Yoo aslında çoğumuzda çatlatma iğnesi kullanılmadı. Daha çok tüp bebek tedavisinde doğal siklus ilerleyenlere kullandırtıyorlarmış. Yani estrofem gibi rahim kalınlaştırma ilaçları ya da kan sulandırıcı ilaç kullanmayanlara. Sebebi, o ay gelişen yumurtayı çatlatıp salgıladığı sıvıyla rahmin hamilelik hazırlığını hızlandırıp tutunmayı kolaylaştırmakmış. Bu bahsettiğim transfere hazırlık sürecindeki ama yumurta toplamadan 36 saat öncesinden mutlaka kullanılması gerekiyor diye biliyorum.çatlatma iğnesi olmadan tüp bebek tedavisi gören tek ben miyim
Bende çatlatma iğnesi kullanmadım dondurulmuş transfer deçatlatma iğnesi olmadan tüp bebek tedavisi gören tek ben miyim
Bende çatlatma iğnesi kullanmadım hiççatlatma iğnesi olmadan tüp bebek tedavisi gören tek ben miyim
Ben homogram, biyokimya, idrar kültürü, idrar testi özelde yaptırdım ama özel sağlık sigortam ile yaptırdım normal fiyat bilgisi almadım özel sağlık ile 180 tl ye yaptırdım. İkili testi 2 hafta sonra yaptıracağım ama fiyat almadım gittiğimde öğrenicemSelamlar herkeseTSS kullanan ve ilk tarama testlerini özelde yaptıran var mı? Kan sayımı, idrar kültürü, toksoplazma vb testlerden bahsediyorum. Ne kadar tutuyor aşağı yukarı onu öğrenmeye çalışıyorum. Bir hastane önce 2800 sonra 5750 fiyat verdi de anlayamadım
Kanama alanım olduğu için beni kendisi her hafta çağırdı hastane yatışlarım da olduğu o dönem kanama alanı bitirene kadar her hafta görmek istedi sonra ikiz olduğu için 2 hafta da bir gelebilirsin dedi şimdi 2 haftada bir gitmeye başlıyorum tekli gebeliklerde 3 hafta da bir ve ayda bir diye okumuştum ama doktordan doktora ve kişiye göre değişiyor bence. Her gittiğimde bebeklerin gelişimini gösterdi sürekli kanama alanına baktı yerine baktı bebeklere tehlikesi var mı ona baktı ona göre sürekli kan sulandırıcıları nasıl kullanmam gerektiğini bilgilendirdi hep iletişim halindeydik şükür kanama geçti sonra 12. Haftada ilaçları kesmek için çağırdı yine genel bi kontrol yaptı idrar yoku enfeksiyonu ve sarı akıntımdan dolayı ilaç verdi derken öyle geçti randevularım genellikle. Şimdi 2 haftaya yine gidicem o zaman ikili test bakılacakmış meselaKizlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman gittiniz Dr A, ve neden gittiniz acaba?
Beni ikiz olduğu için iki haftada bir çağırıyor canımKizlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman gittiniz Dr A, ve neden gittiniz acaba?
Canım sen doktorunla konuştun mı fetal DNA yaptıracak mısın şu nipt testi dedikleri yoksa ikili test mi yaptıracaksın bana doktorum nipt demedi ikili yapıcaz dediBeni ikiz olduğu için iki haftada bir çağırıyor canım
Valla benim hastanem 7550₺ fiyat verdi,ben gidip devlette yaptırdımSelamlar herkeseTSS kullanan ve ilk tarama testlerini özelde yaptıran var mı? Kan sayımı, idrar kültürü, toksoplazma vb testlerden bahsediyorum. Ne kadar tutuyor aşağı yukarı onu öğrenmeye çalışıyorum. Bir hastane önce 2800 sonra 5750 fiyat verdi de anlayamadım
Benim 10 gün sonra çağırdı gittiğimde 2 hafta sonra çağırdı,son kontrolumde yine 2 hafta sonra çağırdı 12. Hafta olucaz inşallah ikili tarama testi için,öncekiler rutin kontrol herşey yolunda devam ediyormu diye kalp atışı devam mı diyeKizlar kalp atışını duyduktan sonra ne zaman gittiniz Dr A, ve neden gittiniz acaba?
