2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım bugün doktora sordum bulantının 7. Hafta itibariyle azalması geçmesi hafifletmesi normal dedi
8-9. Haftalarda bhcg pik yaptığından bulantı kusma siddetleniyormus sonraki haftalarda düşüyormuş. İnşallah bir an evvel hepimiz normale döneriz...

Aaa gördün mü çok şükür sağlıcakla devam edin inşallah, biz de görürüz inşallah transferin ne zamandi canım

12 temmuzda transfer oldum ikisini birarada görmek için bekledim stres olmıyım diye ama bugüne kadar zor dayandım:)
Ben de aynı sekildeyim belirti vs de kalmadı , cumayı iple çekiyorum, karından mi baktı bir de bugün kaç gunlukmissinuz gelişimi uyumlu mu cikti

Canım bemim çok çok geçmiş olsun lütfen stres yapma sen ve bebeğinden başka değerli birşey yok üzme kendini

Arkadaşlar keseyi görmeye gittiğimizde tuvalete sıkışık mı olmak lazım

Avakado, yulaf sütü, yumurta, ruşeymi ,iğde çekirdeği tozu,siyah üzüm çekirdeği tozu, kefir ,sade probiyotik yoğurt,polen, arı sütü bu konuda başarılı diyetisenin önerileri ben kullandım çok işe yaradı. Eşine de yulaf sütü içir, kestane balı yesin. Embriyo kalitesini çok etkiledi. Ben 4 ay embriyo kalitesi için xiyetisydn desteği aldım harika listeler verdi maddi yükü var ama işe yaradı.hatta şu an hamileyim kan değerim de sorun çıktı 4 günlük liste ile düzeltti çok şükür

Canım bende aynı durumdayım Allahın izniyle geçecek inşallah

Kav embriyo toplandı kaç tanesi dollendi sizde? Bende 5 tane görünüyor folikul

Geçmiş olaun canım. Ben de kanama sonrası yatıyorum şimdi. Hep birlikte iyileşecek inşallah

Kav embriyo toplandı kaç tanesi dollendi sizde? Bende 5 tane görünüyor folikul
Benim çok denemem oldu bu sonuncusunu doktor hap ile kaç tane olursa toplayacam çok yumurta istemiyorum dedi 8 tane vardı sadece 3 tanesini topladı 2si 5.gün AA kalite oldu. İkisini de transfer etti rahim dinlendirdik 1 ay şu an hamileyim cuma günü kese için gidicem. Benim vücudumda besinlerin etkisi çok oldu. Vücut analizi yaptırdım bél çevremde yağ fazla çıktı 11 kilo verdim 9 kilosu yağdan. Sağlıklı kilonuzu koruyun .Allah yar ve yardımcısı olsun herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…