2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızar cinsel ilişki durumuna doktorunuz ne diyor bize hala yasak. 14+4 haftalık olduk bugün

Bir dolu bir boşa döndük biz bir hafta sonra komple bitirecez sadece fitile devam canım
Teşekkür ederim canım.ya benim kafam çok karıştı tüp bebek doktorum ecopirini bırak dedi oksapar gün aşırı devam edicez dedi fitil ve diğer prolutex de aynı.sadece ecopirini bırak dedi.burda gittiğim doktorum da ecopirin devam iğneleri bırak dedi elindekiler bitince dedi progestan fitili de günde 6 idi 3 e düşürdü biraz böyle devam ettikten sonra yavaş ca birakcaz dedi.iki farklı doktor farklı şeyler söyleyince kafam çok karıştı hangisine uycagimi şaşırdım

Önceki gebeliğimde rahim ağzı açıklığı vardı o zaman dikiş atılmıştı tekrar tedavi görücem diye doktor dikişleri almamıştı dikişlerle beraber devam ediyor gebeliğim
Hım o şekilde anladım geçmiş olsun ben yeni atıldı sandım

Yavaş yavaş birakicaz artık canım ilaclarimizi hiç korkma

Kızlar merhaba. Şimdi benim dert ettiğim bi durumum var ve oldukça endişe ediyorum. Şuan 9+4 hamileyim. Sebep ne bilmiyorum ama kendimi çok mutsuz ve halsiz hissediyorum. Ama en büyük sıkıntı bebeğimin kalbi mi durdu, yaşıyor mu şuan gibi düşüncelerim. Kendimi bi türlü rahatlatamıyorum, bu düşünceden sıyrılamıyorum. Hep bi belirti aramaya başladım. Göğüslerimin ağrısı ve şişliği azaldı gibi mesela. Yarın doktor kontrolüm var ve çok korkuyorum

Hadi çok çok dua edicem inşallah güzel haberler alın

Hepimize oluyor o bi süre sonra geçiyor 11-12 haftalarda alışıyorsunuz

Canım canını sıkma bende o haftalar böyle hissediyordum 13. Haftaya kadar hep bi endişe evham stres ile geçti ay kalbi atıyor mu yaşıyor mu diye diye her hafta doktora gittim zamanla o düşünceler geçiyor hareketlerini hissedince de rahatlayacağın dönemler gelecek iyi düşün kötüyü düşünme hiçbir zaman ihtimal verme kötüye benim göğüslerim hiç acımadı bende çok kafaya taktım 12. Haftadan sonra sadece biraz büyüdü ama yine acı sızı olmadı o yüzden onlara belirti gitti olarak bakma her günümüz aynı belirti vermiyor

Geçmiş olsun dualarım sizinle rabbim isteyen bekleyen çabalayan emek verem uğraşan herkese sağlıkla kucağına alacağı bir hamilelik nasip etsin inşallah çok güzel sonuçlar alın

Yavaş yavaş birakicaz artık canım ilaclarimizi hiç korkma
Tüp bebek doktorum ve şimdi gitmeye başladığım Maslak Acıbademdeki doktor 12. haftada ilaçları kesmek lazım ne gerek var kocaman bebek dedi, kanamamı tedavi eden doktor ise hala kullan diyor az dozda bişeyler, gün aşırı prolutex ve günde 4 adet fitil. Yeni doktor çok ilaç kullandırmışlar bir anda bırakmak olmaz deyip günde 1 tane gece fitil devam edelim gerisini bırakalım dedi. Ben de öyle yapıyorum. Fazla hormon almak kansere yol açabilir diye korktum açıkçası. Şu an gece 1 fitil, günlük corasprin ve vitamin olarak imom omega alıyorum. Kasık ağrısı olunca magnezyum al dedi.

Kızlar merhaba sag tarafımda sancı ile uyandım kendi doktorum sehir dısında oldugu için baska bir doktordan randevu alıp gittim transfere göre 4+5 son adete göre 4+2 haftalık görünüyorum doktor baktı keseye burda normal dedi agrıların olabilir dedi ve gönderdi yolk kesesi falan hiç bişe demedi kese boyutunuda demedi ultrason kagıdından anlayanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_4208.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…