İki kurum değil ya aynı kurumdan çıktı o fiyat farkı o yüzden anlamlandıramadım. Bir böyle TSS kapsayan şekilde baktılar sanırım bir de kapsamayacak şekilde mi acaba? Bilmiyorum kiBen homogram, biyokimya, idrar kültürü, idrar testi özelde yaptırdım ama özel sağlık sigortam ile yaptırdım normal fiyat bilgisi almadım özel sağlık ile 180 tl ye yaptırdım. İkili testi 2 hafta sonra yaptıracağım ama fiyat almadım gittiğimde öğrenicemama iki kurum arasında öyle fiyat farkı olmasını anlayamadım içerikleri aynı mı detayları acaba sordunuz mu
Bilemedim valla ben hiç öyle toplu fiyat almamıştım bir de ayrı ayrı fiyat sorun istersenizİki kurum değil ya aynı kurumdan çıktı o fiyat farkı o yüzden anlamlandıramadım. Bir böyle TSS kapsayan şekilde baktılar sanırım bir de kapsamayacak şekilde mi acaba? Bilmiyorum ki
Merhaba canım cumartesi doktora gittiğimde ikiz gebeliklerde ikili üçlü dörtlü testler bakılmıyor isterseniz genetik test yaptırabilirsiniz dediCanım sen doktorunla konuştun mı fetal DNA yaptıracak mısın şu nipt testi dedikleri yoksa ikili test mi yaptıracaksın bana doktorum nipt demedi ikili yapıcaz dedi
Benim tüp benek doktorum da ikili tarama yapacağız dedi zaten her türlü detaylı ultrason en neti benim yengem de mesela doğal yolla ikizi oldu nipt yaptırmadı ikili yaptırdı detaylı ultrason en güzeli dedi. Nipt testinde ikizlerde birinde Allah korusun bir sorun varsa hangisinde olduğunu bilemiyorsun birinden değil hiçbirinden vazgeçmeyeceğim için detaylı ultrason bana da mantıklı geldi ama tüp bebek doktoruma söylediğimde direk ikili yapacağız dedi 12. Hafta da burun ve ense şuan normal dedi 2 hafta sonra net bakarız ikili de yaparız dedi başka da bir şey demedi gerçi dediğim gibi bana fark etmiyor hangisini yaptırdığım ama buradaki ikiz anneleri hangi yoku izliyor merak ettimMerhaba canım cumartesi doktora gittiğimde ikiz gebeliklerde ikili üçlü dörtlü testler bakılmıyor isterseniz genetik test yaptırabilirsiniz dedi
Yetişebilir ileriki haftalar da ya da aralarındaki fark aynı kalabilir bir bebek geriden de gelebilir doğuma kadar bu sağlıksız demek değil endişe etmeyin benim yeğenlerimde 35. Hafta da doğdular ikizler aralarında 10 gün fark vardı hep doğana kadar ama maşallahları var şimdi sadece biri zayıf biri iri yapılı o kadar sağlıkla kucağınıza alınKızlar ikiz gebeliği olanlar iki bebek de aynı haftada mı ilerliyor sizlerin?Ben kalp atışlarını yeki duydum henüz çok küçükler biri geride görünüyor şu an hafta olarak 6+4 7+1 gibi normal mi böyle olması?Hatta cuma günü bir bebeği görüp kalp atışını dinlediğimde diğer kesede bebek göremedi doktor boş kese olduğunu söyledi bugün başka hastanede diğer bebeği yeni gördük kalp atışı görünüyordu ama duyuramam şimdi dedi dinletmedi sonradan yetişir mi diğerine yoksa hep geriden mi gidiyor böyle başlayınca
Amin inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayıYetişebilir ileriki haftalar da ya da aralarındaki fark aynı kalabilir bir bebek geriden de gelebilir doğuma kadar bu sağlıksız demek değil endişe etmeyin benim yeğenlerimde 35. Hafta da doğdular ikizler aralarında 10 gün fark vardı hep doğana kadar ama maşallahları var şimdi sadece biri zayıf biri iri yapılı o kadar sağlıkla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?