyleydi magnezyumu düzenli kullandım geçti doktora zaten söylediğim an magnezyum kullan dedi hatta yanında kalsiyum verdi ama ben kalsiyum kullanmadım peynir süt yoğurt çok yiyorum magnezyum yeterli geldi bana
Canım çok geçmiş olsun bebeğin seninle sağlıkla ilerlesinİkizlerin biri karnımda gerilemiş 8 haftaya kadar kalbi durmuş ama diğeri gayet sağlıklı. Çift yumurta olduğu için kese kendi jendine kaybolacakmis haftaya tekrar kontrolüm var. Kusmaktan asla birşey yiyemedim bugün ne zaman geçecek bilmiyorum ama çok yoruluyorum artık
Canım benim de 03.07 transfer tarihim doktorum cihaza hep son adet tarihim 15.06 giriyor ultrason beni 13+0 gösteriyor son adete göre girdiği için cihaza ama bebek ölçümleri 13+5 çıkıyor benim en başından beri 5 gün hep bebekler önde gitti hala öyle devam ediyor. Mesela senin gibi arayı kapatanlar da var genel de 12. Hafta da geriden geliyor dediğiniz son afetle uyumlu çıkıyor artık ben son kontrolümde gittiğimde doktoruma sordum soranlara 13+5 bebeklerin ölçüsünü mü söyleyeceğim yoksa 13+0 benim son adetime göre mi baz alacağım o da 13+0 diyeceksin son adet tarihini baz alacaksın dedi bana ama hala bebek ölçümleri önde gidiyor çünkü bebek ölçümleri bir yerde seninki gibi son adetle eşitlenecek bir de bebek o an geriliyorsa doktor da ona göre ölçüyorsa bebek büyük gibi gözüküyor bebek gerilmiyorsa hareketsiz duruyorsa ölçümü küçükmüş gibi çıkıyor o yüzden son adet önemli benim bildiğimBenim aklım karışıyor lütfen söyler misiniz benim bebek 6 Temmuz transfer tarihi, o tarihe göre 13 haftalık bugün, doktorum 8 haftayken ölçtüğünde 1 hafta geriden geliyordu o yüzden kayıtlarda 12 haftalık ama son 2 muayenede ultrason da 6 temmuza göre ne olması gerekiyorsa onu gördü, yani bebek aslında arayı kapattı. Şimdi ben doktorun kaydettiği tarihi mi baz alıcam, almayacaksam neden doktor o tarihimi hala değiştirmiyor
Seninle aramızda 3 gün vardı evet hatırladım, bebişlerin önden gidip benimki geriden gelince aramız açılmıştı. Ama senin doktora soruların ne güzel ben unutuyorum sormayıCanım benim de 03.07 transfer tarihim doktorum cihaza hep son adet tarihim 15.06 giriyor ultrason beni 13+0 gösteriyor son adete göre girdiği için cihaza ama bebek ölçümleri 13+5 çıkıyor benim en başından beri 5 gün hep bebekler önde gitti hala öyle devam ediyor. Mesela senin gibi arayı kapatanlar da var genel de 12. Hafta da geriden geliyor dediğiniz son afetle uyumlu çıkıyor artık ben son kontrolümde gittiğimde doktoruma sordum soranlara 13+5 bebeklerin ölçüsünü mü söyleyeceğim yoksa 13+0 benim son adetime göre mi baz alacağım o da 13+0 diyeceksin son adet tarihini baz alacaksın dedi bana ama hala bebek ölçümleri önde gidiyor çünkü bebek ölçümleri bir yerde seninki gibi son adetle eşitlenecek bir de bebek o an geriliyorsa doktor da ona göre ölçüyorsa bebek büyük gibi gözüküyor bebek gerilmiyorsa hareketsiz duruyorsa ölçümü küçükmüş gibi çıkıyor o yüzden son adet önemli benim bildiğim
Yorumları okuyunca denk geldim. İnşaAllah hayırlı olmuştur sizin içinŞimdi çıktı test sonucum canım. Pozitif ama değerim düşük 16.8 çıktıBugün 10. gün. Doktor yarın testi tekrarlamamı istedi. Aslında bugün ilaçlarım da bitmişti ama yeniden yazmayayım yarınki değere göre hareket edelim dedi. Artış olup olmayacağına bakacak. Şu an sanki boşlukla salınıyorum. Keyfim kaçtı çok
Gaz sancısı ben iş yerinde çok fazla çekiyorum yemekhanedeki yemeklerden sanırım ya da rahat hareket edemediğim içinde olabilir bütün gün gaz sıkışması yaşadığım için eve gelince direk sol tarafıma yatıp vücudumu rahatlatmaya çalışıyorum işe yaramıyorsa yatmak çünkü ıkınamıyorum hala korkudan o yüzden Duphalac içiyorum 1 ölçek şurup rahatlıyorum yoksa her yerim sancılanıyor ama hemşireme sorduğumda gaz sancısının bebeğe zararı olmadığını ama anne için gaz sancısı çekmenin hoş olmadığını çıkarmanın daha iyi olacağını söyledi ben nedense gaz varken bebekler sıkışıyor sanıyorumKızlar gaz sancısı çeken var mı ? Cikaramamaktan artık belimin sağ tarafı ve sağ kaşığıma sancı girdi solda hiçbir şey yok
11+3üm, meme hassasiyetim galiba bir hafta önce falan azaldı şu an hiç yok. Doktora sormuştum ben dönem dönem farklılaşabilir normal demişti. Vücut tüm değişikliklere adapte oluyor bir süre sonra bu arada, onu da göz önünde bulundurmak lazım endişelenmeyin benceKızlar 14 +0 dayım meme hassasiyetiim gitti acı yok sizde de giden oldu mu panik yapmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?