- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
Yok canım benimki 6 aydır düzensiz bende 2 kez Histereskopi oldum birincide hiç böyle bir şey yaşamadım ikincideBenim 26 yaşındayım bu zamana kadar 1 kez bile regli düzenim şaşmamıştır 28-30 günde bir olurum çok şükür ama 2 kes histereskopi oldum biri Kasım 2022 diğeri Nisan 2023 ikisinden reglim 1 ay şaştı ama 40-45 gün aralığında oldum ve ağrılı geçmişti normalden farklıydı 1 ay sonra yine düzene dönmüştü benim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz muradimiza ererizçok geçmiş olsun, allah bu sefer tamamına erdirsin.
Biz deprem anında kayserideydik fakat Maraş buze çok yakın olduğu için bayağı hissettik korktuk , ve aşırı stres düşüğe sebep oldu. Size de çok geçmiş olsun. Siz nasıl bir ön hazırlık yapıyorsunuzBir depremzede daha bende aşılama olamamıştım daha sonra tüp bebeğe başladık iskenderundayim ben
Bence de.ee tabi. ilaçlara toplamda 5 bin ödemişiz şimdiye dek ama özelde yaptırsak çok daha pahalıya mal olurdu. hakkımız varsa kullanalım sonuçta değil mi =)
Merhaba canım bende Şubat'ta Gökalp beye tedavi olmuştum bende amh düşüklüğü var ne yazikki 0.6Merhaba canım bende bayramda Kayseri’de ön görüşmelerimi yaptım.Bu önümüzdeki haftalarda doktor Mustafa Taş’la tedaviye başlayacağım.
Bana Argifertil adında bir vitamin başladı.
Amin Allah razı olsun hepimiz görelimşimdiden hayırlı pozitifleri görürsünüz inşallah =)
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelimayyyy çok heyecanlı canım. inşallah hep beraber pozitif haberlerimizi kutlarız burada =)
Çok çok geçmiş olsun canımArkadaşlar benim geçen sene transferim olmustu ve transfer esnasında sırt bölgemde boydan boya canımı bayağı yakan ince bir çizgi şeklinde sızı olmuştu 2 3 dakikalık bişeydi ama canım cok yanmıstı. Doktorun bir hatası yok bebeğim olmustu ama erken doğduğundan kaybetmiştik. Transfer esnasında acı çeken oldu mu?
Senin uzun zaman devam etmiş canım daha önce düşük kürtaj ya da olumsuz tüp bebek denemesi oldu mu belki onlar etkilemiştir streste etkiliyor ama uzun süreli olur mu düzenli bilemedimYok canım benimki 6 aydır düzensiz bende 2 kez Histereskopi oldum birincide hiç böyle bir şey yaşamadım ikincide
amin canım =)Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz muradimiza ereriz
Bende spekulumdan çok korkmustum ama hiç ağrı olmadi transfer esnasındaArkadaşlar benim geçen sene transferim olmustu ve transfer esnasında sırt bölgemde boydan boya canımı bayağı yakan ince bir çizgi şeklinde sızı olmuştu 2 3 dakikalık bişeydi ama canım cok yanmıstı. Doktorun bir hatası yok bebeğim olmustu ama erken doğduğundan kaybetmiştik. Transfer esnasında acı çeken oldu mu?
amin inşallah =)Amin Allah razı olsun hepimiz görelim
devlette yaptırıyorum ama opu öncesi kullandığım iğnelerin %20sini devlet ödemiyordu. gonal-f kullandım. ve amh düşüklüğü olduğu için yüksek doz kullandım. birkaç başka pahalı takviye de aldım doktorumun önerdiği, koenzim 10, omega gibi. onları devlet ödemiyor zaten. o yüzden 5 bin lira tuttu yaklaşık. tabi yine çok iyi özeldeki bir tedaviye kıyasla. zaten özelde yaptıracak imkanımız yok şu anda. ev kredisi vs ödüyoruz. inşallah sonucu da güzel olur =)Perinka Suley mesajınızda okudum ilaclar nasıl 5 bin tuttu? Özelde mi devlette mi yaptiriyorsumuz? Biraz Bilgi verir misiniz
amin inşallah =)Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim
çok geçmiş olsun, bu tedaviniz olumlu sonuçlanır inşallah.Arkadaşlar benim geçen sene transferim olmustu ve transfer esnasında sırt bölgemde boydan boya canımı bayağı yakan ince bir çizgi şeklinde sızı olmuştu 2 3 dakikalık bişeydi ama canım cok yanmıstı. Doktorun bir hatası yok bebeğim olmustu ama erken doğduğundan kaybetmiştik. Transfer esnasında acı çeken oldu mu?
devlette tüp bebek için rapor falanmı gerekli mi nasıl yapılıyordevlette yaptırıyorum ama opu öncesi kullandığım iğnelerin %20sini devlet ödemiyordu. gonal-f kullandım. ve amh düşüklüğü olduğu için yüksek doz kullandım. birkaç başka pahalı takviye de aldım doktorumun önerdiği, koenzim 10, omega gibi. onları devlet ödemiyor zaten. o yüzden 5 bin lira tuttu yaklaşık. tabi yine çok iyi özeldeki bir tedaviye kıyasla. zaten özelde yaptıracak imkanımız yok şu anda. ev kredisi vs ödüyoruz. inşallah sonucu da güzel olur =)
Onalrin işleri bu canım her sıkıntı da yazmalisinaaa anladım. çok zekice =) ben rahatsız etmeyeyim gibi düşünmüştüm ama mecbur ederim artık =) bu arada kardeşim doktor, o tüp bebekçi arkadaşına sordu. normalmış arada 1 boş gün olması. bazı transfer hazırlıklarında böyle oluyormuş. demek ki bana böyle bir tedaviyi uygun görmüşler =) içim rahatladı açıkçası.
Bende de amh düşüklüğü var acaba sadece ilaçlar için rapor alabilir miyim şartları neler ?devlette yaptırıyorum ama opu öncesi kullandığım iğnelerin %20sini devlet ödemiyordu. gonal-f kullandım. ve amh düşüklüğü olduğu için yüksek doz kullandım. birkaç başka pahalı takviye de aldım doktorumun önerdiği, koenzim 10, omega gibi. onları devlet ödemiyor zaten. o yüzden 5 bin lira tuttu yaklaşık. tabi yine çok iyi özeldeki bir tedaviye kıyasla. zaten özelde yaptıracak imkanımız yok şu anda. ev kredisi vs ödüyoruz. inşallah sonucu da güzel olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?