- 20 Ocak 2023
- 242
- 277
- 23
- 38
evet bir sürü kontrollerden geçip rapor çıkartıyorsunuz. açıkçası uzun bir süreç. biz ocakta başvurduk mayısta ancak tedaviye başlayabildik. imkanım olsa muhtemelen özelde yaptırırdım ama kısmet. olumlu düşünmeye çalışıyorum, devlet özel fark etmez. rabbim ol derse olur inşallah =) takviyeleri 3 aydır kullanıyorum. transfere kadar kullanmamı söylediler.devlette tüp bebek için rapor falanmı gerekli mi nasıl yapılıyor
omepa q10 tüp bebeğe başlamadan öncemi kullandınız tedavi sırasındamı
haklısın canım. bir mesaja cevap yazmakla kimsenin eline telefon yapışmaz di mi =DOnalrin işleri bu canım her sıkıntı da yazmalisin
kadın doğuma gidip söylemeniz lazım bende amh düşüklüğü var çocuğumuz olmuyor diye. sonra sizi gerekli kontrollerden geçirip tüp bebeğe yönlendiriyorlar. oradan rapor çıkıyor ama dediğim gibi ayları bulan bir süreç ve verdikleri rapor sadece 1 ay geçerli oluyor.Bende de amh düşüklüğü var acaba sadece ilaçlar için rapor alabilir miyim şartları neler ?
özelmiş devletmiş bencede farketmez yada diğer yaptığımız şeyler .. bunların hepsi vesile veren Allahevet bir sürü kontrollerden geçip rapor çıkartıyorsunuz. açıkçası uzun bir süreç. biz ocakta başvurduk mayısta ancak tedaviye başlayabildik. imkanım olsa muhtemelen özelde yaptırırdım ama kısmet. olumlu düşünmeye çalışıyorum, devlet özel fark etmez. rabbim ol derse olur inşallah =) takviyeleri 3 aydır kullanıyorum. transfere kadar kullanmamı söylediler.
Rabbim kolaylık versin canımmMerhaba canım bende Şubat'ta Gökalp beye tedavi olmuştum bende amh düşüklüğü var ne yazikki 0.65 yumurta toplandi 2 su kaliteliydi ve transfer oldu ama bazi talihsizlikler yaşadık.. benim 5 yaşında bir kızım var 2. İçin uğraşıyorum. Senin durumun nedir neden tedavi görüyorsun
İnşaAllah bende de olmaz bu seferÇok çok geçmiş olsun canımbenim transferimde hiç acı sızı olmadı
İnşaAllah bende de olmaz ya cok acılıydıBende spekulumdan çok korkmustum ama hiç ağrı olmadi transfer esnasında
İnşaAllahç
çok geçmiş olsun, bu tedaviniz olumlu sonuçlanır inşallah.
Spektulum nedense devlet hastanelerinde daha çok acıtıyor. Rahim filmi esnasında asla canım yanmadı tabi doktor da çok önemli benimle konuşarak yaptı işlemiİnşaAllah bende de olmaz ya cok acılıydı
özeldeyim aslında ama bircok kişide sorun yaşamamış bundan dolayı ümidim var bu sefer acımayacağına dair transfer esnasındaSpektulum nedense devlet hastanelerinde daha çok acıtıyor. Rahim filmi esnasında asla canım yanmadı tabi doktor da çok önemli benimle konuşarak yaptı işlemi
Amin kuzum iyi düşün iyi olacak inşallah. Ben de daha alamadım kucağıma haftalar kaldı artıkÇok sağol canım inşallah senin gibi pozitif görüp kucağıma almak nasip olur
Canım telde görüştüm ama fiyatlar çok uçuk.. tedavi 42 bin, havuzlama 20 bin ilaçlar da bunun içine girince 80 binlik oluruzRabbim kolaylık versin canımm
Bende eşimde de sorun yok aslında sadece Pko görünümü var işte temmuzdaki regli bekliyorum başlamak için
Mustafa beyde alanında çok iyi bir görüş istersen
İçin rahat olsun cnim benim stres yönetiyor bizleriözeldeyim aslında ama bircok kişide sorun yaşamamış bundan dolayı ümidim var bu sefer acımayacağına dair transfer esnasında
ay canım çok heyecanlı. hayırlı uğurlu olsun şimdiden. inşallah pozitif haberlerini de kutlarız burada hep beraber =)10 temmuz saat 10 da transfer günüm kızlar. Rahim kalinligim gayet iyiymiş şuan eczanede ilaçlarımı alıyorum
Transfer günü hariç ben idrar testi ile öğrendim sonra kan testi verdimTransfer gününüz dahil mi 8. Gün benim de yarın 7. Günüm transfer günü hariç kan testi yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım
çok haklısınız. inşallah hep beraber pozitif haberlerimizi alırız =)özelmiş devletmiş bencede farketmez yada diğer yaptığımız şeyler .. bunların hepsi vesile veren Allah
transferinizde güzel geçip hayrırlı haberleri alırsınz inşallah :)
Kürtaj oldum geçen sene hiç düzensizlik yaşamadım histereskopiyle düzensizliğim başladıSenin uzun zaman devam etmiş canım daha önce düşük kürtaj ya da olumsuz tüp bebek denemesi oldu mu belki onlar etkilemiştir streste etkiliyor ama uzun süreli olur mu düzenli bilemedim
artık plastik spektulum kullanıyorlar. rahim filmi esnasında spektulum bende can yakmadı fakültede. ancak sonrasında o koydukları balon ve verdikleri serum sancılıydı tabi ama dayanılmıcak gibi değildi. herkes transferin rahim filminden daha acısız olduğunu söylüyor. inşallah öyle olur =)Spektulum nedense devlet hastanelerinde daha çok acıtıyor. Rahim filmi esnasında asla canım yanmadı tabi doktor da çok önemli benimle konuşarak yaptı işlemi
Hayirlisi insallah pozitif haberlerinizi de paylasirsiniz10 temmuz saat 10 da transfer günüm kızlar. Rahim kalinligim gayet iyiymiş şuan eczanede ilaçlarımı alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?