2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Yeni mi görüştün canım bu fiyatı söylediler
Ben muhtemelen 32.000 üzerinden perşembe günü konuşacağız tekrardan net değil
Sadece argifertil vitamin verdi başka yok canım
Ama bende pko var sende amh düşüklüğü vitamin fark ediyor diye biliyorum canım

Bende estrofem verildi. Tekrar gideceğim güne kadar dozu uc gunde bir arttırarak kullanilacak

Kızlar selaaaamm ben geldimmm..

3 TEMMUZ adet günümdü ve tam zamanında oldum. 2. gün yani bugün Dr. kontrole çağırdı. Biliyorsunuz ameliyat oldum 2 kez ve en son ameliyatımı geçen ay olmuştum kist ve yapışıklıklar ve tıkalı tüpleri aldırmak içindi. Ameliyattan sonra 2. adetim bu...

Dr. bugün Estrofem e başlayalım dedi. Günde 3 kez içicem 8 saat arayla. 10 gün boyunca kullanıcam ve ilk randevum 13 Temmuz olacak.
Eğer istenilen kalınlıkta ise 5 gün de fitil kullanacakmışım en geç 17 Temmuzda transfer işlemi olacak. (her şey istediğimiz gibi giderse transfer yapalız dedi.)

Transfer sonrası tutmaz ise; tedavi yöntemini değiştirip 2 ay rahim baskılama sürecinden sonra bir daha deneriz ben bu ayı boş geçmek istemiyorum yeteri kadar embriyomuzda var dedi Dr um.

(Bu arada kafama takıldı ve yeni aydınlanıyorum, kan tahlili falan yapmadık. Benim demirim çok çok düşüktü. Direkt Estrofem ialıcı verdiler ve günde 3 doz dediler 13 Temmuz kontrol dediler. Acaba o zaman mı kan falan bakacaklar, yada kana bakılıyor mu...)

Bende son gelişmeler bunlarr...

Bende estrofem verildi. Tekrar gideceğim güne kadar dozu uc gunde bir arttırarak kullanilacak
kardeşimin tüp bebek doktoru arkadaşının dediğine göre doğal siklüs yapabilirlermiş. o yüzden estrofem başlatmamışlar. bizdeki sıkıntı amh düşüklüğü, o yüzden şaşırdım doğal siklüs yapmalarına ama hoca yani sonuçta oradakiler de. bir bildikleri vardır diyip kabullendim =)

hayırlı olsun canım, pozitif sonuçlanır inşallah. her doktorun tedavi yöntemi faklı. ben et yemediğim için ve akdeniz anemisinden dolayı bende de demir düşüklüğü var. bana takviye başlattı aile hekimim. cuma tekrar kan baktırıcam. bence sen de sor demir takviyesini doktoruna.

Canım bugün konuştum hatta bugün de adet oldum yarın da muayeneye gideceğim .. vitamin falan soracağım ben 1 aydır OMEGA, Q10, falan alıyorum ama yinede bir ay daha kullanak istiyorum doktor vitaminlerini ondan sonra baslamak istiyorum..sen Kayseri'de araştırma yaptın mı ? Başka doktor ve hastaneleri yani neden Mustafa beyi tercih ettin

Hayirlisi insallah pozitif haberlerinizi de paylasirsiniz benimde yarin sabah kontrolum var transfer gunum belli olacak haftaya olur benimde sanirim
İlaçlarima ignelerime yarın başlıyorum bir poşet dolusu ilaçlara 35 TL ödedik biz deprem bölgesinde olduğum içinmiş. Bu 35 TL'nin içinde buhar makinası aldık extra

Ben Gökalp bey Semih Zeki bey birde Mustafa beyle görüştüm.Kendimde sağlık personeliyim ebeyim.
Gökalp beyde muayene etti biraz bakti bitti modunda oldu.Kistlerimi ben kendim sordum
Mustafa bey daha ayrıntılı inceledi ve minik çikolata kistlerimi o gördü bana daha yakın geldi
Tedaviyi ayrıntılı anlattı
Semih beyde inanın öyleydi oda çok iyi ilgilendi ikisi arasında kaldım.Birde Mustafa beyi uzun zamandır takip ediyordum zaten hep ona gideceğim diyodum öyle oldu canım

Kızlar selam , prolutex iğneyi 3. Günüm iğneler çok canımı yakmaya başladı iğne yerleri morardı ve acıyor sizde de varmı bu durum

Kızlar selam , prolutex iğneyi 3. Günüm iğneler çok canımı yakmaya başladı iğne yerleri morardı ve acıyor sizde de varmı bu durum
Ben henüz başlamadım yarın baslicam ama iğne yapılırken dozu çok yavaş verilmeli yoksa şişer ve morarir dendi bana. Daha sonra pamukla iğne vurulan yere ileri geri hareketlerle hafif masaj dendi ovma işlemi yani. Benim kalçadan olanı kayinvalidem göbekten olanı eşim vuracak

bana sadece göbekten dedi , iğneyi çok yavaşca kendim yapıyorum ama acıtıyor sonradan cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…