2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

merhaba kızlar, HSG çektiren var mı ? Bugün ilk tüp bebek görüşmemizi gerçekleştirdik. Tüpümün biri tıkalı gibi gözüküyor çikolata kistim var ve yumurtalıklarımı rahime yapıştırmış. Adet bitiminde çektir dedi adet bitiminde 1-2 gün lekelenmem olur lekelenmelerim bittikten sonra Mı çektirmeliyim 1-2 gün geçince çektirsemde olur mu ?

İlaçlarima ignelerime yarın başlıyorum bir poşet dolusu ilaçlara 35 TL ödedik biz deprem bölgesinde olduğum içinmiş. Bu 35 TL'nin içinde buhar makinası aldık extra
Hmm farkli ilaclara baslayacagiz o zaman ben estrofemle transfere kadar devam edecegim zannetmistim bakalim yarin bana neler verecek

Ben cektirmistim 1 sene once.. evet adet bitiminde cekiyorlar 1-2 gunden bisey olmaz diye biliyorum ama cok gecmemesi gerekiyor

Ben geçen ay çektirdim. Reglim bitince doktorumun sekreterini arayıp gün almıştım canım

Merhaba herkese , benim 2 .reglime gün sayıyorum sonra doktor kontrolüm var transfer sürecim için ama aklıma takılan bir şey var benim , transfer öncesi vitaminlerinize falan bakıldı mı benim doktorum bir şey söylemedi ama burada arkadaşların takviye aldıklarını görünce kafam karıştı

Ben vitamin takviyesi opudan beri kullanıyorum canım

Bende önceki transferi Gökalp beyde oldum,bilgili ama hemşireler çok rahat ve umursamaz geldi bana yani bir başı boşluk vardı sanki ondan dolayı bir daha gidesim gelmedi... Yarın birde Mustafa beye gideyim belki daha ilgili olabilir dediğin gibi.. ama fiyatlar çok uçuk

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için.
Benim 5 embriyo var. Hepsini çözdüruyorlar mı acaba transfer için.
Bir tane trasfer olacak

Ben geçen ay çektirdim. Reglim bitince doktorumun sekreterini arayıp gün almis
Reglim 3 gün dolu dolu oluyor sonra 2 gün az geliyor. Komple bitiminde mi almalıyım yoksa 4.günde mi sizce ?
Eğer özel hastaneyse doktorunu ara canım ama bitiminde gitmen iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…