2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Yok canım benimki 6 aydır düzensiz bende 2 kez Histereskopi oldum birincide hiç böyle bir şey yaşamadım ikincide

Bir depremzede daha bende aşılama olamamıştım daha sonra tüp bebeğe başladık iskenderundayim ben
Biz deprem anında kayserideydik fakat Maraş buze çok yakın olduğu için bayağı hissettik korktuk , ve aşırı stres düşüğe sebep oldu. Size de çok geçmiş olsun. Siz nasıl bir ön hazırlık yapıyorsunuz

Merhaba canım bende bayramda Kayseri’de ön görüşmelerimi yaptım.Bu önümüzdeki haftalarda doktor Mustafa Taş’la tedaviye başlayacağım.
Bana Argifertil adında bir vitamin başladı.
Merhaba canım bende Şubat'ta Gökalp beye tedavi olmuştum bende amh düşüklüğü var ne yazikki 0.6 5 yumurta toplandi 2 su kaliteliydi ve transfer oldu ama bazi talihsizlikler yaşadık.. benim 5 yaşında bir kızım var 2. İçin uğraşıyorum. Senin durumun nedir neden tedavi görüyorsun

Arkadaşlar benim geçen sene transferim olmustu ve transfer esnasında sırt bölgemde boydan boya canımı bayağı yakan ince bir çizgi şeklinde sızı olmuştu 2 3 dakikalık bişeydi ama canım cok yanmıstı. Doktorun bir hatası yok bebeğim olmustu ama erken doğduğundan kaybetmiştik. Transfer esnasında acı çeken oldu mu?

Çok çok geçmiş olsun canım benim transferimde hiç acı sızı olmadı

Yok canım benimki 6 aydır düzensiz bende 2 kez Histereskopi oldum birincide hiç böyle bir şey yaşamadım ikincide
Senin uzun zaman devam etmiş canım daha önce düşük kürtaj ya da olumsuz tüp bebek denemesi oldu mu belki onlar etkilemiştir streste etkiliyor ama uzun süreli olur mu düzenli bilemedim

Bende spekulumdan çok korkmustum ama hiç ağrı olmadi transfer esnasında

Perinka Suley mesajınızda okudum ilaclar nasıl 5 bin tuttu? Özelde mi devlette mi yaptiriyorsumuz? Biraz Bilgi verir misiniz
devlette yaptırıyorum ama opu öncesi kullandığım iğnelerin %20sini devlet ödemiyordu. gonal-f kullandım. ve amh düşüklüğü olduğu için yüksek doz kullandım. birkaç başka pahalı takviye de aldım doktorumun önerdiği, koenzim 10, omega gibi. onları devlet ödemiyor zaten. o yüzden 5 bin lira tuttu yaklaşık. tabi yine çok iyi özeldeki bir tedaviye kıyasla. zaten özelde yaptıracak imkanımız yok şu anda. ev kredisi vs ödüyoruz. inşallah sonucu da güzel olur =)

ç
çok geçmiş olsun, bu tedaviniz olumlu sonuçlanır inşallah.

devlette tüp bebek için rapor falanmı gerekli mi nasıl yapılıyor
omepa q10 tüp bebeğe başlamadan öncemi kullandınız tedavi sırasındamı

Onalrin işleri bu canım her sıkıntı da yazmalisin

Bende de amh düşüklüğü var acaba sadece ilaçlar için rapor alabilir miyim şartları neler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…